4/12/22

Πρώην εργαζόμενος στο εργαστήριο της Βουχάν μίλησε για τη δημιουργία του κορωνοϊού ΚΟΒΙΝΤ19 που τάχα διέρρευσε


 

Ο κορωνοϊός SARS-CoV-2, ο οποίος προκαλεί τη νόσο COVID-19, έχει τροποποιηθεί γενετικά και διέρρευσε από το εργαστήριο, ανακοίνωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της EcoHealth Alliance Andrew Huff, ο οποίος ισχυρίζεται ότι «συνεργάστηκε στενά» με το εργαστήριο της Βουχάν. 
Ο  Άντριου Χαφ έγραψε το βιβλίο "Η αλήθεια για τη Βουχάν", που αναδημοσιεέεται  στην Βρετανική "The Sun"

Ο Χάφ αναφέρει ότι η πανδημία ήταν το αποτέλεσμα της έρευνας γενετικής μηχανικής των κορωνοϊών που χρηματοδότησε η κυβέρνηση των ΗΠΑ. 
 Σύμφωνα με τον Χαφ, «τα  εργαστήρια δεν είχαν επαρκείς ελέγχους για να διασφαλίσουν τη σωστή βιοασφάλεια,  και τη διαχείριση κινδύνου, γεγονός που τελικά οδήγησε σε διαρροή». 

 Σημειώνεται ότι η EcoHealth Alliance μελετά διάφορους κορωνοϊούς σε νυχτερίδες για περισσότερο από μια δεκαετία με οικονομική υποστήριξη από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας και έχει δημιουργήσει στενούς δεσμούς εργασίας με το εργαστήριο στη Βουχάν. 
Ο Huff είναι αντιπρόεδρος της εταιρείας από το 2015. Εργάστηκε σε ένα μυστικό μέρος ενός ερευνητικού προγράμματος ως επιστήμονας της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Κατά τη γνώμη του, οι Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποίησαν το έργο για να αξιολογήσουν τις δυνατότητες των βιολογικών όπλων.
 «Τρομοκρατήθηκα από αυτό που είδα. Απλώς τους παραδώσαμε την τεχνολογία βιολογικών όπλων. Το σοκαριστικό μέρος όλων αυτών είναι ο τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση των ΗΠΑ είπε ψέματα σε όλους μας», είπε.
Ο ίδιος έγραψε οτι το ερευνητικό πρόγραμμα  φέρεται να αναπτύχθηκε ως τρόπος πρόληψης πανδημιών.
 Σχεδιάστηκε ότι θα ανιχνεύσει και θα βρει ζωονοσογόνους ιούς με πανδημικό δυναμικό. 
Ωστόσο, ο δημιουργημένος ιός δεν έχει βρεθεί ποτέ, σύμφωνα με τον Huff, στη φύση. 
Επιπλέον, οι επιστήμονες έχουν μετατρέψει την αρχική του έκδοση σε ένα πιο ισχυρό παθογόνο. Τ
ον Απρίλιο, το Vanity Fair δημοσίευσε υλικό σύμφωνα με το οποίο οι αμερικανικές αρχές χρηματοδότησαν έρευναγια την τεχνητή δημιουργία ενός νέου κορωνοϊού στη Βουχάν και μετά την έναρξη της πανδημίας κατέστρεψαν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία των δραστηριοτήτων τους. 
 Τον περασμένο Οκτώβριο, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ δημοσίευσε μια έκθεση που ανέφερε ότι οSARS-CoV-2 δεν σχεδιάστηκε ως βιολογικό όπλο. 
Το έγγραφο αναφέρει επίσης ότι οι Κινέζοι αξιωματούχοι δεν γνώριζαν τον ιό πριν από την αρχική επιδημία COVID-19.
 Η Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑανέφερε «περιστασιακές ενδείξεις» πληροφοριών ότι η διαρροή ενός νέου τύπου κορωνοϊού SARS-CoV-2 συνέβη από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Βουχάν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο που το δημοσίευσε η πατσαβούρα sun, κάηκε όποια αλήθεια

Ανώνυμος είπε...

Στην page 3 της sun πάντα έχει κι ένα γυμνό τσολι. Επίπεδο λέμε. Ποια Κίνα όμως. στην λουγκρανία ήταν η γραμμή παραγωγής των ανώμαλων