17/11/15

False Flag το «Εδώ Πολυτεχνείο»

Η κα Καίτη και το Πολυτεχνείο Ζουν

του Σπύρου Χατζάρα


Για άλλη μια χρονιά η στήθηκε εμποροπανήγυρις . «Το πολυτεχνείο Ζει».
Πέσατε θύματα αδέλφια εσείς κλπ. κλπ. Το 1976, με τον μακαρίτη φίλο μου Βαγγέλη Βλουμίδη γεμίσαμε τους τοίχους στα Εξάρχεια, με το επαναστατικό σύνθημα «η Κα Καίτη ζει», όπως «ζούν» «Το πολυτεχνείο», ο «Παναγούλης», ο «Μπελογιάννης » Και άλλοι μακαρίτες.
(Για την Κα Καίτη και το Βαγγέλη Βλουμίδη Μπορείτε να διαβάσετε εδώ) http://deltio11.blogspot.gr/2014/11/blog-post_67.html

Το ερώτημα είναι ακόμα αν η False Flag «εξέγερση του Πολυτεχνείου», έφερε τη Δημοκρατία ή έφερε την τουρκική κατοχή στην Κύπρο; Και πόσο συνδεόταν η εξέγερση με το πραξικόπημα της «Αρσακειάδας», και γιατί ποτέ δεν αποκαλύφθηκα τα υπηρεσιακά τηλεγραφήματα του Γκας και του «κλιμακίου» για την εξέγερση;

Εγώ μπήκα μέσα από το μεσημέρι της 14ης Νοεμβρίου , όταν η ΚΝΕ και οι «Ρηγάδες», μιλούσαν για προβοκάτσια, ενώ οι «επαναστάτες» τους κατηγορούσαν ότι «έκαναν πρόβα τα κουστούμια» για να πάρουν μέρος στις εκλογές του Μαρκεζίνη, ενώσω γινόντουσαν ακόμα οι συνελεύσεις.
Τότε, ήμουν στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου στην Μενάνδρου, και ήρθε ένας «μαοϊκός» να μας ενημερώσει ότι θα γίνει κατάληψη.

Η κατάληψη, είχε αποφασιστεί από τα ΚΥΠατζίδικα τροτσκιστικά παρακλάδια. «ΜΑΜΗ» και η «Λίγκα», αλλά την υποστήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις η ΠΠΣΠ και η ΑΑΣΠΕ. Ποιος έβαλε τους τροτσκιστές της ΜΑΜΗΣ και την ΠΠΣΠ να ξεκινήσουν την κατάληψη παραμένει αναπάντητο ερώτημα. 

  Όταν μπήκα εγώ στο Πολυτεχνείο, είχαν ήδη φθάσει από τη Νομική οι 300 του Μαυρογένη που τους είπαν ψευδώς, ότι η αστυνομία χτύπησε τους φοιτητές. Μέχρι το βράδυ ήταν πανηγύρι. Πετάγαμε νεράντζια στους αστυνομικούς που το έβαζαν στα πόδια.
 Εκείνο το βράδυ οι «γνωστοί άγνωστοι» έκαναν επίθεση στα γραφεία του πρύτανη και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου και τα λεηλάτησαν.

Το πρωί της 15ης , μπήκανε στο Πολυτεχνείο η Αντι-ΕΦΕΕ και ο Ρήγας και βάλανε μια τάξη. Το μεσημέρι έγιναν και «συνεργία» που έφευγαν στις γειτονιές και μοίραζαν προκηρύξεις. Δούλεψα στις «προκηρύξεις» που τις παρακολουθούσε ο Ματθιανάκης.
Το βράδυ πέρασε μια χαρά, στο «πρώτο Λαϊκό Υπνωτήριο» στην Αρχιτεκτονική όπου έπαιζε πιάνο ο Σπύρος Σαμοίλης.

Η Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, ξεκίνησε με την τα νέα για τους αγρότες που ερχόντουσαν από τα Μέγαρα και μετά για την επίθεση (του ΕΚΚΕ) στο Αιγάλεω και την κατάληψη της Νομαρχίας. Από το Αιγάλεω, το ΕΚΚΕ με «επιταγμένα» Λεωφορεία έφερε κόσμο και έκανε τοι απόγευμα την έφοδο στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, όπου πυροβόλησε ο φρουρός και άρχισε το «μακελειό».
Δύο χρόνια μετά το ΕΚΚΕ με τον γενικό συντονισμό της ΚΥΠ, επιτέθηκε με αυγά και στην αμερικανική πρεσβεία την 21η Απριλίου 1975. 
 Τότε κατάλαβα ποιος «έβαλε» το ΕΚΚΕ να φέρει τον κόσμο μετά την κατάληψη της ανυπεράσπιστης νομαρχίας στο Αιγάλεω, στην 3η Σεπτεμβρίου για να καταλάβουν το φρουρούμενο υπουργείο Δημόσιας Τάξης ,με «πορδές» και άρχισε το μακελειό; Ο ίδιος είχε βάλει και τους ελευθέρους σκοπευτές μαζί με τους φωτογράφους της ΚΥΠ στην ταράτσα του Ακροπόλ.

Μετά από τόσα χρόνια πιστεύω ότι ο εκδημοκρατισμός είχε δρομολογηθεί.
Οι εκλογές είχαν προσδιοριστεί για τις 10 Φεβρουαρίου 1974 και σε αυτές θα μετείχε η ΕΔΑ. Δεν θα μετείχε το ΚΚΕ και δεν θα επέστρεφαν ο Καραμανλής και ο «Αντρέας». Θα είχαμε όμως μεταπολίτευση Μαρκεζίνη. Επομένως το "Πολυτεχνείο" έγινε όχι για να φέρει τη Δημοκρατία, αλλά για να ανατραπεί ο Μαρκεζίνης και να έρθει η νατοϊκή βάρδια του Ιωαννίδη που ευθύνεται για την προδοσία στη Κύπρο. Να γατί πιστεύω ότι οι διαδηλώσεις της εμποροπανηγύρεως είναι υπέρ των προδοτών και των μυστικών υπηρεσιών.

Όταν άρχισαν να φέρνουν τραυματίες, κάποιος μου έδωσε ένα περιβραχιόνιο και με έβαλαν σκοπό στο Λαϊκό Ιατρείο στην Αρχιτεκτονική. Εκεί έφεραν και τον Κομνηνό, όταν τον χτύπησε ελεύθερος Σκοπευτής .

Αντιγράφω για τη συνέχεια  από το http://hatzaras.blogspot.com/2009/01/blog-post_10.html  

Για μένα ήταν ακόμα Παρασκευή. Η Μεγάλη Παρασκευή. Ιδέα δεν είχα, ότι είχαμε μπει στο Σάββατο. Οι ώρες, εκείνες τις στιγμές, που κυλούσαν αργά σαν αιώνες, δεν είχαν καμιά σημασία. Βρισκόμουν κρεμασμένος στα κάγκελα. Είχα παρατήσει το πόστο μου, στο Α.Λαϊκό Ιατρείο, στο κτίριο Αβέρωφ, όπου έφερναν τους νεκρούς και τους τραυματίες από τους γύρω δρόμους, για να είμαι μπροστά.. Το τανκ, με αναμμένα τα φώτα μας κοίταζε. Σκεφτόμουν το αίμα των χτυπημένων. Το νεκρό παιδί που είχαν φέρει μέσα (τον Διομήδη).Από τον σταθμό, που τώρα ακουγόταν και μέσα στο Πολυτεχνείο, από μεγάφωνο, έλεγαν: «μην πυροβολείτε, είμαστε αδέλφια σας», «Ο στρατός είναι λαϊκός». Όταν «μανσάρισε» το άρμα, πήδηξα κάτω, και έτρεξα πίσω, μαζί με άλλους, στο κτίριο « Γκίνη». Κάτσαμε όλοι κάτω. (Όπως είχαμε δει στην ταινία, για την εξέγερση στις φυλακές «ATTICA»). Ενώ περιμέναμε την είσοδο του στρατού εμφανίστηκαν «αναρχικοί» από το γνωστό Κυπατζίδιο στέκι της Διεθνούς Βιβλιοθήκης με κοκτέιλ Μολότωφ και τους πήραμε στο Κυνήγι. Τα ΛΟΚ, έσπασαν την πόρτα της Στουρνάρη. Δεν μας επιτέθηκαν. Αρχίσαμε να βγαίνουμε. Πιανόμαστε από τα μπράτσα, και ανεβαίναμε προς την πλατεία Εξαρχείων. Ξέραμε ότι πιο πάνω, μας περιμένει η «Ασφάλεια». Στο ύψος της Κάνιγγος μας όρμησαν. Έσπασε η γραμμή. Τρέχαμε προς τα επάνω. Την πλατεία. Διέξοδος πουθενά. Αισθάνομαι από τα δεξιά, ένα μεγάλο γκλόμπ, να κατεβαίνει στο κεφάλι μου. Για καλή μου τύχη, εκείνη τη στιγμή γλίστρησα, και την έφαγα στο σβέρκο. 35 χρόνια κάνω φυσικοθεραπείες. Για εκείνη τη στιγμή. Σηκώθηκα και συνέχισα να τρέχω, παρά τον πόνο. Κάποιοι, έσπασαν τα τζάμια της εισόδου, σε μια πολυκατοικία στην Μπουμπουλίνας, και «χωθήκαμε » εκεί. Ανεβαίναμε τις σκάλες και χτυπάγαμε τα κουδούνια. Δεν άνοιξε κανείς. Φτάσαμε στην ταράτσα. Κάπου 100 παιδιά. Μετά από λίγο ήρθε μια γηραιά κυρία με το νυχτικό, και μας είπε ότι ο άντρας της, απόστρατος αξιωματικός, ειδοποίησε την αστυνομία να έλθουν να μας συλλάβουν. (Έκανε και εκείνη την «επανάσταση» της). Ο πόνος στην πλάτη μου ήταν αφόρητος. Από κάτω, ακούγαμε το κροτάλισμα αυτομάτων όπλων. Σύρθηκα στα κάγκελα, για να δω την κατάσταση κάτω, στην Μπουμπουλίνας. Περνούσε ένα τζιπ του στρατού. Είδα δυο-τρεις κόκκινες λάμψεις. Νόμισα ότι κάποιος έριξε τη στάχτη του. «Μην καπνίζεις εδώ ρε μαλάκα» είπα πνιχτά, γυρίζοντας το κεφάλι μου, με πολύ πόνο. Δεν ήταν κανείς. Κατάλαβα. Πυροβολούσαν στον αέρα, στις ταράτσες. Είχε αρχίσει να ξημερώνει. Κατεβήκαμε στο άγνωστο. Εγώ τελευταίος. Έπεσα πάνω σε μια διμοιρία που βάδιζε τραγουδώντας . Η αποστολή τους είχε τελειώσει και τους γύριζαν στα Τζέιμς. Προχώρησα προς την Πλ.Κάννιγκος. Με σταμάτησαν δύο ασφαλίτες, για έλεγχο στοιχείων. Τους είπα, ότι πάω, στα λεωφορεία για να πάω στη δουλειά μου. Με άφησαν. Σε ένα περίπτερο που άνοιγε, πήρα τηλέφωνο στο σπίτι. Το σήκωσε ο πατέρας μου. Μόλις με άκουσε άρχισε να με βρίζει. Είχαν ακούσει για τους νεκρούς. Να έρθεις αμέσως το σπίτι ,μου είπε . Γύρισα δυο μέρες μετά».

Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είχαν διακόψει το ρεύμα και το νερό στο Πολυτεχνείο, και γιατί δεν απέκλεισαν τους γύρω δρόμους και άφηναν τον κόσμα να μαζεύεται.
Μετά τον στρατιωτικό νόμο, απέκλεισαν την περιοχή μια χαρά.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Εδώ Πολυπορνείο»
«Εδώ Πολυπορνείο»
«Εδώ Πολυπορνείο»
...

Ανώνυμος είπε...

ZHTΩ ΤΟ ΚΟΠΡΟΤΕΧΝΕΙΟ 1





ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!


Η απειλη



Οι «χώρες που λαμβάνουν μέρος σε αεροπορικές επιδρομές στη Συρία θα έχουν την ίδια τύχη με τη Γαλλία», προειδοποιεί το Ισλαμικό Κράτος σε νέο βίντεο, στο οποίο φέρεται να εμφανίζεται ένας άνδρας που λέει ότι, όπως χτυπήθηκε το κέντρο της Γαλλίας, δηλαδή το Παρίσι, έτσι θα χτυπηθεί και η αμερικανική πρωτεύουσα, η Ουάσιγκτον


«Λέμε στα κράτη που λαμβάνουν μέρος στις εκστρατείες των σταυροφόρων ότι, με τη βοήθεια του θεού, θα ζήσετε κι εσείς ίδιες μέρες με τη Γαλλία»


«Να ξέρετε ότι σύντομα θα έρθουμε σε εσάς, είμαστε ήδη εδώ, ανάμεσά σας, σύντομα θα τρέξει αίμα στους δρόμους σε όλη την Ευρώπη, θεού θέλοντος. Σύντομα θα κυματίζει η σημαία της ενότητας του Αλλάχ (Tawhid) σε όλη την Ευρώπη» αναφέρεται σε απειλές που δημοσιεύθηκαν στη δικτυακή πύλη.





ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ...ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ


Κατηγορηματικά απέκλεισε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας το ενδεχόμενο συμμετοχής της Ελλάδας σε στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του Ισλαμικού Κράτους. «Είναι πολυτιμότερος ο ρόλος της Ελλάδας ως εγγυητή της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή, παρά ως μέρους του πολέμου», δήλωσε (στον ΑΝΤ1) ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Π. Καμμένος, προτάσσοντας ως λύση στο φαινόμενο της τρομοκρατίας «την ανταλλαγή πληροφοριών μέσω υπηρεσιών, όπως το ΝΑΤΟ» και «όχι τον ιερό πόλεμο».


«Δεν μπορούν να μας αναγκάσουν...»

Το ενδεχόμενο συμμετοχής της Ελλάδας σε στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του ΙΚ απέκλεισε χθες και ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Δ. Βίτσας. «Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να μας αναγκάσει», δήλωσε (στον Σκάι), επισημαίνοντας πως «η Ελλάδα άλλον ρόλο πρέπει να παίξει».


Ανώνυμος είπε...

ZHTΩ ΤΟ ΚΟΠΡΟΤΕΧΝΕΙΟ 2





Η ΤΟΛΕΡΑΝΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΞΕΧΕΙΛΩΝΟΥΝ ...ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ



Πρωτοβουλία για τη σημερινή πορεία

Πρωτοβουλία για τη μετατροπή της σημερινής πορείας του Πολυτεχνείου σε πορεία αλληλεγγύης προς τον γαλλικό λαό ενάντια στον φόβο και στη μισαλλοδοξία ανέλαβαν προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, των γραμμάτων και των επιστημών. Οπως αναφέρουν στο κείμενο της πρότασής τους, μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, «θα ήταν ιδιαίτερα συμβολικό η πορεία του Πολυτεχνείου να δώσει το δικό της μήνυμα: αντί να κατευθυνθεί στην αμερικανική πρεσβεία για να διαμαρτυρηθεί, να κατευθυνθεί στη γαλλική πρεσβεία για να συμπαρασταθεί». Στόχος αυτής της συμβολικής κίνησης, όπως εξηγούν, είναι να δοθεί, μεταξύ άλλων, το μήνυμα ότι «οι αρχές του ευρωπαϊκού πολιτισμού μπορεί να τραυματίζονται από τις σφαίρες των Καλάσνικοφ, αλλά δεν πεθαίνουν»...



Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ !

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=64288924
AMETANOHTOI , EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ , ΣΗΜΙΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΣΤΟΚΟΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ !!!


Καμπανάκι προειδοποίησης από την Ενωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου


Να μη συνοδευτεί η απειλή κατά των δικαιωμάτων και των ελευθεριών με τον περαιτέρω περιορισμό τους για λόγους ασφάλειας, ζητάει η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου σε ανακοίνωσή της για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.



Όπως αναφέρει, «η αναμφισβήτητη σοβαρότητα των περιστάσεων δεν πρέπει να θέσει υπό αμφισβήτηση τη σημασία του δημοκρατικού κεκτημένου. Αντίθετα, η διεθνική τρομοκρατία θα πρέπει να αντιμετωπιστεί εντός των θεμελιακών αρχών της ευρωπαϊκής δημοκρατίας».

Η ΕΕΔΑ ζητάει τη θωράκιση των δικαιωμάτων όσων είναι ευάλωτοι από κάθε είδους ειδικά μέτρα και πρακτικές,


ενώ επισημαίνει ότι η συζήτηση για την εξεύρεση λύσεων σχετικά με την προσφυγική κρίση, στην Ελλάδα και την Ευρώπη, δεν θα πρέπει να διολισθήσει σε συμψηφιστικές και εκπτωτικές λογικές.

«Αντίθετα θα πρέπει να αναζητήσει ακόμα πιο ισχυρές εγγυήσεις για τους εκτοπισμένους ανθρώπους, ασπίδα απέναντι στην ξενοφοβική λαίλαπα. Αυτή είναι η πρόκληση που θα έχει να αντιμετωπίσει η Ευρώπη», καταλήγει.

Ανώνυμος είπε...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=64288717


Η ΤΟΛΕΡΑΝΣ ΖΕΙ !



ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΕΡΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΛΕΡΑΝΣ

ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΛΙΜΠΕΡΑΣΙΟΝ ΚΑΛΤΣΟΝ ΣΗΜΙΤΙΚΟΝ!




Liberation
Οι δολοφόνοι ήθελαν να τρομοκρατήσουν την κουλτούρα μας

«Γενιά Prachaklan» έγραφε το πρωκτοσέλιδο της Liberation.


«Οι δολοφόνοι ήθελαν να τρομοκρατήσουν την κουλτούρα μας και έναν, κατά τους ισλαμιστές, παρακμιακό τρόπο ζωής, τον ελεύθεριακο(libertine) τρόπο ζωής μας.

Οπως και στο Charlie Hezo, ήθελαν να πλήξουν τους ανεκτικούς Γάλλους και τη Γαλλία στο σύνολό της.

Θα ήταν θεμελιώδες λάθος να γίνει κανείς τώρα μη ανεκτικός. Φυσικά και μια τέτοια επίθεση δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητη, εντούτοις οι συνήθεις ομιλίες περί πολέμου είναι δυσανάλογες προς αυτή την πραγματικότητα της μάχης κατά της τρομοκρατίας, διότι ο πόλεμος αυτός δεν εμπίπτει σε κανέναν από τους κλασικούς ορισμούς», έγραψε χθες η εφημερίδα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΡΟΥΡΑΡΧΕΙΟ ΖΕΙ !



Νίκη της ΠΑΣΚΕ στο ΕΚΘ

Κυρίαρχη δύναμη στις εκλογές του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε και πάλι η ΠΑΣΚΕ, διατηρώντας τις δυνάμεις της στο εντυπωσιακό 41,5% και στις 13 έδρες, παρά τη δραματική μείωση της απήχησης του ΠΑΣΟΚ σε πολιτικό επίπεδο. |||


Αντίθετα, καταγράφηκε υποχώρηση της δύναμης της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ (ΜΕΤΑ), που έχασε μία έδρα (4 από 5), καθώς και της ΔΑΚΕ, η οποία επίσης έχασε μία έδρα (4 από 5), την οποία πήρε η «Νέα Πορεία», που προέκυψε από τη διάσπαση της ΔΑΚΕ. Η μοναδική παράταξη που αύξησε τις δυνάμεις της ήταν η «Εργατική Ενότητα» (ΠΑΜΕ), που πήρε ποσοστό 27,66% (από 25,4%) και 9 έδρες, από τις 8 που κατείχε. Πρόεδρος του ΕΚΘ αναμένεται να αναδειχθεί για τρίτη θητεία ο Π. Τσαραμπουλίδης...



ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΕ

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


οι ζωντανοι πινουν στην υγεια των νεκρων

Ανώνυμος είπε...

αφου ησουν μεσα στο ενδοξο πολυτεχνειο για πες μας κυρ σπυρο, αμερικανια υπηρχαν;
αναφορες λενε ότι κατι τυποι με μουσια αλλα john lenon εκοβαν βολτες μεσα κ ανονιζαν τη δουλεια.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΥΜΑ!!!

ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΑΣΤAIΝΕΙ !


ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Η ΝΕΚΡΗ ΕΚΑΝΕ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ!

ΤΗΝ ...ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕΤΑ Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ !





Βρέθηκε ζωντανή η Ηλένια Ασηµακοπούλου του Πολυτεχνείου!!!


https://www.youtube.com/watch?v=aw8cSEdvU_0

Ανώνυμος είπε...

Ε, και τι καταλαβες μαλακα που συμμετειχες? Χαρηκες που εδιωξες την Χουντα?

Ανώνυμος είπε...

δειτε τι βρηκα στο φορουμ γραφτηκε πριν 4 χρονια και κανει παλι θραυση....βαλτε το παντου!

από karadeniz » Νοέμβριος 16th, 2011, 9:27 pm

practor έγραψε:


Οι σχετικές ειρωνείες περί το Πολυτεχνείο "



Δεν ειναι απλες ειρωνιες
Ειναι ο απολυτος εξεφτελισμος καθε παραμυθιου της αριστερας και ΥΠΕΡπροοδου, οτιδηποτε σοβιετικου, εαμοβουλγαρικου, αναρχοκομουνιστικου, αριστεριστικου και ολη την σχιζοφρενεια του σοβιετικου καθεστωτος της μεταπολιτευσης με τους Μπελογιανηδες, Λαμπρακηδες, Αρουλες Βελουχιωταινες, Ζαχαριαδηδες, Βαφειαδηδες, Γληνους, πορδοεπαναστατικοτητες,εθνικες (σοβιετικες) αντιστασεις, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ, Τσε Παπαρες, Παπακωσταντινου(φλοροκ), Τσακνης, Μαχαιριτσα, ΠΥΞ ΚΛΑΞ, Λακιλαζοπουλους, Ραδιοαρβυλες, ΤΖΙΜΥπανουσηδες, Εξαρχεια, πρεζονοΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥς, χαπακωμενες Κατερινες Γωγου, και ολα τα αρωστημενα προτυπα, καθε σαπιο ειδωλο και οτιδηποτε θυμιζει το λαομισητο κομουνιστικο καθεστως της μεταπολιτευσης που ψοφαει πλεον απο καρκινο .

Ξεφτιλιστε καθε τι κομουνιστικο και Εαμοβουλγαρικο!
Να τελειωνουμε με τον Αριστερισμο...

Και συ λαε βασανισμενε
μην ξεχνας τον ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ????

Δημοσίευσηαπό karadeniz » Νοέμβριος 14th, 2011, 11:20 pm
Πλησιαζει η ΥΠΕΡηρωικη επετειος του πολυτεχνειου και μιας και η πετυχημενη γενια του πολυτεχνειου, του ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ καθεστωτος της μεταπολιτευσης μας εφτασε ως εδω ,εγω σαν ταπεινος ερευνητης θετω ενα ερωτημα

Τελικα ποσα εκατομμυρια ηταν οι Υπερηρωικοι αριστεριστες αγωνιστες νεκροι μεσα στο Πολυτεχνειο?

Καποιες συντηρητικες πηγες μιλανε για 1 εκατομμυριο
Καποιοι αλλοι για 5 εκατομυρια
Αλλοι για 10 εκατομμυρια
Μερικοι για 100 εκατομμυρια.
Τελευταιες αξιοπιστες και εγκυρες πηγες των Ινστρουχτορων και Ναροτνιγκων των ανωτατων Σοβιετ κανουν λογο και για ενα δισεκατομυριο - 1.000.000.000- υπερηρωικους αριστεριστες νεκρους, που τους πατησαν χιλιαδες φασιστικα τανκς οταν μπηκαν μεσα, γιατι ηταν καλα παιδια που αγωνιζονταν για μια αταξικη μαρξιστικη κενωνια, για μια πλερια σοβιετικη Υπερδημοκρατια με Δαμανακη και Λαλιωτη, και εναν σταλινικο παραδεισο!!!

Μαρια απ τη Σπαρτη
Ορεστη απ το Βολο
Μην ειδατε το παιδι μου??????????

Μικρη πικρη μου αγαπη Ηλενια σε σκοτωσαν οι κακοι φασιστες!!!!! :smt007
ΩΗΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Ακουω τας δικας σας γνωμας και αποψεις...

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...