24/3/17

Ο πλήρης ευτελισμός του Εθνικού Συμβόλου και της Εθνικής Επετείου

ΥΓ. Εγώ ορκίστηκα να φυλάττω πίστιν εις την Πατρίδα. Να υπερασπίζω, με πίστιν και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, τας Σημαίας. Να μην τας εγκαταλείπω, μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ'αυτών.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος εταιρία η Ελλάς πλέον με κεντρικά άλλου.Τυπικως τα κεντρικά ειναι στο κατεχόμενο Βερολίνο και την κατεχόμενη Φρανκαφουρτη.Οι δε Έλληνες το γένος ειναι οι πλέον αδικημένοι μέτοχοι.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ορκίστηκα να φυλάττω πίστιν εις την μουσουλμανια. Να υπερασπίζω, με πίστιν και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, τας Σημαίας του ΙΣΙΣ. Να μην τας εγκαταλείπω, μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ'αυτών....Λεει η ασπρομαντιλουσα κοπελια!

Ανώνυμος είπε...

Μιμουνται τον πολυεθνισμο των ηπα,και τα ιδεολογηματα των καναδων προφεσορων,ο αντιλευκος αντιαρσενικος σοσιαλιστικος καναδας ειναι το κρατος που θαυμαζουν και αντιγραφουν .

μονο που οι ηπα απο αναγκη ιστορικη εγιναν ετσι δεν το επελεξαν,επρεπε να ζησουν με το κουσουρι αυτο,με βαρυ τιμημα στην καθημερινοτητα

ετουτοι εδω στην ευρωπη ειναι λιγουρια και επειδη θαυμαζουν τις ηπα το επιλεγουν συνειδητα,διχως να υπαρχει καποιο προβλημα που να το επιβαλλει,απλως δημιουργουν προβλημα μονοι τους!

ειναι τοσο κομπλεξικοι και παλαβοι,σαν να κοψει καποιος το χερι η το ποδι του διχως λογο παρα για να μοιαζει με εναν φυσικως αναπηρο ανθρωπο που θαυμαζει !


και η ελλαδα απλως σαν ουρα στο περιθωριο αυτου του μπλοκ ακολουθει ακριτα αυτες τις ανοησιες ασθμαινουσα μη τυχον δειξει ελλειμα ,σαν κομπλεξικια βλαχα στην πρωτευουσα του 60

οι δε βορειοι επειδη δεν εχουν βρθει υπο ισλαμικη τυρανια ποτε,δεν εχουν σιτορικη αντιληψη,οι δε νοτιοι και ιδιως στο ελλαδα,που εχουν γνωση,αυτη εχει καπελωθει απο το κομπλεξ κατωτεροτητας στους βορειους που εχουν ,με αποτελεσμα να πλειοδοτουν σε ανοησια !

μονον οι αυστρο ουγγροι που ξερουν ελαφρως τι σημαινει ανατολη στο σβερκο,μονον αυτοι αντιδρουν γιατι και γνωριζουν σε αντιθεση με τους βορειους και δεν εχουν κομπλεξ οπως οι ελληνες π.χ

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα το λέει και η γιαγιά 106 ετών από την Μυρτιά. Οι αντάρτες του ΕΛΑΣ πολέμησαν τους Γερμανούς στην Αιτωλοακαρνανία:
http://m.huffpost.com/gr/entry/14194996

Ανώνυμος είπε...

Η μπουμπού δίπλα από την μαντιλοφορούσα έχει προσόντα ... Πρέπει να πάει για καριέρα ...