5/11/15

ΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ

Έκαστος Έλλην υποχρεούται να αναλάβη κάποιαν θέσιν εις το τείχος υπερασπίσεως της Ελλάδος. Της Ελλάδος ως Έθνος και ως χώρα.
Υποστηρίζω ότι η Ελλάς είναι κράτος. Αλλά όχι κράτος που να ταιριάζη εις τα μέτρα των διεθνών τοκογλύφων.
 Αυτοί οι οποίοι κυβερνούν το Ελληνικόν κράτος προσπαθούν να το κόωουν και να το ράψουν εις τα μέτρα του πρόστυχου μεγαλοεγκληματία τοκογλύφου Τζώρτζ Σόρος. Διότι θεωρώ όλους τους διεθνείς τοκογλύφους μεγαοεγκληματίας.
Εγω προσωπικώς έχω αναλάβει την ιδικήν μου ευθύνη επειδή επέτρεψα την άλωσιν της Ελλάδος υπό των διεθνών τοκογλύφων. Την ιδία ευθύνην καλώ όλους τους 17 εκατομμύρια Έλληνας να αναλάβουν και να πολεμούν με όλα τα μέσα τους τοκογλύφους και όλους τούς φιλους και τους υποτακτικούς αυτών.
Πρέπει επίσης να γίνη γνωστόν ότι όλα τα «σοσιαλιστικά» , «κομμουνιστέικα» και «Εκολόγικα» «κινήματα» είναι στημένα από τους διεθνείς τοκογλύφους .
 Όλα τα διεθνιστικά και ψευδοανθρωπιστικά «κινήματα» είναι όργανα των διεθνών τοκογλύφων.
Είναι όργανα και υπηρέται τού ΑΓΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Τέλος αναφέρω το πλέον εκπληκτικό των τελευταίων μηνών.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και  η  παρέα του ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΕΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΗΣΑΝ τα της Ελλάδος θέματα, χρέη κλπ.
Έτρεχαν ως μαθητευόμενοι να μάθουν οικονομία, τοκογλυφία, παραφιλολογία κλπ Αυτό προκύπτει με μία ορθή μελέτη των γεγονότων.

Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
Ουψάλα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντελως καμια διαθεση εχω να ΄΄λαβω θεση εις τας επαλξεις του εθνικου αγωνος΄΄. Τουλαχιστον οχι ενος κρατους που πολεμαει οτι το εθνικο.

ΥΓ: Τις χηρες και τα ορφανα των πεσοντων ΄΄εθνικων΄΄ στρατιωτων ποιοι θα τα γλεντησουν?

soulis είπε...

100% σωστός.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...