5/2/17

Ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία της Μαριν Λε Πεν κατά της Παγκοσμιοποίησης

Με 144 «δεσμεύσεις» προς το «λαό», στον οποίο υπόσχεται να του επιστρέψει την ελευθερία του και τη Φωνή του, ξεκίνησε το Σάββατο από τη Λυών την προεκλογική της εκστρατεία για τις εκλογές της 23ης Απριλίου, η ηγέτης του Εθνικού Μετώπου Μαριν Λε Πεν, υποσχόμενη μια Γαλλία ελεύθερη, ασφαλή, ευημερούσα και δίκαιη ενώ οι οπαδοί της φώναζαν το δημοφιλές σύνθημα «On est chez nous». (Είμαστε στο σπίτι μας, ή «Τουτο χώμα είναι δικό μας».

Ο στόχος του «εθνικού» προγράμματος είναι πρώτα απ 'όλα να ανακτήσει η Γαλλία την ελευθερία της και τη «νομισματική κυριαρχία» της» και να δώσει πίσω και στους πολίτες το δικαίωμα να ακούγεται η φωνή τους », όπως δήλωσε η κ. Λε Πεν στην παρουσίαση του μανιφέστου της.
« Σε αυτές τις εκλογές συγκρούονται δύο αντίθετες πολιτικές .
Η «παγκοσμιοποίηση» που υποστηρίζεται από όλους τους αντιπάλους μου ... και την «Πατρίδα » που εκπροσωπώ», τόνισε η κ. Λε Πεν.
Το πρόγραμμα του Εθνικού Μετώπου, προτείνει την έξοδο από τη ζώνη του ευρώ, και την κατάργηση του άξονα Βερολίνο-Παρίσι, την μετατροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε Συνομοσπονδία «κυρίαρχων κρατών», με κατάργηση του Ενιαίου Νομίσματος και με την επαναφορά των συνοριακών ελέγχων. 
Εάν οι μεταρρυθμίσεις της δεν γίνουν δεκτές, τότε θα προκηρύξει δημοψήφισμα για να φύγει το μπλοκ.
Η κ. Λε Πεν υπόσχεται φόρους επί των εισαγωγών και στις συμβάσεις εργασίας των αλλοδαπών, για να ξαναβρούν δουλειά οι Γάλλοι , μείωση της ηλικίας συνταξιοδότησης, μείωση του φόρου εισοδήματος, και αύξηση των κοινωνικών παροχών για τους Γάλλους. Δικαίωμα στην δωρεάν εκπαίδευση, θα έχουν μόνο οι μόνο οι γάλλοι πολίτες.
Το πρόγραμμα του Εθνικού Μετώπου προβλέπει ακόμα την επιστροφή στην γκωλική πολιτική και την έξοδος της Γαλλίας από τη στρατιωτική διοίκηση του ΝΑΤΟ αλλά και την ενίσχυση της εσωτερικης ασφάλειας με την πρόσληψη 15.000 αστυνομικών.

Οι «δημοσκοπήσεις» προβλέπουν ότι στις 23 Απριλίου η κ. Λε Πεν θα περάσει στον δεύτερο μαζί με τον Κεντροφιλελέ και «ευρωπαϊστή» κ. Εμμανουέλ Μακρόν, τον οποίο θεωρούν φαβορί για το δεύτερο γύρο στις 7 Μαΐου. Οι ίδιες δημοσκοπήσεις θεωρούσαν σίγουρο νικητή τον Σαρκοζί.
Μετά, όταν διαπίστωσαν ότι η νίκη του Σαρκοζί δεν ηταν καθόλου βεβαιη εριξαν στην μάχη κατά της Λε Πεν τον Φιγιόν, τον οποίο τώρα θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση, διότι ο υποψήφιος των τοκογλύφων και των ΑΘΕΑΤΩΝ θα είναι ο Μακρόν. «Μας είπαν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ Donald Trump δεν θα κερδίσει ποτέ στις Ηνωμένες Πολιτείες έχοντας απέναντι του το Καρτέλ των μέσων μαζικής ενημέρωσης, και το Κατεστημένο, αλλά κέρδισε ... Μας λένεν ότι η Μαρίν Λε Πεν δεν θα κερδίσει στις προεδρικές εκλογές, αλλά στις 7 Μαΐου θα είναι πρόεδρος της Γαλλίας», είπε ο Jean-Lin Lacapelle, (στέλεχος του FN), στη συγκέντρωση της Λυών . Το πλήθος των συγκεντρωμένων που χειροκρότησε την δική του υποψήφια αποδοκίμαζε έντονα κάθε φορά που ακουγόταν το όνομα του υποψήφιου των τραπεζιτών και του «διεθνούς καπιταλισμού», Εμμανουέλ Μακρόν, ο οποίος είναι πρώην τραπεζίτης επενδύσεων.

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου δίνουν την κ.Πε Πεν «σταθερά» στο 25%, τον υποψήφιο των τοκογλύφων Μακρόν σε άνοδο, μεταξύ 20,5 και 22%, τον Φιγιόν σε πτώση στο 18-18,5%, τον «αριστερό» σοσιαλιστή Μπενουά Αμόν στο 16-18%, ο Συραιζαίος Ζαν-Λυκ Μελανσόν στο 10-11%, ο «κεντρώος», Μπαιρού στο 5%, οι «γκωλικοί» στο 2,5%, και οι Οικολόγοι στο 1-1,5% , όσο και οι τροτσκιστές.

Τον Ιανουάριο έδιναν στην Λε Πεν 27%, στον Φιγιόν 22% και στους γκωλικούς 3,5%. Δηλαδή , ενώ έβλεπαν καθαρή δεξιά πλειοψηφία με 52%, χωρίς τους αναποφάσιστους, τώρα άλλαξαν διαπίστωση και οι «κεντροαριστεροί» τοκογλυφικοί ευρωπαϊστές έχουν από 36,5% μέχρι 40% .
Ότι και να κάνουν η Κοινή Γνώμη δεν αλλάζει. Οι ΑΘΕΑΤΟΙ επικυρίαρχοι θα ηττηθούν και στις 7 Μαΐου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με γκόμενο γαμιά εβραίο, η Λεπέν πολεμά την "παγκοσμιοποίηση";;;;

Γιά ηλίθιους μας περνάνε;;;

On n'est pas des cons madame Le Pen...

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο ρε Χατζάρα θα μας πεις ότι ο Τραμπ και η Λεπέν είναι και αντισημίτες...

Ανώνυμος είπε...

Είδα τη συγκέντρωση της Κυριακής! Πλήθος! Παθος! Ξεσηκωμός! Αλαλαγμός! Ωραία πράγματα! Ο κόσμος βασικά αντιδρούσε με ενθουσιασμό σε ο,τι αφορούσε στην επιστροφή στις αξίες του πατριωτισμού, στην εργασία για τους Γάλλους και εναντίον των μουσουλμάνων. Η Μαρίν δεν είναι σπουδαία ρήτωρ, αλλά το πάει πάρα πολύ έξυπνα το πράγμα χωρίς βλακώδεις ακραίες κορώνες που δίνουν τροφή για επιχείρηματα στους εχθρούς της. Ζήλεψα!

Σημείωση. Ο Τραμπ ξαφνικά αναίρεσε την υπόσχεση του στον Νετανιάχου για επέκταση των εποικισμών. Παγωμάρα και σύγχυση στο στρατόπεδο των περιούσιων.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ή ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΣΚΕΣΙ.