8/1/22

Ο πατέρας του Νόβακ Tζόκοβιτς είπε ότι ο «ολόκληρος ελεύθερος κόσμος» πρέπει να ενωθεί ενάντια στις διαταγές. «Ο Νόβακ δεν παραβίασε κανένα νόμο, καθώς και επτά δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν παραβίασαν κανένα νόμο.Θέλουν να μας υποτάξουν και να γονατίσουμε όλοι», τόνισε

 

Ο Σρέτζαν Τζόκοβιτς μίλησε για την κακομεταχείριση του γιου του, από την κυβέρνηση της Αυστραλίας επειδή αρνείται να υποταχθεί. «Ο Ιησούς σταυρώθηκε και υπέμεινε πολλά πράγματα, αλλά είναι ακόμα ζωντανός ανάμεσά μας. Ο Νόβακ επίσης σταυρώνεται... αλλά θα αμαστηθεί», δήλωσε ο Σρέτζαβ Τζόκοβιτς. 
«Ο Νόβακ και η ομάδα του κατέθεσαν τα ίδια έγγραφα με άλλους 25 τενίστες (οι οποίοι έλαβαν εξαιρέσεις) και δεν είχαν κανένα πρόβλημα, μόνο ο Νόβακ», πρόσθεσε. «Ο Νόβακ γίνεται στόχος επειδή είναι ο πιο υψηλόβαθμος σούπερ σταρ του τένις που εκφράζει τις ανησυχίες του κοινού σχετικά με τους επαχθείς υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και αυτή είναι μια αδικία που πρέπει να ανοίξει τα μάτια ολόκληρου του κόσμου σχετικά με την ανάγκη να αντισταθούν στα σκληρά διατάγματα του ψυχωτικού καθεστώτος των εμβολιαστών». «Ήθελαν να τον ταπεινώσουν. Θα μπορούσαν να του πουν «μην έρθεις Νόβακ» και αυτό θα ήταν εντάξει. Αλλά όχι, ήθελαν να τον ταπεινώσουν και εξακολουθούν να τον κρατούν στη φυλακή», δήλωσε ο ο πατέρας του Νόβακ. «Δεν είναι υπό κράτηση, είναι στη φυλακή. Του Πήραν όλα τα πράγματά του, ακόμα και το πορτοφόλι του, τον άφησαν μόνο με το τηλέφωνό του και χωρίς αλλαγή ρούχων. Δεν έχει πουθενά ούτε να πλύνει το πρόσωπό του». «Η υπερηφάνεια μας είναι αιχμάλωτη αυτών των ηλιθίων, ντροπή τους, ολόκληρος ο ελεύθερος κόσμος μαζί με τη Σερβία πρέπει να αντισταθεί. Δεν πρόκειται για μάχη για τη Σερβία και τον Νόβακ, είναι μάχη για δισεκατομμύρια ανθρώπους, για ελευθερία της έκφρασης, για ελευθερία του λόγου, ελευθερία συμπεριφοράς», πρόσθεσε. «Ο Νόβακ δεν παραβίασε κανένα νόμο, καθώς και επτά δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν παραβίασαν κανένα νόμο.Θέλουν να μας υποτάξουν και να γονατίσουμε όλοι».
Και τα καλά εμβολιασμένα παιδιά, που τα σπρώχνει Η δύναμη από τα κάτω, ο ντραγκ φρη Ισπανός, ο ντράγκ φρη Ελβετος και ο Λάκτα Λόβερ φιλάνθρωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

83 χρόνια από την εθνοσωτήρια ΑΝΑΚΩΧΗ του Πάσχα του Τσολάκογλου που δεν ηταν Δωσίλογος.

 Στη δίκη του 1945, αντί για τον Κατσιμήτρο, τον Τσολάκογλου, τον Μουτούση έπρεπε να δικαστούν           ο Παπάγος , ο Γεώργιος, και ο Τσουδ...