29/10/15

Υπομονή, η Ύφεση συνεχίζεται αλλά η Ελπίδα έρχεται

Με βάση τις προβλέψεις του ΚΕΠΕ ο μέσος ρυθμός μεταβολής του πραγματικού ελληνικού ΑΕΠ για το δεύτερο εξάμηνο του 2015, υπολογίζεται στο -1,6% .
Το «καλό» τρίτο τρίμηνο με τον τουρισμό θα κλείσεις στο -1,5% και το τέταρτο τρίμηνο που διανύουμε πάει για -1,7% ως προς τις αντίστοιχες περιόδους του 2014.
Ο μέσος ετήσιος ρυθμός μεταβολής για το 2015 σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα είναι και πάλι αρνητικός -0,3%, χωρίς να υπολογίζονται οι επιπτώσεις από τους κεφαλαιακούς περιορισμούς.
Το Γραφείο Προϋπολογισμού του της Βουλής στην τριμηνιαία έκθεσή του. επισημαίνει, ότι η οικονομία μπορεί υπό όρους , να επιστρέψει στην ανάπτυξη το 2017.
Κατά το προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2016, ως το τέλος του έτους η ύφεση θα είναι -2,3% και για το 2016 -1,3%.
Αυτό μεταφράζεται σε συρρίκνωση του εγχώριου εισοδήματος στα 173 δισ. ευρώ, το 2015 και στα 170,75 το 2016από 179 δισ. ευρώ το 2014. Τ
ο ΙΟΒΕ προβλέπει ύφεση 1,5%-2,0% για το 2015.

Η ύφεση σημαίνει και λιγότερα φορολογικά έσοδα και επομένως ταμειακά ελλείμματα και επομένως «πίεση για πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα».

Υπομονή. Η Ελπίδα έρχεται. Στο δρόμο είναι.

Η παγκοσμία Τράπεζα κατέταξε την «αριστερή» Ελλάδα στην 60 θέση από την 58η που μας είχε ο φον Αντωνάκης, στην λίστα 189 χωρών για το «Doing Business».Το Κόσσοβο είναι πολύ κοντά μας στην 66η θέση.
 Η Αλβανία του σοσιαλιστή μεταρρυθμιστή Ράμα έπεσε από την 62η στην 97η. Αλλά ο Εντι έψαχνε επενδύσεις στο Χονγκ-Κόνγκ και ο μεγας Γκρουέφσκι που είναι πρωταθλητής στο «Doing Business»,αφού είναι στη 12 θέση, πήγε στα Εμιράτα ψάχνοντας επενδυτές.
Η Γερμανία πουλάει αίρμπας στην Κίνα και ο Βούτσιτς ψάχνει λεφτά στη Ρωσία. Ο Alexis ψάχνει επενδυτές μεταξύ Eξαχρείων και Μυτιλήνης.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το πόπολο αδυνατεί καν να σκεφτεί να κάνει κάτι για αυτήν την κατάσταση.

σε πρακτικό επίπεδο ο λαουτζίκος βρίσκεται σε πολιτικο-κοινωνικό κώμα.

όταν κοπεί απότομα ο κατακλυσμός απολαύσεων και υλικών παροχών τότε το άτομο περνάει στην απολυτη αποχαύνωση και παράλυση.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός Είναι Ο Τσίπρας Και Το Ιδιωτικό Συμφωνητικό Και Την Εταιρεία Του Ξαδέρφου Του Να Κάνουν Μπίζνες Με Το Κράτος Αφορολόγητα (ΦΩΤΟ) – Και Ρημάζουν Μετά Εσένα Έλληνα

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/10/blog-post_8847.html


TSIPOYRAS είπε...

ΖΗΤΩ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ

ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ουρές για τον ΕΝΦΙΑ και η ηλεκτρονικές συναλλαγές έχουν κρεμάσει από την κίνηση.

λέει, θα μας πάρουνε τα σπίτια....

οπότε, πάντα θα έχει κάτι να του πάρουν και τελικά το κεφάλι οπότε ο ραγιάς ελληνόφωνος θα κάνει ουρά να πληρώσει.

έπειτα, αυτός που κατάφερε καταϊδρωμένος να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ θα πάει να χάσει το κεφάλι του για εξεγέρσεις;;;;; αφού πλήρωσε και είναι "εντάξει" τώρα, θα πάει να κουρνιάξει σπίτι.

πάει κανείς να ρισκάρει την ζωή του για εν δυνάμει υλικά αγαθά; ΠΟΤΕ, μόνο για ιδέες.

ζητάνε όλοι έναν αρχηγό, θα βγει ο αρχηγός, θα δώσει το παράγγελμα "ΕΜΠΡΟΣ" και θα βγει μόνος του μπροστά, θα λέει ο κόσμος "προχώρα και ερχόμαστε όταν θα πηγαίνει καλά το πράγμα".

σου το ξαναείπα ότι η προπαγάνδα τού ότι θα επιτευχθεί κάτι πολιτικά με εκλογές και λοιπά είναι μαύρη συστημική προπαγάνδα.

τώρα το τί πρέπει να γίνει δεν ξέρω, δεν λέω κάτι συγκεκριμένο.

AvDarGOR είπε...

@Πέμ Οκτ 29, 09:13:00 μ.μ.

ρε μαλακα εθνικιστη ποτε θα το παρεις πρεφα? Δε θα ξυπνησει ο λαουτζικος που λες.αλλα γιατι ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΕΙΣ ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ???? ΟΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ειναι ξυπνιοι ομως τι κανουν? μου λες?...... τι παπαριες λες ρε φιλε? σε μανιοκαταθλιψη εισαι? το ξαναλεμε,οτι αυτοι που μνημονευεις Δε θα ξυπνησουν για να σωσουν την κατασταση που κλαιγεσαι? οι υπολοιποι ομως τι κανουν?.....χαχ σχολιαζουν στο ιντερνετ,ε? χαχα
ρε,το μαλακα. διαβαζω οτι γραφει κ μου ανεβαινει το αιμα μιλαμε.

δες αυτο τωρα παπαρα,τι ψηφιζει ο λαος που λες..οτι θα "ξυπνησει".

ΔΟΥΡΟΥ: «ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤIΚΗ»...

http://www.stoxos.gr/2015/10/i-i.html


και κατι αλλο..... Ελλαδα..... http://www.stoxos.gr/2015/10/blog-post_1853.html

χαχα τυποι σαν κ τον παραπανω δε ξερουν που ζουν πια πλεον...χαχαχ ρε,ειστε απιστευτοι,καυλαντιζεται στη κυριολεξια με αυτοναρκισσισμους εθνικιστικου τυπου,ενω στη κυριολεξια Δεν υπαρχει αυτο που λετε Ελλαδα ,ουτε κατα διανοια πλεον....σας πιασαν κωτσοοοοοοοοο,πλεονννννν

Ανώνυμος είπε...

προς Παρ Οκτ 30, 12:28:00 μ.μ.

γιατί με βρίζεις;

αν τολμήσεις να πειράξεις το πολίτευμα οι πρώτοι που θα βρεις απέναντί σου θα είναι αυτοί που πληρώσανε τον ΕΝΦΙΑ "και τώρα τους βάζεις σε κίνδυνο"...

άκου λίγο στο ΣΚΑΪ αυτοί που παίρνουν τηλέφωνο για να καταλάβεις τί θα σου κάνει ο λαουτζίκος αν τολμήσεις να μπεις με κανένα αυτόματο στην βουλή (στο λέω παραστατικά, δεν εννοώ ότι είναι σοβαρός τρόπος ανατροπής τού πολιτεύματος αυτός).

Ανώνυμος είπε...

@Παρ Οκτ 30,12:28 μ.μ
Ο μητσοs φερνει καθαρση
τα τζακια θα γκρεμισει
πρωθυπουργο τον θελουμε
να εκλειψουνε τα μιση
δεν εχει αυτοs απολαβεs
προσωπικα οφελη....
Μα η μικρουλα η ξανθεια
του εκανε τον κω..λον του
σαν βαρελι.....
την νεα ταξη σκορπισε με πυρωμενα βελη
τιs λιρεs του τιs εκρυψε μεσα σε μια
θυριδα μα ο καδηs του την ανοιξε
την βρωμικη του την κωλ...οτρυπιδα!!!!!!!!
Κατοπιν τουτου
ΤΑΥΤΑ ΛΑΒΕΙΝ ΜΩΡΗ ΝΟΣΟΥΣΑ
και
ΥΠΑΓΕ ΓΑΜΗΘΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Τέρμα το διάλειμμα, τα κεφάλια μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε διεθνιστολακαμά AvDarGOR, ΥΠΑΓΕ ΓΑΜΗΘΕΙΝΑΙ στο αλασκουζοσκάί σου και μη μας φουσκώνεις τα κάκαλα με τις διεθνιστολακαμίες σου...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...