11/11/15

Εμπρός για κόκκινα μεροκάματα

Στηρίζουμε τον ALEXIS και του δίνουμε ένα κόκκινο μεροκάματο για να μπορεί να καλύψει τις δαπάνες των δυστυχισμένων απρόσκλητων......

Tο Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του Σύριζα καλεί σε απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς και επιτίθεται στις «ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές» που μαστίζουν τον κόσμο της εργασίας. Δηλαδή, το «Τμήμα Εργατικής Πολιτικής» του Σύριζα καλεί σε μαχητική συγκέντρωση ενάντια στις πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Όχι δεν πρόκειται περί επιθετικής σχιζοφρένειας. Αλλά για επιστημονική εξαπάτηση. Το Κόμμα είναι «αριστερό» και διαφωνεί με την δεξιά διακυβέρνηση. Έτσι ,οι «αριστεροί» συνδικαλιστές ψήφισαν μεν ALEXIS , αλλά «διαφωνούν με τον έντιμο συμβιβασμό του».
Πρόκειται για κλασσική και ξεδιάντροπη κοροϊδία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

στην χούντα είχανε να φάνε αλλά δεν υπήρχε πολλή ανεκτικότης στον να φωνάζεις "πεινάω".

στις δημοκρατίες υπάρχει απόλυτη ανεκτικότητα να βγαίνεις να φωνάζεις και να τα σπας και να τα καις χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα φας.

τελείως υλιστικά δηλαδή αν το δούμε είτε τρως είτε φωνάζεις. προφανώς ο γνήσιος δημοκράτης ιδεολόγος προτιμάει να μπορεί να φωνάζει ακόμα και αν δεν τρώει καθόλου. προτιμάει την ελευθερία τού λόγου.