4/12/22

Η Προδοσία της Μακεδονίας, το Πρωτοδικείο της Φλώρινας, ο Καραμανλής, ο Σαμαράς και ο Φαλακρός Κυριάκος

 

Στις 4 Δεκεμβρίου  1991, η κυβέρνηση του Εφιάλτη με εισήγηση  του  υπουργού εξωτερικών τον Αντώνη Σαμαρά, κατέληξε σε τρεις όρους για την αναγνώριση των Σκοπίων:

 α) Να αλλάξει η ονομασία «Μακεδονία», β) Να αναγνωρίσει ότι δεν έχει εδαφικές βλέψεις κατά της Ελλάδας και γ) Να αναγνωρίσει ότι στην Ελλάδα δε υπάρχει «μακεδονική μειονότητα».

Οι Δεξιοί Προδότε, παρέκαμψαν το ουσιαστικό ζήτημα του «Μακεδονικού». Την «Μακεδονική Ταυτότητα». Τον «Μακεδονικό Λαό» , και την «Μακεδονική Γλώσσα».

Έθεσαν το «Ονοματολογικό», το οποίο έλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ στους Ψαράδες με το «Β.Μακεδονία», και ζήτησαν να δηλώσουν ότι  δεν έχουν εδαφικές βλέψεις κατά της Ελλάδας και να δηλώσουν ότι στην Ελλάδα δε υπάρχει «μακεδονική μειονότητα».

Αλλά. οι Μακεδόνες που ζουν στην Ελλάδα και δεν αποτελού μειονόητα  έχουν το ανθρώπινο δικαίωμα  να διδάσκονται την Μακεδονική Γλώσσα στα Δημόσια Σχολεία ως μάθημα επιλογής.

Σε αυτή την Προδοσία του Ελληνικού Λαού πρωταγωνίστησε το πρωτοδικείο της Φλώρινας που άσκησε την εξουσία του σε βάρος του Ελληνικού λαού και υπέρ άλλου ψευδωνυμου Λαού.

Το πρωτοδικείο της Φλώρινας από το άρθρο 1 του Συντάγματος ήταν υποχρεωμένο να μην εφαρμόσει την Προδοτική Συμφωνία των Ψαράδων και έπρεπε να απορρίψει την αίτηση  αναγνώρισης του Κέντρου Μελέτης  της ανύπαρκτης Μακεδονικής Γλώσσας. 

Στο Πραξικόπημα συνεργός είναι και ο Προϊστάμενος του πρωτοδικείου της Φλώρινας.

Συνεργοί και ΟΛΟΙ οι Βουλευτές με πρωτους τον Καρταμανλή και τον Σαμαρά αλλά και τον Φαλακρό Κυριάκο που δεν απαιτούν την άμεση απόλυση των  πραξικοπημσατιών με Συντακική πράξη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ν' αγιάσει το στόμα σου !