7/10/15

Το ΝΑΤΟ θεραπεύει και τους κάλους

Το  ΝΑΤΟ σημαίνει μια καλύτερη και πιο πλούσια ζωή για όλους, με ταχύτερη οικονομική ανάπτυξη και την οικοδόμηση μιας δημοκρατικής κοινωνίας. με το ΝΑΤΟ θα γα...και ο φτωχός.«Ημείς, (πληθυντικός του μεγαλείου), οδηγήσαμε τη χώρα σε μια συμμαχία , που σημαίνει περισσότερη ασφάλεια , και πολυεθνική αρμονία, στο έδαφος του Μαυροβουνίου , καθώς και καλύτερη και πιο πλούσια ζωή για όλους με ταχύτερη οικονομική ανάπτυξη και την οικοδόμηση μιας δημοκρατικής κοινωνίας», είπε ο Μίλο, ο λαθρέμπορος που έγινε Λουδοβίκος, στην εορτή του Στρατού του Μαυροβουνίου.
Και ο στρατός του Μίλο θα πρέπει να είναι παρών « χωρίς καθυστέρηση στις πηγές των κρίσεων που απειλούν την παγκόσμια ειρήνη και σταθερότητα. Γι 'αυτό, είναι απαραίτητο το κράτος να συνεχίσει να διαθέτει σημαντικά κονδύλια για τον εξοπλισμό και τον εκσυγχρονισμό του στρατού και ολόκληρου του τομέα της ασφάλειας, σύμφωνα με τα πρότυπα του ΝΑΤΟ», είπε ο Μίλο που κάτι θα εισπράξει  από μίζες.
Ο Μίλο χρειαζόταν μια ημερομηνία που να μην ενοχλεί τους Τούρκους και την βρήκε. 7 Οκτωβρίου 1042 μ.Χ. (Με το παλιό). Τότε ο νέος αυτοκράτορας στην Κωνσταντινούπολη, ο Κωνσταντίνος Θ΄ ο Μονομάχος, έστειλε μια δύναμη από το Δυρράχιο υπό τον Πατρίκιο Μιχαήλ για «να επαναφέρει στην τάξη» τον σέρβο ευγενή Στέφανο Βόισλαβο που αρνιόταν να πληρώσει το φόρο του. Οι άνδρες του Μιχαήλ συνάντησαν τους Σέρβους στο Μπάρ και υποχώρησαν. Η «μάχη του Μπάρ», των (Σέρβων), έγινε η ημέρα του Στρατού του Μίλο, ο οποίος πήγε στο στρατόπεδο «Μίλοβαν Σαράνοβιτς» στο Ντανίοβγκράντ και μίλησε στο «στράτευμα», παρουσία των υπουργών και των πρεσβευτών της Συμμαχίας.
Σιγά μην διάλεγε μια μέρα που ο Νιέγκος νίκησε του Τούρκους.
Αφερίμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: