4/2/17

Η μεγάλη στροφή των Βούλγαρων «Σοσιαλιστών»

Το Βουλγαρικό Σοσιαλιστικό Κόμμα μετά από την ταύτιση του για χρόνια με τις «ευρω-ατλαντικές δομές» και την αμερικανική πρεσβεία στη Σόφια, (που το οδήγησαν στο 14%), εν’όψει των εκλογών της 26ης Μαρτίου, εγκατέλειψε τον Ευρω-μονόδρομο και παίζει το χαρτί της Ρωσίας, για να διεκδικήσει την πρώτη θέση από τον «αμερικανόφρωνα» κ. Μπορίσωφ. 

Η νυν αρχηγός του Σοσιαλιστικού Κόμματους , (BSP), Κορνέλια Νίνοβα σε συνέντευξη της για την Βουλγαρική Δημόσια Τηλεόραση (BNT) δήλωσε πως, «αν το κόμμα της κερδίσει τις εκλογές η Βουλγαρία θα είναι η πρώτη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που θα εγείρει «κατηγορηματικά» το ζήτημα της άρσης των κυρώσεων κατά της Ρωσίας, και θα προσκαλέσει τον Πούτιν να επισκεφτεί τη Βουλγαρία».

Η κ. Νίνοβα ουσιαστικά θέλει να κάνει τις εκλογές «δημοψήφισμα» για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας και για τον αγωγό Νότιο Ρεύμα, «South Stream», και τόνισε ότι η κυβέρνηση του GERB δεν υπερασπίστηκε το βουλγαρικό το εθνικό συμφέρον για στο θέμα του «South Stream».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ραββινος σε συναγωγη στο Ισραηλ,δικαιωνει τον Χατζαρα και την Κοκκινη Συμφωνια:
"Οι Εβραίοι εκαναν την Επανασταση στην Ρωσια με απώτερο σκοπο την εξοντωση του Ρωσικου Λαου!"
Απιστευτο βιντεο!!!
m.youtube.com/watch?v=N3lkWo2Z_4A

Ανώνυμος είπε...

Αχαχχαχχαχχ ξύπνησαν κι οι Βούλγαροι! Μόνο οι δικοί μας οι κόπροι κοιμούνται κι ονειρεύονται Χίλαρυ και Μέρκελ, δικαιωματισμούς και τεμένη! Πήραν το νόημα οτι με Τραμπ δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσουν και τρεχουν με αστρονομικές ταχύτητες το πρόγραμμα εξισλαμισμός και μεταβολή των "επενδυτών" του Μουζάλα σε ψηφοφόρους τους!