19/12/22

Υπομονή και κουράγιο. Οι κλεφτολουμπνινέ ΚΝΟΥΔΟΥ και οι Μητσοτακένσκι έχουν ακόμα 150 ημέρες ευτυχίας. Κατά τις 25 Ιουνίου θα πάρουν τον δρόμο για την ΤΗΛΟ.



Ακολουθούν 118 ημέρες κυβερνητικής ευτυχίας και διαλογισμού. 

Το αρνάκι φέτος τρώγεται στις 16 Απριλίου . Άρα κανείς δεν θα βαρυστομαχιάσει τρώγοντας εν μέσω ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΎ τρεξίματος  . 

Οι Εκλογές που του «μύρισαν», θα γίνουν μετά το Πάσχα και μετά την έξοδο του Μεσολογγίου στις 10 Απριλίου.  

Οι εκλογές θα γίνουν με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την  απογραφή του πληθυσμού το 2021 που θα δημοσιευτούν στο ΦΕΚ μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου και θα γίνουν αφού γράψουν τα παιδιά γι τις Πανελλήνιες. Δηλαδή μετά τις 18 Ιουνίου. 

Κρατείστε το 25 ΙΟΥΝΙΟΥ. 

Προκήρυξη κατά τις 20 Μαΐου. 


Όποτε και αν θα στηθούν οι κάλπες. το ζήτημα είναι να καταδικαστούν όλοι οι Πωλητικοί της Πφάϊζερ. 

ΟΛΟΙ οι μιζαδόροι πλασιέδες του Θανάτου. '

ΟΛΟΙ οι ΟΜΑΙΜΟΙ ΚΑΙ ΟΜΟΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΕΣ ΧΑΒΑΝΑΓΚΙΛΑ. Ο ΕΦΙΑΛΤΆΚΗΣ ΧΑΒΑΝΟΑΓΚΙΛΑ, 

Ο ΤΣΙΠΡΕΦΣΚΙ ΧΑΒΑΝΑΓΚΙΛΑ, 

Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΧΑΒΑΝΑΓΚΙΛΑ, 

Η ΚΚΕ ΛΤΔ ΧΑΒΑΝΑΓΚΙΛΑ, 

Ο ΜΠΑΡΟΥΧ ΑΚΗΣ ΧΑΒΑΝΑΓΚΙΛΑ

 ΚΑΙ Ο ΡΟΜ ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΚΟΥΛΗΣ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πέρυσι, στα τέλη του 2021, έλεγες ότι θα προκηρύξει εκλογές το καλοκαίρι ή φθινόπωρο του 2022 διότι δεν τον συμφέρει, όπως έλεγες, να φάει στην μάπα την οικονομική κρίση του '23 ή κάτι τέτοιο αν θυμάμαι σωστά. Εγώ σού έλεγα ότι είναι μέγας λάτρης της καρέκλας και κυνικός συμφεροντολογος και άρα θα παραμείνει στην καρέκλα ως την τελευταία στιγμή. Τώρα τι έχεις να πεις; Κράτα και στο μυαλό σου ότι το.... Σύνταγμα δίνει δικαίωμα μέχρι και ένα μήνα μετά την λήξη της θητείας μιας κυβέρνησης ώστε αυτή, αν θέλει, να κάνει εκλογές.Για βάλτο κι αυτό στα υπόψη. Μήπως μάς βρει ο Ιούλιος κι ακόμα να τον έχουμε στο κεφάλι μας. Μήπως πει και στον Ταγιπ να κάνει κανένα..... "θεατρικό πολεμικό επεισόδιο" στα νησιά για να μην κάνει εκλογές. Είναι αδίστακτος, έχει πίσω του πολλούς ισχυρούς αλλά και πολλούς "δικαστές". Και στην Κύπρο π.χ. μιλούν ακόμα και βρίζουν την...... "χούντα" του Παπαδόπουλου. Και εσύ δεν έχεις πει ακόμα τίποτα για το νέο βιβλίο του κ. Νίκου Αργυρόπουλου.

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 29 Απριλίου υπέβαλε την παραίτηση του ο Γούναρης

Ο Γούναρης κάλεσε το πρωί   της 28 ης Απριλίου τους βουλευτές του στα Γραφεία του Κόμματος. Προσήλθαν 147 και τον εξουσιοδότησαν να χειριστ...