1/3/17

Βέτο Ρωσίας και Κίνας στην προσπάθεια της Δύσης να επιβάλει κυρώσεις δια του ΟΗΕ στη Συρία

Οι πρώτες απόπειρες της διοίκησης Τραμπ να αποκαταστήσει διάλογο με τη Ρωσία εξασθενίζουν γρήγορα υπό την πίεση των «πολεμοχαρών» και στον ΟΗΕ επανήλθαν «επί τα αυτά».
Χθες η Ρωσία , (χωρίς τον Βιτάλη Τσούρκιν), πρόβαλε το έβδομο βέτο της για τη Συρία. Μαζί και η Κίνα. 6η φορά Βέτο.
Το ψήφισμα, συντάχθηκε από τη Γαλλία, τη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το τρίγωνο του διαβόλου.
Εννέα μέλη του συμβουλίου ψήφισαν υπέρ, και η Βολιβία κατά. Η Αίγυπτος, η Αιθιοπία και το Καζακστάν απείχαν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι νωρίς ακομα για τη διακυβέρνηση Τραμπ να ανοίξει τελειως τα χαρτιά της. Υπάρχουν ακομα παντου τα στελέχη της προηγούμενης κυβέρνησης και πλήθος ρουφιάνοι των ΜΜΕ. Χτες βράδυ στο διάγγελμα προς το Κογκρέσο ο Τραμπ το ειπε καθαρά "δεν θέλω να ειμαι πλανητάρχης, θέλω να ειμαι πρόεδρος των ΗΠΑ. Θέλω να συνεργαστώ για κοινά συμφέροντα με χώρες που ως τωρα στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ θεωρούνταν εχθρικές. Δε θα υποστηρίζω πια ειδικά συμφέροντα εναντιον του συμφέροντος του αμερικανικού λαού και στρατού. Οι προςφυγες θα γυρίσουν στα σπίτια τους. Θα φτιάξω οργανισμό για την περίθαλψη όσων έπεσαν θύματα των εγκληματικών ενεργειών λαθρομεταναστών"" Ε ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;! τα κάλυψε σχεδόν ολα.

OXI ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

Εμφανίστηκε νεόκοπος στο «δελτίο των 11» για να μας σερβίρει το πλαστό και νόθο στενογραφημένο πρακτικό που «βρέθηκε» το 1960 και μας το σέ...