16/11/15

Η Ευθύνη των Χορηγών της Τρομοκρατίας

Η Τεχεράνη, έθεσε το δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων. Ο Ιρανός Υφυπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπτολαχιάν είπε σήμερα ότι, «οι χορηγοί της τρομοκρατίας εμπλέκονται επίσης με τα τραγικά γεγονότα στο Παρίσι και φέρουν ευθύνη».
"Ορισμένες περιφερειακές δυνάμεις αλλά και κράτη με παγκόσμια ισχύ βοήθησαν το Ισλαμικό Κράτος να γεννηθεί", είπε και πρόσθεσε: "Είχαμε προειδοποιήσει αυτές τις χώρες που υποστηρίζουν το Ισλαμικό Κράτος ότι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτές οι δυνάμεις θα εξαπλωθούν και στα εδάφη τους .Δεν μπορούμε να κατονομάσουμε ρητά τις χώρες που έχουν έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη γέννηση του Ισλαμικού Κράτους , αλλά μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα ότι καταλήξαμε σε αυτές τις συνέπειες, επειδή αγνοήθηκαν οι προειδοποιήσεις μας".
Τον Ιούνιο του 2014 ο Ιρανός πρόεδρος Χασάν Ρουχανί ζήτησε από τις ηγεσίες των κρατών που υποστηρίζουν τις τρομοκρατικές ενέργειες στο Ιράκ και τη Συρία να σταματήσουν να σκοτώνουν τους μουσουλμάνους αδελφούς τους, προειδοποιώντας τους ότι οι τρομοκράτες μια ημέρα θα επιτεθούν στους υποστηρικτές τους.

Ο Βλαδίμηρος, στη συνέντευξη Τύπου στο τέλος του G-20, είπε στους δημοσιογράφους ότι είπε στους αρχηγούς κρατών του G20 ότι έχει «πλήρη εικόνα» για τα κανάλια της χρηματοδοτικής στήριξης των τρομοκρατών στη Συρία, στα οποία εμπλέκονται 40 χώρες συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων χωρών μελών της ομάδας G20.

«Το συζήτησα με τους συναδέλφους μου», είπε ο ρωσος πρόεδρος και πρόσθεσε: «Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε αυτό το έργο το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας».«Συζητήσαμε για την ανάγκη εφαρμογής του ψηφίσματος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που ψηφίστηκε με πρωτοβουλία της Ρωσίας, σχετικά με την παρεμπόδιση της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας και για την πρόληψη της παράνομης διακίνησης έργων τέχνης που οι τρομοκράτες λεηλάτησαν στα εδάφη που κατέλαβαν», δήλωσε ο Ρώσος ηγέτης . Επιπλέον είπε: « Έδειξα εικόνες από το διάστημα στους εταίρους μας, που πραγματικά δείχνουν το μέγεθος του παράνομου εμπορίου πετρελαίου και πετρελαιοειδών».

Οι Ευρωπαίου και αμερικανοί σπόνσορες μαζί
με τη μητέρα Σαουδική Αραβία είναι πλέον στην Σέντρα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λησμονησες τον σπονσορα σε επιπεδο επιμελητειας


ειναι η ελληνικη δημοκρατια.

Ανώνυμος είπε...

TO POLYTEXNEIO ZEI


ΤΟ ΓΑΜΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ !

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
--------------

TO POLYPORNEIO ZEI


ΤΟ ΓΑΜΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ !

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=1t53fXXZAQA

O Πούτιν άρχισε να καθαρίζει τον κόπρο του Αυγεία. Συνελήφθη ο υφυπουργός Άμυνας Τμιμούρ Ιβάνοφ για δωροδοκία. Στο μέτωπο ο στρατός πανηγυρίζει

  Η Εισαγγελία πιστεύει ότι ο Ιβάνοφ συνέπηξε εγκληματική συνωμοσία με τρίτους, για να διαπράξει εγκλήματα στο πλαίσιο συμβάσεων και υπε...