13/1/22

JeSui Djokovic

Ένας αλλά ΟΛΥΜΠΙΟΣ. ΗΜΙΘΕΟΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι Ρουφιάνοι εναντίον του. Άνοιξαν από παντού ξετρελαμένα στόματα να τον καταβροχθίσουν . 
-‎ ‎"Ο Τζόκοβιτς ενδέχεται να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών εάν διαπιστωθεί ότι είπε ψέματα στο δικαστήριο".
‎ -‎"Η δήλωση του Τζόκοβιτς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενδέχεται να είναι αντίθετη με τη δήλωσή του στο δικαστήριο". 
-"Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ενδέχεται να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης πέντε ετών εάν διαπιστωθεί ότι είπε ψέματα στις αρχές της Αυστραλίας σχετικά με το θετικό τεστ .
- ‎‎Ιταλός θρύλος του τένις: Οι αντίπαλοι πρέπει να μποϊκοτάρουν τον Τζόκοβιτς‎‎.

Ολα αυτά , επειδή εκαναν "φύλλο φτερό" τα δικαιολογητικά του.

Ο  Τζόκοβιτς ανέφερε στην ένορκη δήλωσή του ενώπιον του Ομοσπονδιακού Περιφερειακού Δικαστηρίου ότι διαγνώστηκε με κορωνοϊό στις 16 Δεκεμβρίου. 
Αυτή είναι η ημερομηνία  λήψης του δείγματος. Αυτή είναι η ημερομηνία που έκανε το τεστ.  Αυτό δεν ειναι ψέμα. Αλλά το τεστ PCR δεν είναι αυτόματο, όπως το ράπιντ. Ο Τζόκοβιτς δεν έκανε Ράπιντ αλλά PCR που Θέλει μερικές  ωρες. Οπότε έμαθε το αποτέλεσμα στις 17.  Ο Τζόκοβιτς έμαθε μόνο το θετικό αποτέλεσμα στις 17 Δεκεμβρίου,  και όχι στις 16.
"Επομένως είπε ψέματα", λένε οι Ρουφιάνοι.

 ‎ ‎

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...