5/1/22

Η ντουμπλ φας εξαπάτηση της Άθεης Κοντής Κνίτσσας Κατίνας Σαλαμάκι. Στην Ούγια γράφει Ρουθ Γκίνσμπεργκ.

Το πραγματικό θρησκευτικό σύμβολο στο οποίο ορκίζεται η κοντή Κνίτισα είναι η φωτογραφία της ΡΟΥΘ. Για τον χαζό τηλεθεατή της μεσαίας τάξεως, η Κατίνα Σαλαμάκι τοποθέτησε και την Παναγία πίσω της. Για να παριστάνει ότι δήθεν σέβεται την Παναγία. Η Εικόνα του βιβλίου της Ρουθ όμως είναι το πραγματικό θρησκευτικό σύμβολο. Σε αυτή δίνει όρκο πίστης η Κοντή Κνίτισα. Που είναι ΦΑΝΑΤΙΚΙΑ ΣΑΛΑΦΙΣΤΡΙΑ.  ΑΚΡΑΙΑ. ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ.

4 σχόλια:

soulis είπε...

Δεν θελω να περιαυτολογησω ενας ανωνυμος σχολιαστης ειμαι αλλα εχω γραψει κι εδω για δαυτην πριν ακομη γινει προεδρος η κοντη.
Και στο ΠΘ που ειναι η μον κοπροφυλλαδα που επιτρεπει σχολια ειχα γραψει σχολιο σε ενα αρθρο και μετα αλλοι σχολιαστες με ευχαριστουσαν που τους βοηθησα να καταλαβουν τι γινεται.Το ιδιο και προ ημερων στο μακελειο ποου καποιος ρωτουσε ποια ειναι αυτη που εχει στην κουπα και τα σκουλαρικια η κοντη και τους ειπα.
Ακουσα και τον Ζωη χθες να την αναφερει και μαλιστα σαν προεδρο του Supreme court κατι που δεν ισχυε και ετσι με την ευκαιρια θα ξαναγραψω περιπου αυτα που ειχα ξαναγραψει ωστε να βοηθηθουν και αλλοι αναγνωστες να καταλαβουν τι γινεται με τα λεγομενα δυνταγματικα δικαστηρια.
Αυτη η Ρουθ ηταν μια εβραια ακροαριστερη ακριβιστρια νομικος της εβραικης οργανωσης ACLU .Στο Δικαστηριο την διορισε ο Κλιντον.Εκει με το περασμα του χρονου εγινε ατυπη αρχηγος του liberal μπλοκ μαζι με 3 αλλους δικαστες δυο γυναικες την Σοτομαγιορ με μητερα εβραια και μια εβραια λεσβια την Καγκαν αμφοτερες διορισμενες απο τον Ομπαμα και εναν εβραιο τον Μπρεγιερ.Ετσι αυτοι οι 4 μαζιμε την προδοτικη ψηφο ενος λευκου γκοιμ του Ρομπερτς νομιζω εγειραν την πλαστιγγα υπερ του λιμπεραλ μπλοκ και ετσι περασαν δυο πολυ κρισιμες υποθεσεις υπερ τους.Η μια ηταν αυτη που ειπε ο Ζωης με την ανατροπη ενος νομου που ειχαν περασει πολλες πολιτειες κατα των εκτρωσεων.Υπ οψιν οτι λογω του Roe Wade δεν μπορει να καταργηθει το "δικαιωμα" στην εκτρωση αλλα εξυπνα σκεπτομενοι οι υποστηρικτες της ζωης εκαναν εναν νομο που επεβαλλε πολυ αυστηρα υγειονομικα πρωτοκολλα στην λειτουργια των κλινικων εκτρωσεων με αποτελεσμα οι πιο πολλες να μην μπορουν να λειτουργησουν.
Και ηρυθε αυτη η κουφαλα με τους αλλους και με ενα γελοιο σκεπτικο τον κατηργησε.
Η αλλη μεγαλη υποθεση ειναι οτι επεβαλλε τους γαμους μεταξυ ομοφυλων ενα ηδη ειχαν γινει 33 δημοψηφισματα στα οποια σε ολα ειχε επικρατησει το ΟΧΙ μεταξυ των οποιων και στην Καλιφορνια.Πεταξε τα δημοψηφισματα στα σκουπιδια
Πρεπει να καταλαβει ο κοσμος κατι.Αυτα τα ατομα εχουν ατζεντα οι αποφασεις ειναι προειλημενες και αυτο που εκανε η Ρουθ και οι ομοιοι της ειναι να βρισκουν εναν νομιμοφανη τροπο για να παρακαμπτουν το Συνταγμα οχι να το εφαρμοζουν.Γι αυτο εκπαιδευονται στα διαφορα πανεπιστημια Μπραντεις ,Χαρβαρντ κλπ.
Το αλλο παραξενο ειναι οτι κανεις στις ΗΠΑ δεν εκανε θεμα για το πως γινεται μια φυλετικη ομαδα του 1,5-2% να εχει 4 μελη απο τα 9 του δικαστηριου.
Αυτη η κωλογρια βρυκολακιασε στο Supreme court μεχρι υα 87 δεν ελεγε να αποσυρθει για να μην δωσει ευκαιρια στον Τραμπ (τον οποιο μισουσε) να διορισει συνταγματιστη δικαστη .Ευτυχως πεθανε και προλαβε ο Τραμπ και διορισε την Μπαρετ και μαζι με τον Καβανο τον καλο αφροαμερικανο Τομας κλπ ειναι αυτη την στιγμη πιο πατριωτικο.Ισως μπορεσουν τελικα να ανατρεψουν και τον Roe Wade.Aυτο που πρεπει να θυμαται κανεις ειναι οτι η Ρουθ μισουσε την Αμερικη τους αμερικανους και το αμερικανικο Συνταγμα και τοποθετηθηκε εκει για να βρισκει τροπους να το παρακαμπτει.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από το βιβλίο με την αποβιώσασα δικαστίνα Ρουθ,
υπάρχει και κούπα-μολυβοθήκη με τη Ρουθ.
Σεταρισμένη κατάσταση...

Για την καταγωγή της Ρουθ και τα έργα της, αυτά είναι ψιλά γράμματα...

Ανώνυμος είπε...

Μα, η οβρια Γκισμπεργκ την εκανε προεδρινα της Δημοκρατιας.

Τι νομιζετε;
Οτι το ΚΙΣΕ και η αλλη η οβρια, η συγκατοικος του πουστη αρχιδικαστη που εδινε κοκαϊνη στους πακιστανους και στους γιουφτους για να τον γεμιζουν ηδονη απο το στομα κι απο πισω ΔΕΝ παρακολουθουν και ΔΕΝ κατασκοπευουν;

Αλάτι της Γης είπε...

Μόνο μια σιχαμένη δαιμονισμένη μάγισσα θα έκανε σκοπό της μίζερης και άχρηστης ζωής της να σπρώξει τις δολοφονίες εμβρύων.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...