10/11/15

Υπομνηματογράφοι μετά δόλου

Μου γράφει ένας που «ανησυχεί πολύ» για τον Μιχαλολιάκο: «Ο Χατζάρας λέει ότι ο Μουσολίνι ήταν πράκτορας των βρεταννικών μυστικών υπηρεσιών και μπορεί να έχει δίκιο».
Δύο ψέματα σε 13 λέξεις. Πως τα κατάφερε ο άτιμος!
Πρώτον δεν το λέω εγώ. Και δεύτερον , δεν υπάρχει ζήτημα για το αν έχω δίκιο η άδικο.
Το λένε τα αρχεία των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών που έχουν και τις σχετικές διπλότυπες αποδείξεις ειπσραξης. Και δεν το έμαθα εγώ μόνο. Οι άγγλοι το ανακοίνωσαν επίσημα όταν άνοιξαν τα αρχεία τους, με τον νόμο για τη δημόσια πληροφόρηση. (Freedom of Information Act 2000).

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχεις Σπυρο.
Αυτοι οι ελληνοφωνοι ρουφιανοι τριγυρνανε στα μπλογκς και "μαρκαρουν" εκεινα που γραφουν αληθειες και εχουν υψηλη επισκεψιμοτητα.
Μετα δινουν την λιστα στ' αφεντικα και καθε Σαββατο (εεεεε συγνωμη τα Σαββατα αργουν)καθε Κυριακη πανε στις χαβρες τους και αποφασιζουν ποιος θα παρενοχλει, ποιο μπλογκ.
Για σοβαροτερες αποφασεις πανε κατ' ευθειαν στον Τσιπρα. Η μαλλον "σφυρανε" τον Τσιπρα να παει στα γραφεια τους.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα σταμάτα να βλέπεις φαντάσματα, με έχεις παρεξηγήσει χοντρά.

Εννοείται ότι μάλλον έχεις δίκιο για το Μουσολίνι και εννοείται ότι θα ήθελες να αναμεταδίδεις τέτοια και με τη ΧΑ στην εξουσία, γι αυτό και χρησιμοποιώ αυτό σαν παράδειγμα τι ΔΕΝ θα μπορείς να λες δημόσια για στελέχη της ΧΑ, όσα στοιχεία και να έχεις, γιατί θα σε βάλουν φυλακή.

Σε καλώ να ξαναδιαβάσεις τα μηνύματά μου με θετικό μάτι γιατί ούτε βαλτός είμαι, ούτε ψεύτης. Μπορεί να μην έχω τη δική σου εμπειρία ούτε τις γνώσεις ιστορίας ούτε το iq, αλλά χαζός δεν είμαι. Νομίζω ότι μου οφείλεις μία συγνώμη.

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ!
ΕΛΕΙΨΕΣ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...