12/1/20

Οι δεξιοί Μπίλντερμπεργκ συνεχίζουν την κατεδάφιση της Ελλάδος που άρχισαν οι εκσυγχρονιστές Μπίλντερμπεργκ και την συνέχισαν οι αριστεροί Μπίλντερμπεργκ

Του Σπύρου Χατζάρα

 Η τρίτη ελληνική δημοκρατία που ξεκίνησε το 1974 με την εσχάτη προδοσία της Κύπρου, που οργάνωσαν οι ΗΠΑ και εξετέλεσαν σε δύο φάσεις,
 η αμερικανόδουλη Χούντα και η αμερικανόδουλη κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας των Καραμανλή-Μαύρου, έκλεισε τον κύκλο της με την εσχάτη προδοσία, της συνθηκολόγησης των δωσίλογων, με την Διεθνή Χούντα των περιούσιων Τραπεζιτών. 
Μετά το 2009 μπήκαμε στην εποχή των μνημονίων, και δέκα χρόνια μετά πρέπει να εξοφληθούν τα «γραμμάτια» . Οι ΑΘΕΑΤΟΙ παγκόσμιοι κυβερνήτες , οι Σόρος και οι Μπίλντερμπεργκ, θα συνεχίσουν και το 2020 τον καθημερινό εποικισμό του τόπου μας με καταναλωτές «χωρίς πατρίδα», για να οικοδομήσουν μια «πολυπολιτισμική» «ανεκτική» Ανοιχτή κοινωνία, που θα εγγυάται το δικαίωμα στην τεμπελιά, το δικαίωμα στην πρέζα, το δικαίωμα στην αρπαγή κλοπή, στην ψευτιά, και στην «πουστιά». 
Τα σύνορα δεν φυλάγονται. Λαθρέμποροι, δουλέμποροι, χασισέμποροι, ληστέs, μαστροποί, οργιάζουν. Η πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας μας έχει ήδη μεταβληθεί δραματικά με την συνεχή ανεξέλεγκτη είσοδο «δυστυχισμένων μουσουλμάνων οικονομικών μεταναστών».
 Οι «πωλείτες» έχουν εγκαταλειφτεί στην τύχη τους και στο «έλεοs» των Ρομά, των Αλβανών, των Νιγηριανών, των Πακιστανών και κάθε εγκληματικής συμμορίας. Οι δεξιοί Μπίλντερμπεργκ συνεχίζουν την κατεδάφιση της Ελλάδος που άρχισαν οι εκσυγχρονιστές Μπίλντερμπεργκ και την συνέχισαν οι αριστεροί Μπίλντερμπεργκ.

 Ο Κούλης, για να κοροϊδέψει τους ψηφοφόρους του, πήγε με τις κάμερες στο κέντρο εκπαίδευσης της ΕΛΑΣ στο Μαρκόπουλο και είπε ότι «ο λαός ζήτησε ασφάλεια», και ότι «έβαλε στοίχημά να καταστήσει τις γειτονιές ασφαλείς». Έρχεται και το πλήρωμα του χρόνου για την αναθεώρηση της Λωζάννης, όπως ζήτησε η Τουρκία το 1973, ώστε να λάβει η Άγκυρα «τοις μετρητοίς» τα νόμιμα δικαιώματά της, που αναγνώρισε η Ελληνική ΨωροΕλίτ με τη συμφωνία Σημίτη- Ντεμιρέλ της Μαδρίτης που την έγραψε η αμερικανική διπλωματία για να τακτοποιήσει την κατάσταση στο Αιγαίο. 
Το Κούλις έχει συμβόλαιο να ρυθμίσει το Κυπριακό και να δώσει στην Τουρκία ότι αποφασίσει το Βαθύ Κράτος Δικαίου, που τον διόρισε φοροεισπράκτορα στην αποικία υπό ορισμένους όρους.
 Οι «Κόκκινες γραμμές» είναι για τους χαζούς τηλεθεατές. Από την μια η Λιβύη και ο Πόλεμος. 
Από την άλλη η Συμμαχία . η Χάγη και οι «μεταρρυθμίσεις» με βάση τις οποίες ο Κούλις και η μητέρα του ελπίζουν να πείσουν τους «Ευρωπαίους εταίρους», να μειώσουν τα πρωτογενή πλεονάσματα για να προχωρήσει σε στοχευμένες φοροελαφρύνσεις , αλλά σε βάθος 4ετίας. Φοροελαφρύνσεις και επιδόματα για τους χαζούς και αλαφιασμένους τηλεθεατές.
 Μπροστά στο χάος που μας οδήγησε το αμερικανόδουλο τόξο, δεν υπάρχουν «αριστερές» ή «δεξιές» λύσεις . 
Στην εποχή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης των περιούσιων Επενδυτών, οι Έλληνες, δεν χωριζόμαστε σε «αριστερούς» και «δεξιούς», ούτε σε Βενιζελικούς και Βασιλόφρονες, ούτε σε «προοδευτικούς» και «αντιδραστικούς». Σήμερα ,όλοι όσοι αισθανόμαστε και είμαστε Έλληνες παλεύουμε για τη λευτεριά, την τιμή, και την εθνική μας ανεξαρτησία.
Μας ενώνει το κοινό μας μέλλον και η αγάπη μας για την πατρίδα. Σήμερα η διαχωριστική γραμμή περνάει ανάμεσα στους τίμιους και τους λωποδύτες της Κλεπτοκρατίας της Φαυλοκρατίας της Καρτελοκρατιας και της Ολιγαρχικής ψωρο-Ελιτ. Ανάμεσα στους ηθικούς και τους ανήθικους. Ανάμεσα στους πατριώτες και τους απάτριδες διεθνιστές και στους προδότες ,ανάμεσα ανάμεσα στους υπερήφανους ανθρώπους με συλλογική εθνική συνείδηση και τους καταναλωτές πρόβατα, και τους χαζούς τηλεθεατές Για να αντισταθούμε στο παγκόσμιο σύστημα εξουσίας που απειλεί την ύπαρξη μας είναι απαραίτητη η Εθνική Λαϊκή Ενότητα γύρω από ένα αντι-Ολιγαρχικό κίνημα, υπεράσπισης, της ιδέας του εθνικού Κράτους και της Πατρίδας , ώστε να προστατέψουμε το έθνος, και για να ανοίξουμε το δρόμο που οδηγεί στην αδέσμευτη λαϊκή κυριαρχία και την πραγματική δημοκρατία. Για να υπερασπίσουμε την Πατρίδα και τον ελληνικό λαό, πρέπει να σταματήσουμε τη λαθρομετανάστευση, και να ανακτήσουμε τον έλεγχο των συνόρων μας. Και πάνω από όλα χρειαζόμαστε μια πνευματική επανάσταση.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως σε εμας -αυτο το 20% περιπου του πληθυσμου αυτου του χωρου- απευθυνονται ολοι οι πολιτικοι, στρατιωτικοι και θρησκευτικοι ταγοι για να αντισταθουμε στο Τουρκο αγνοωντας οτι ο εχθρος ειναι πρωτιστα εσωτερικος. Πιστευω ακραδαντα πως προκειται για συνωμοσια για να εξαφανισουν βιολογικα οσους ακομα αντιστεκομαστε στα βρωμερα τους σχεδια. Προσπαθουν να εγειρουν τα φιλοπατριωτικα μας αισθηματα ωστε να παμε να σφαγουμε οικειοθελως ακολουθοντας εντολες ακαπνων στρατηγων και οι γυναικες και τα παιδια μας να μεινουν ερμαια του καθε παιδοφιλου επενδυτη και συριζοφιλελε δασκαλου.
Οχι ρε, non serviam

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σου Σπύρο, που έχεις το θάρρος και τα λες !

Ανώνυμος είπε...

Κι ύστερα ξύπνησες! Κι αφού ξυπνησες, είδες το "φως το αληθινό" δηλ. το βρώμικο και μαύρο σκοτάδι που εκπέμπει μία "ελλαδα" που διοικείται από την Στοά με πολίτευμα την... "κομματοκρατια" και που αποτελείται από έναν λα(γ)ο-στιφάδο που πιστεύει στο "αμυνεσθαι περί πάρτης"!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν.
Ας δούμε μια αθέατη όψη του «σοφού» και «κυρίαρχου» νεοελληνέζικου λαού, πρό μνημονίων και ας καταλάβουμε σε τι είδους νοικοκυριά ανατρέφονται οι επόμενες γενιές νεοελληνέζων:


"ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΣΒΙΑ ΤΟΥ Α.Κ.Ο.Ε."
Κωστας: Τι γινεται ομως παραπερα, στις χιλιαδες των λεσβιων; Πως βρισκουν επικοινωνια και συντροφια;
Ελενη: ....Προχωρουν και κανουν σχεση με μια ετεροφυλοφιλη φιλη τους. 'Πρωτα πλησιαζεις μια γυναικα, αποσπας σιγα-σιγα την εμπιστοσυνη και τη φιλια της και μετα προχωρεις στο ερωτικο. Ετσι εκανα μια ζωη και ποτε δε συναντησα την αρνηση'. Αυτα μου ειχε πει πριν απο μερικα χρονια μια λεσβια που κινιοταν παντα εκτος λεσβιακων κυκλωματων και ειχε μακροχρονιες σχεσεις με ετεροφυλοφιλες γυναικες, παντρεμενες συνηθως.
Εξαλλου, μια αλλη λεσβια παντρεμενη, μου ειπε προσφατα: "Ειναι ελαχιστες οι πιθανοτητες να βρεις την αρνηση, οταν κανεις προταση σε μια παντρεμενη γυναικα. Και αν μαλιστα εισαι και συ παντρεμενη, τοτε οι πιθανοτητες επιτυχιας ειναι 100% γιατι η αλλη νοιωθει να εχει μαζι σου κοινωνικη καλυψη και προχωραει εκ του ασφαλους. Ενω θα το σκεφτει περισσοτερο να κανει σχεση με μια λεσβια που 'λεσβιοφερνει' καπως ανοιχτα η ειναι χαρακτηρισμενη..."
....Δεν μπορω να ξερω τι αναγκες καλυπτει η καθεμια απο αυτες τις -μεχρι εκεινη τη στιγμη- ετεροφυλοφιλες παντρεμενες γυναικες. Παντως ειναι γεγονος οτι πολλες παντρεμενες ζουν σε μια απεραντη ψυχικη μοναξια μεσα στις ιδιες τις οικογενειες τους, ενω οταν ταυτιζονται με μια αλλη γυναικα νοιωθουν μεγαλυτερη δυνατοτητα επικοινωνιας και ισοτιμιας.
https://tinyurl.com/rd9t2n7

«OI ΛΕΣΒΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!»
«ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ «ΚΟΙΝΕΣ ΘΝΗΤΕΣ». ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ. ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ Η«ΕΜΠΕΙΡΙΑ» ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΏΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΓΥΝΑΙΚΑ(ΓΑΜΟΣ-ΠΑΙΔΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΑΝΤΡΑΣ) ΜΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΗΞΕΡΑ........! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ «ΤΑΣΗ» ΚΑΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΛΕΟΝ.»
https://tinyurl.com/w2ckf5o

Ανώνυμος είπε...

Εαν όλοι οι φυσιολογικοί, χριστιανοί, αρτιμελείς, σεξιστές-πατριαρχικοί, εργαζόμενοι Έλληνες άντρες θυσιαστούμε σε ένα μελλοντικό ελληνο-τουρκικό πόλεμο και νικήσουμε θα καταδικάσουμε τους επιζήσαντες προαναφερόμενους φυσιολογικούς άντρες σε ένα δυστοπικό, αμαζονικό, τζιβιτζιλο-μαιναδικό μέλλον:

«Δυναμική εισβολή των γυναικών στη Δικαιοσύνη: Πάνω από το 80% των δικαστών μας θα είναι γυναίκες»
https://www.dikastiko.gr/eιδηση/dynamiki-eisvoli-ton-gynaikon-sti-dikaiosyni-pano-apo-to-80-ton-dikaston-mas-tha-einai-gynaikes/
«Στην Εθνική Σχολή των Δικαστών, στα θρανία της οποίας σπουδάζουν εκείνοι που αργότερα κρατούν στα χέρια τους τη ζυγαριά της είναι στη συντριπτική τους πλειονότητα γυναίκες.»
«Γένους θηλυκού λοιπόν η δικαιοσύνη και αρκεί μια βόλτα στις δικαστικές αίθουσες και στα ακροατήρια στα προαύλια των δικαστηρίων όπου διαρκώς το μάτι σκοντάφτει πάνω σε γυναίκες δικαστίνες. Οι γυναίκες αποτελούν το παρόν και το μέλλον μας, λένε οι αρχαιότεροι (σ.σ. ξεφτίλες)άρρενες δικαστές.»

Οι οποίες δικαστίνες -κόρες εκθηλυσμένων κι εκφυλισμένων χαζο-μπαμπαδων που τις μεγαλώνουν σαν αγόρια- λαμβάνουν απο τις εκπαιδευτικές σχολές τους μαθήματα και συνήθειες ζωής:
«Στη σχολή μου κάναμε πολλές κοπέλες παρέα και οι περισσότερες αν όχι όλες στο πέρασμα των φοιτητικών χρόνων είχαν ένα ομοφυλοφιλικό έρωτα πλατωνικό ή και όχι. Κάποιες μάλιστα είναι ακόμη μαζί. Κοπέλες απλές που πάντα κοιταγαν αγόρια πιο πριν. Απο τότε έμαθα πως όλα τελικά ειναι σχετικά».
(sxeseis.gr)


ΕΠΙΜΥΘΙΟ:
Islam is Right about women.