6/11/15

Μυρίζει ΚΥΠ από μακριά;

Falls Flag – feint- diversion- deception

Αντιπερισπασμός;

Με τον ξυλοδαρμό του Κουμουτσάκου , τα φώτα της επικαιρότητας έφυγαν από το ανθελληνικό παραλήρημα του Φίλη και τη μνημονιακή λαίλαπα, και στοχοποίησαν για χιλιοστή φορά την Χρυσή Αυγή, "την μόνη δύναμη που αντιστέκεται στο ξεπούλημα της Πατρίδας", όπως  επισημαίνει   το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής, που τονίζει:

«Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής διαδήλωσαν στο πλευρό των Ελλήνων Ποντίων ενάντια στην ανθελληνική κυβερνητική πολιτική. Η θερμή υποδοχή που τους επεφύλαξαν οι συγκεντρωμένοι ενόχλησε τα ανδρείκελα του μνημονιακού τόξου. Από όλο το βρώμικο κύκλωμα κομμάτων και καναλιών εξαπολύθηκε ενας νέος κύκλος λάσπης και συκοφαντιών κατά της Χρυσής Αυγής.
Όσα ψέμματα όμως και να πουν, όση λάσπη και να ρίξουν στο Εθνικιστικό Κίνημα, όσες "χρυσαυγειάδες" και να στήσουν τα κανάλια της διαπλοκής, θα είμαστε πάντα πρωτοπόροι στον Αγώνα για μία ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα».

ΥΓ. Η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή καταδίκασε την επίθεση κατά του Κουμουτσάκου, με την οποία δεν είχε καμία απολύτως σχέση.

4 σχόλια:

GIORGOS Βαρεμενος είπε...

KOYMOY

ΚΟΥΜΟΥ

ΚΟΥΜΟΥ




ΤΣΑ !


ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ λαθραια

ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

proud sponsorship by flaboyriaris stathakis and co


Εκατοντάδες αλλοδαποι που έδωσαν χιλιάδες ευρώ στο τουρκικο κρατος για να διασχίσουν παρανομα το Αιγαίο και να κάνουν το πρώτο τους επενδυτικο βημα στη Δύση, αναγκάζονται να θάψουν τα θαλασσοπνιγμένα μελη τους, τους πατεράδες ή τις γυναίκες τους υπό αντιεπενδυτικες συνθήκες, σε πρόχειρους αυτοσχέδιους τάφους ή να παραδώσουν ό,τι απέμεινε από την περιουσία τους για να τους συνοδεύσουν στο τελευταίο τους ταξίδι σε ένα κομμάτι ξένης γης


Οπως εξηγεί μιλώντας στο «Εθνος» ο κ. Λάζαρος Καμαράτος, ιδιοκτήτης καρεκλας και γραφειου Τελετών που έχει αναλάβει πολλές ταφές αλλοδαπων κολυμβητων open sea στην Ελλάδα, «η τύχη των νεκρών εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση των δικων τους. Οι περισσότεροι θέλουν να στείλουν τους νεκρούς τους πίσω στην πατρίδα.

Ομως κολλάνε στα χρήματα. Η μεταφορά της σορού στην Τουρκία με αεροπλάνο χρεώνεται με το κιλό, μια μέση τιμή είναι 560 ευρώ.

Οταν φτάσουν εκεί, ξεκινά η εκμετάλλευση του θανάτου. Τα πτώματα συνεχίζουν κατά δεκάδες μέσα σε φορτηγά, για να πάνε στις πατρίδες τους. Οπως έχουν στηθεί κυκλώματα λαθρεμπορίας, έτσι έχει στηθεί και μια βιομηχανία για τους νεκρούς».



ΕΛΑ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ,ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΑΛΕΞΗΣ!


Στη Βόρεια Ελλάδα

Οι υπόλοιποι παίρνουν τον δρόμο για τα μουσουλμανικά νεκροταφεία της Βόρειας Ελλάδας, ενώ οι φτωχότεροι καταλήγουν στο πουθενά, θαμμένοι σε αυτοσχέδιους λάκκους. Μια ματιά στην πίσω πλευρά του νεκροταφείου του Αγίου Παντελεήμονα στη Λέσβο είναι ενδεικτική: Περίπου τριάντα σκόρπιοι τάφοι, βουναλάκια από χώμα, συνήθως χωρίς ονόματα, με ένα κομμάτι μάρμαρο που γράφει «άγνωστος επενδυτης του σορος» ή «άγνωστο μικρό της μιτ» και την ημερομηνία θανάτου.

Για εκείνους που αναγνωρίζονται από συγγενείς και φίλους ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία, που επιτείνει περισσότερο τον επενδυτικο πόνο όσων έμειναν πίσω. «Αρχικά γίνεται η ταρίχευση από τους γιατρούς στο νησί, εκδίδεται ληξιαρχική πράξη θανάτου, ειδοποιείται το γραφείο και τα φέρετρα μπαίνουν στο καράβι για τον Πειραιά», λέει ο κ. Καμαράτος.

«Από την Αθήνα, άλλωστε, θα φύγουν οσα ειναι για πισω σε Τουρκία και Ιράκ.

Οταν φτάσουν, ενημερώνουμε το νεκροταφείο στην Κομοτηνή ή την Ξάνθη.




Η ΛΑΘΡΟΜΟΥΦΤΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Επειτα πηγαίνουν τον νεκρό τους σε ένα από τα αυτοσχέδια τζαμιά της Αθήνας, ξέρετε αυτά που λειτουργούν παράνομα ως φαστ τρακ επενδυσεις και κάνουν την τελετή της θρησκείας τους. Η παράδοσή τους θέλει να πηγαίνουν ολοκάθαροι στον θάνατο, για αυτό κάνουν πάνω από δύο ώρες πλύσιμο, σαβάνωμα, αρωμάτισμα.


Μετά ξεκινάμε την αναπτυξη "κατω ο φραχτης στον εβρο,πανω τα τουρκικα τανκς και το μηχανικο".

Συνήθως για την Κομοτηνή γιατί είναι φτηνότερα. Αλλωστε, οι περισσότεροι δεν έχουν πολλά χρήματα, ζητούν καλύτερες τιμές. Εχουν ήδη δώσει 300 ευρώ στον γιατρό, λεφτά για τις άδειες και 17 ευρώ για τη μετάφραση των πιστοποιητικών. Και μόνο τα μεταφορικά όμως κοστίζουν».

Με τους οικονομικότερους υπολογισμούς οι τραγικοί επενδυτες πρέπει να δώσουν τουλάχιστον 800 ευρώ για να θάψουν τους δικούς τους. «Προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ. Τα περισσότερα είναι παιδιά και για τα παιδιά δεν παίρνω χρήματα, όμως ο αριθμός αυξάνεται, κάτι πρέπει να κάνει το κράτος και για την επιδοτουμενη αναπτυξι των πεθαμενατζηδων», λέει ο κ. Καμαράτος.



Στην ίδια θέση με την αναπτυξη και την ελλαδα

Ο ίδιος έχει γίνει μάρτυρας τραγικών σκηνών, με τις μανάδες να θρηνούν τα λεφτα τους. Τις τελευταίες ημέρες ανέλαβε την ταφή 6 κολυμβητων και περιμένει άλλα 17 τεμαχια με το καράβι. «Σκέφτομαι ότι στη θέση αυτών των ανθρώπων, αν είχε γεννηθεί σε εκείνη τη χώρα, θα ήταν ο Βαρεμενος τώρα.

Οταν βλέπεις επενδυσεις 10 μηνών νεκρες και είσαι ευρωπαιος, σπαράζεις. Αλλο να το λέμε στα λόγια και άλλο να το ζεις. Οταν αντιμετωπίζεις το πρόβλημα, λυγίζεις. Οι επενδυτες είναι σε δραματική κατάσταση...».







Ανώνυμος είπε...

βασικά οποιοδήποτε γεγονός όποια και να είναι η πρόθεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μυστικές υπηρεσίες και από τον αντίπαλο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο τελεστής τής πράξεως είναι κυπατζής.

όταν οι πράξεις εντάσσονται στην "λαϊκή οργή" και λοιπά, τότε είναι ακόμα πιο εύκολο να χρησιμοποιηθούν από τον εχθρό ειδικά σε μια εποχή που η βία δεν είναι τής μόδας και όλοι φοβούνται για την ζωούλα τους στην τελική.

το δίδαγμα ήταν, αν δεις τα βίντεο, ότι ο κόσμος για πλάκα πλάκωνε και τους ματατζήδες και τον κουμουτσάκο, δεν περιμένανε να γίνει κάτι τέτοιο επειδή η φάση ηταν στεφάνια και κεράκια.πιστεύω άνετα μπαίνανε στην βουλή αρκεί να μπορούσε κάποιος να ωθήσει την οργή προς τα εκεί και να έσπαγε ο πρώτος κλοιός τών ματατζήδων.

είμαστε κοντά σε μια είσοδο στην βουλή αλλά όσο το καθυστερούμε οι αστυνομικοί θα είναι πιο έτοιμοι και πιο οπλισμένοι. αν γινόταν χθες το ντου δεν νομίζω να θρηνούσαμε θύματα.

πάντως ειδικά οι προσωπικές τους φρουρές με δύο φάπες έχουν εξουδετερωθεί, μιλάμε για κάτι τενεκέδες που απλά περιστοιχίζουν τον Χ πολιτικό να νιώθει ασφαλής. σε ένα καφενείο να ορμήσουν δέκα άτομα τον έχουν γαμήσει στο ξύλο.

Ανώνυμος είπε...

θυμάσαι που η Χρυσή Αυγή είχε καταδικάσει την επίθεση στον τούρκο πρόξενο από τον Γκλέτσο στην Θράκη και τον άδειασε τελείως εκείνη τη ημέρα;;;;

Ανώνυμος είπε...

Θα ρήθελα να ρωτήσω σχετικά με το νέο κανάλι cnn.gr.

Ανήκει σε ομιλο του Δ. Γιαννακόπουλου όπως διαβάζω στα μμε. Είναι το ίδιο πρόσωπο με τον γνωστο;
Πρό ημερών τον είδα στο γιουτουμπ να τα λέει έξω από τα δόντια στο βήμα της βουλής για το σκάνδαλο των φαρμάκων -σούπερ φαρμ- σαμπι μιόνι κλπ (αξίζει να το δείτε).
Μετάλλαξη;




ΥΓ: Κάθε συνειρμός για θέμα του άρθρου και σιενεν.γκρρρ εντελώς τυχαίος!!! Αχαχαχα χα ωχ.