9/1/22

Άξιος, Άξιος, Άξιος ! Ο Αμβρόσιος αφόρισε τα καθάρματα του Εφιαλτάκη


Ο πρώην μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος αφόρισε τον  ΑΘΕΟ κομμουνιστή  Χρήστο Χωμενίδη και τον ΑΘΕΟ Φαβιανό  Ελία Μωϋσή, κατά τη διάρκεια της σημερινης κυριακάτικης θείας Λειτουργίας στον Ι.Ν. Φανερωμένης Αιγίου. 
 Αφού αναφέρθηκε  στις αναφορές που έκαναν και οι δύο στην Παναγία την περίοδο των Χριστουγέννων (ο ένας με άρθρο και ο δεύτερος με σκίτσο), διάβασε μπροστά από την εικόνα της Παναγίας τον αφορισμό. 
Ο λάκτα λόβερ  Χωμενίδης έγραψε άρθρο στο οποίο υποστηριξε  ότι η Παναγία είχε παράνομη σχέση με έναν Ρωμαίο στρατιώτη και ο Ιησούς ήταν καρπός διαφόρων συνευρέσεων που είχε με νεαρούς.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σητείας Θρήνος για τον 32χρονο που “Έφυγε” ξαφνικά-

Κυπρος Ασύλληπτη Τραγωδία: ”Έσβησε” ξαφνικά στο κολυμβητήριο 24χρονος.

Σοκ στη Νεάπολη Λάρισας: Βρέθηκε νεκρός 42χρονος στο σπίτι του

Έφυγε άδικα από την ζωή ο 21χρονος κικμπόξερ

Κατέρρευσε ιερέας ξαφνικά την ώρα της Θείας Λειτουργίας

Αλάτι της Γης είπε...

Αφορισμένοι ήταν εξαρχής. Είναι ΕΒΡΑΙΟΙ οι άνθρωποι, δεν ήταν ποτέ Χριστιανοί. Υπόψιν, τις μπούρδες περί της μητέρας του Χριστού που τάχα μου ήταν πόρνη και τον συνέλαβε με κάποιον από τους πολλούς που πήγαινε, τις αναφέρει ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ! Έτσι για να ξέρουμε που τα βρίσκει και τα γράφει ο Χωμενίδης.... "Άθεος" που να γνωρίζει τι γράφει το ΤΑΛΜΟΥΔ των Εβραίων; Δεν νομίζω.... Καλό είναι οι Χριστιανοί να σταματήσουμε να τους αποκαλούμε "άθεους", γιατί δεν είναι. Κρυπτοεβραίοι είναι και μισούν την πίστη μας, είμαστε υπό επίθεση.

Ανώνυμος είπε...

Άξιος ο Σεβασμιότατος Καλαβρύτων. Την ευχή του να έχουμε και να τον έχει ο Θεός καλά. Εμείς όμως οι λαϊκοί το μόνο που μπορούμε να κάνουμε και είναι υποχρέωση μας αυτό, είναι να τους ρίχνουμε τις χειρότερες κατάρες μας από το πρωί μέχρι την άλλη μέρα το πρωί. Και ποιος ξέρει, με αυτόν τον καλό αγώνα και με την βοήθεια του Θεού να τους νικήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΜΟΝΗ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΘΙΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΓΚΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

Unknown είπε...

Χρόνια πολλά σέ όλους αδελφοί,χριστιανοί.τό κατά Λουκάς ευαγγέλιο στο κεφ.ς27 μάς λέει τί νά κάνουμε.

NICKXP είπε...

ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ:ΝΟΘΟΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΔΙΡΑ ΡΩΜΑΙΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΟΙ.

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...