29/3/17

Η Νέα Γαλλική Επανάσταση

Όταν έγραφα το 2010 την διακήρυξη της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας ήμουν πετα χρόνια μπροστά. Ερχόμουν από το «μέλλον». Τώρα, το 2017 οι δημοσκόποι με τρόμο ανακαλύπτουν ότι η υποψηφιότητα της «ακροδεξιάς» κυρίας Λε Πεν έχει διεισδυτικότητα και στους οπαδούς του «νέο-κομμουνιστή» Ζαν-Λικ Μελενσόν , και στους αντικαπιταλιστές του «σοσιαληστή» Αμόν, ενώ ο υποψήφιος του κατεστημένου και της «Φρανκφούρτης» Μακρόν έχει πρόσβαση στους «δεξιούς» Φιλελέ του Φιγιόν.
Το σημαντικότεο όμως εύρημα είναι ότι οι «αριστεροί» δεν είναι καθόλου πρόθυμοι να συνασπιστούν στην κάλπη με την Γκόλντμαν Ζαξ για να σώσουν τη Δημοκρατία από την ακροδεξιά Λε Πεν.

Η βάση του γαλλικού πολιτικού δικομματισμού έχει ανατραπεί. Ο άξονας δεν βρίσκεται είναι πλέον στην εφεύρεση των Ρότσιλντ περί τάξεων, αριστεράς και δεξιάς, αλλά μετακινήθηκε, στην αναμέτρηση Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και Εθνικής Ανεξαρτησίας.
Το πολιτικό δίλημμα στις γαλλικές προεδρικές εκλογές δεν είναι πλέον η επιλογή μεταξύ «δεξιάς» και «αριστεράς», αλλά η επιλογή μεταξύ των διεθνιστών υπερ-Ευρωπαίστών που συντάσσονται υπό τον Μακρόν και των πατριωτών που συστοιχίζονται πίσω από την Λε Πεν.
Ο Μακρόν είναι ο «Σωτήρας» της ευρωζώνης των Ανεξάρτητων Τραπεζιτών και της υπερεθνικής Ελίτ και η Λε Πεν είναι ο «απόστολος» της Λαϊκής Κυριαρχίας.

Η παραδοσιακή διαίρεση σε αριστερά και δεξιά είναι πια «άνευ αντικειμένου» για αυτό και δεν πιάνει ούτε η «τσίχλα» της «ακροδεξιάς» , ούτε τα χάπενινγκ των αντιρατσιστών μισθοφόρων των τραπεζιτών.
Η παγκοσμιοποίηση οι ανεξάρτητοι τραπεζίτες τα Ανοιχτά σύνορα και το ελεύθερο εμπόριο ,   αποτελούν τα θεμελιώδη ζητήματα στην σύγχρονη πολιτική.

Οι κύριοι αντίπαλοι σήμερα είναι πατριωτικές δυνάμεις των υποστηρικτών της
Λε Πεν και η παγκοσμιοποίηση που βρίσκεται πίσω από τον Μακρόν.

Η Λε Πεν συνέντευξή της στην εφημερίδα Le Parisien τόνισε σε εάν εκλεγεί η αποχώρηση από την ευρωζώνη θα γίνει μετά από διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση, και ότι θα μπορούσε να ακολουθήσουν τη Γαλλία η Ελλάδα, η Ισπανία και η Πορτογαλία.
Η Λε Πεν είπε ότι το ευρώ προκάλεσε την απώλεια ανταγωνιστικότητας της γαλλικής οικονομίας , οδήγησε τις τιμές στα ύψη και μείωσε την αγοραστική δύναμη της μέσης γαλλικής οικογένειας και δήλωσε ότι δεν θα ήταν διατεθειμένη να μειώσει τους μισθούς και να περιορίσει τις παροχές κοινωνικής ασφάλισης, για να στηρίξει το ευρώ.
Η Λε Πεν είπε πάντως ότι «πιστεύει στην Ευρώπη, αλλά μια Ευρώπη της συνεργασίας ...και όχι σε μια Ευρώπη του Ολοκληρωτισμού που κινείται ενάντια στο συμφέρον των λαών» και ότι «ο λαός θα αποφασίσει με δημοψήφισμα αν θα μείνει ή αν θα φύγει από τη Ευρωζώνη».

Η «μητέρα» του Μακρόν Goldman Sachs, σε ανάλυση που έστειλε στους «επενδυτές» της,   υποστηρίζει ότι το αποτέλεσμα της νίκης Λε Πεν «θα χτυπήσει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, τις τράπεζες και τις ασφαλιστικές εταιρείες», και ότι τα Credit Default Swaps του κλάδου «ανεβαίνουν» λόγω της απειλής του «Frexit».

ΥΓ. Είναι σαφές ότι «των φρονίμων τα παιδιά….». Τώρα αν βάλουμε κάτω τις δημοσκοπήσεις, οι περισσότερες δίνουν την κ. Λε Πεν μεταξύ του 26,5% και του 27,5%, ενώ προσοχή πρέπει να δοθεί στις δημοσκοπήσεις που δίνουν τον Μακρόν γύρω από 24%.
Το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου είναι πολύ νωρίς να το «ανακοινώσουμε». Είναι ακόμα ανοιχτό. Πολύ ανοιχτό.
Μια από τις πιο «πονηρές» ερωτήσεις των δημοσκοπήσεων είναι η ερώτηση , «το νομίζεται ότι ψηφίζουν, οι φίλοι και οι γείτονές σας». Οι απαντήσεις είναι 18-20% Λε Πεν, 15- 16% Φιγιόν, και μόνο το 11- 12% λένε Μακρόν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ,ΜΑ ΣΕ 5 ΜΑ ΣΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ,ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΦΑΡΙ ΓΙΟΜΑΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΚΟΠΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΣΧΕΔΙΟ Β. ΕΡΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΟΣΩΝ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΔΡΑΧΜΕΣ ΜΕ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ

ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ ΤΙΜΩΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ SLAVOLAGNO ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΟΦ!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΧΑΣΙΣΟΔΙΚΗΓΟΡΑΤΖΑ ME TOYΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ

0.MONON O ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΧΩΣ ΘΕΣΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΝΟΣ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Η EΘΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΣΑΣ,ΑΡΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΑ;

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΣΤΙΧΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ;


1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΗΡΩΑ ΚΑΜΙΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΥΤΕ ΔΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ,ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΟΙΡΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΣΜΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟ ΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΜΑΖΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.


2. Η ΕΛΛΑΣ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΗΡΩΕΣ.

3.Ο ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΟΦ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΟΦ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Η ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΑΣ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ,ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΣ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΗΝ ΕΒΛΑΨΕ,ΠΩΣ ΤΙΜΑ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΑΤΟΜΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;TI ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΟΦ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΞΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕ ΚΛEΙΔΙΑ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟΥΣ;

AΣΦΑΛΩΣ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΜΟΝΟΝ.


4. Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΥΤΕ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ,ΟΥΤΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΕΠΙΓΟΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΕΝ ΑΔΙΚΩ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ.

ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΕΞΙΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

5. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΡΟΜΙΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΙΕΣ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!ΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΔΩΡΕΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΩΝ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ


6.ΟΙ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΟΦ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΟΡΦΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΠΑΤΡΟΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΙ !

ΘΑ ΟΦΕΙΛΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ (ΜΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ) ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΗΣΑΝ ΕΝ ΑΔΙΚΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ,ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΕΣ !

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ,ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΝΩΜΗΣ!

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΕ ,ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΦΕΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ !

7. ΟΙ ΔΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΟΦ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ!!!

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ.


7.1 ΑΜΟΙΒΗ ΗΘΙΚΟΥΛΙΚΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ;ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΟΠΩΣ ΑΡΕΣΚΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΛΕΤΕ!


ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΦΡΟΝΕΣ ΔΙΧΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΜΟ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΑΠΟ ΑΔΟΛΗ ΑΦΕΛΕΙΑ;

ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΑΣ ΤΑΧΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΡΙΚΩΔΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΦΑΝΤΑΡΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΛΕΙΑΣ;


8.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΟ;

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΟΦ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΡΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ 3 ΓΕΝΕΙΕΣ

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΘΑΝΩΝΤΩΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗΔΩΝ ΕΠΙΣΗΣ;


ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΡΑΤΩΝ;

ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΛΑΦΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΟΛΩΝ ΤΟ ΠΛΕΥΡΩΝ ΠΙΝΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ;

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...