24/3/17

Το 47% των ενηλίκων του Ντιτρόιτ δεν μπορεί να διαβάσει και να γράψει

Αυτά είναι τα επιτεύγματα των μεταρρυθμίσεων στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα της Αμερικής.
Το Περιφερειακό Κοινωνικό Ταμείο του Ντιτρόιτ «Detroit Regional Workforce Fund» σε μελέτη που έκανε για την ανεργία στα πλαίσια έρευνας του Εθνικού Ινστιτούτου για Γραφή και Ανάγνωση «National Institute for Literacy», με ομοσπονδιακούς πόρους για την ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού, , («Addressing Detroit's Basic Skills Crisis») διαπίστωσε ότι το 47% των ενηλίκων στο Ντιτρόιτ, ( ηλικίας 25 ετών και άνω), είναι λειτουργικά αναλφάβητοι , αφού δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ανάγνωση, την ομιλία, την γραφή, και την αριθμητική στην καθημερινή τους ζωή .
Στα προάστια του Ντιτρόιτ έως και το 33% είναι λειτουργικά αναλφάβητοι.

Από το 47% των «αναλφάβητων», το 50% έχει απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, και το άλλο μισό δεν έχει τελειώσει το σχολείο.
Οι άνεργοί δεν είναι σε θέση να συμπληρώσουν την αίτηση ακαι το απογραφικό δελτίο του Γραφείου εύρεσης εργασίας και δεν μπορούν να διαβάσουν τις ετικέτες των προϊόντων στο σούπερ Μάρκετ.

Ως γνωστόν οι «ευαίσθητοι» «Προοδευτικοί» της Ανοιχτής Κοινωνίας από το 1989 έχουν επιβάλει με το άρθρο 28 της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, την «εκπαίδευση» ως ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα για ένα παιδί.
Για αυτό άλλωστε στέλνουν τα λαθρο-μεταναστόπουλα με τις μπούργκες στα ελληνικά δημόσια σχολεία. Γιατί οι προνομιούχοι προοδευτικοί του ΣΥΡΙΖΑ στέλνουν τα δικά τους παιδιά στα ιδιωτικά, τα οποία ιδιωτικά δεν παίρνουν «μεταναστόπουυλα», τα οποία «έχουν κάνει εμβόλια μόνο για τη δημόσια εκπαίδευση».

Τέλος πάντων τα παιδιά των μαύρων των ισπανόφωνων και των φτωχών λευκών πήγαν σχολείο όπως έχουν ανθρώπινο δικαίωμα αλλά δεν έμαθαν να διαβάζουν. Έλαβαν Δωρεάν Τίποτα, αλλά το Κράτος όπως απατούν οι αριστεροί συνδικαλιστές αυξάνει τις δαπάνες για την δωρεάν παιδεία.
Τα ποσοστά αναλφαβητισμού στο Ντιτρόιτ είναι Παναμερικανικό Ρεκόρ.Στο Μίτσιγκαν βρέθηκαν και άλλες πόλεις με υψηλό αλφαβητισμό. Southfield 24%, Warren 17%, Inkster 34%, Pontiac 34%.
Ο αγώνας των προοδευτικών συνεχίζεται.

5 σχόλια:

ΣΥΝΩΜΟ ΣΙΑ ΤΗΣ ΤΣΑΤΣΑΣ είπε...

ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑ


ΤΗΣ ΣΙΑΣ Η ΑΦΑΝΑ



ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑ


ΤΗΣ ΣΙΑΣ Η ΑΦΑΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο πληθυσμός είναι κυρίως μαύροι και τα σχολεία δεν έχουν χρηματοδότηση...

Ανώνυμος είπε...

@ ανωνυμο (Παρ Μαρ 24, 03:05:00 μ.μ.)

Ετσι.
Οχι ομως "κυριως" μαυροι....διοτι την σημερον ΟΛΟΙ οι κατοικοι του Ντητροιτ ειναι αραπαδες. Αντε και λιγοι Αφγανο-Υεμενεζοι. Οπως και στις υπολοιπες προαναφερομενες περιοχες της αναρτησης, εκτος του Σαουθφιλντ που ειναι μαυροι και εβραιοι. Βεβαια οι κονομημενοι οβριοι τα στελνουν τα μουλικα τους στα ιδιωτικα ενω οι αραπαδες περιμενουν το "γουελφεαρ"
Το Ντητροιτ, μια παρα πολυ ομορφη πολις, γενικα διαλυθηκε απ' την εποχη του (σκατα στα κοκαλα του) αρχικλεφτη Κολεμαν Γιανγκ.
Ας προσεχαν οι αραπαδες που τον ψηφιζαν.
Καλη ωρα σαν τους "αραπαδες" τους "δικους μας", που ψηφιζουν τον δημοκρατικο κωλο της σκατοσακκουλας του Τουρκογλου...

Ανώνυμος είπε...

Και τι γίνανε οι λευκοί που ζούσαν στο Ντιτρόιτ; Πήραν των ομματιών τους και φύγανε;

Ανώνυμος είπε...

24/3 3:05 : Μην κατηγορείτε τους μαύρους. Είδαμε τι γίνεται και στα εδώ σχολεία που δεν είναι μαύροι, αλλά μαύροι κι άραχνοι στην ασχετοσύνη...
Εδώ έχουμε χρηματοδότηση με το παραπάνω να καίνε τα βιβλία μόλις τελειώσει η σχολική χρονιά. Εδώ έχουμε χρηματοδότηση με το παραπάνω να ξαναβάφονται τα σχολεία μετά από καταλήψεις!
Εδώ έχουμε χρηματοδότηση με το παραπάνω να ξανααγοράζονται ότι κατέστρεψαν εξωσχολικοί που μπήκαν παράνομα στα σχολεία.
Έχουμε ελάχιστη διδακτική ύλη για να είναι όλα τα θέματα γνωστά ώστε όλα τα παιδιά να προβιβάζονται και να μην μένουν στην ίδια τάξη, αλλά και να μπαίνουν στα πανεπιστήμια με 3 και 4 και 0,5!!!!!!!
Δέστε και το βίντεο και θαυμάστε την σημερινή νεολέρα:
https://www.youtube.com/watch?v=rlbu9w66L4c

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...