1/3/17

Καλά νέα από τη Γαλλία

Το ευρωπαϊκό «παρακράτος» σπρώχνει πάση δυνάμει τον φιλέ-Πούστη και θέλει να βγάλει εκτός του δεξιό φιλελέ Φιγιόν που κάλεσε τους ψηφοφόρους του να αντισταθούν και να μην αφήσουν να τους «κλέψουν την επιλογή τους» για το ύπατο αξίωμα της χώρας. «Δεν παραδίδομαι, δεν υποχωρώ, δεν ενδίδω», είπε στους ΑΘΕΑΤΟΥΣ ΑΝΩΘΕΝ.
Ο καυγάς στον κήπο των Φιλελέ είναι καλό νέο για κάθε Πατριώτη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε βγαίνει η Λεπέν.δύσκολα στην Ευρώπη θα βγει πατριώτης στην εξουσία και δυστυχώς οι λαοί ευησυχάζουν ότι δια της πολιτικής οδού τύπου αμερικής θα γίνει αλλαγή.Μόνο δια της επαναστάσεως ή της οικονομικής αλλαγής θα επέλθει αλλαγή στην Ευρώπη.Όλα τα άλλα είναι για υπεραισιοδόξους.Αν μεγάλο αν μπορεί να αλλάξει ρότα ο πλανητής από το προαποφασισμένο τέλος της ιστορίας και την αρχή της παγκοσμίου διακυβερνήσεως.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλούνται οι εθελόδουλοι ραγιάδες που εχουν πάθει αυχενικό απο τη πολλή σφαλιάρα να μην αφήνουν σχόλια γιατι χάνουν τον καιρό τους. Δε τσιμπάμε.

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία.  Καταλείφθηκαν η Λάρισ...