7/3/10

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΦΡΑΣΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ" ΣΤΗ "ΣΗΝΑΝΤΗΣΗ" ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ "ΕΛΛΗΝΑ". ΕΠΙΣΗΣ Η ΛΕΞΗ "ΠΩΛΗΣΗ";

ΠΑΝΤΑ Η ΕΛΛΑΣ ΓΕΝΝΟΥΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.....ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ, Η ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΝ ΒΙΚΙΝΓΚΣ, ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ, ΣΤΗ ΡΟΔΟ,ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ......ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΕΙ "ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΕΙ Ο ΤΣΟΛΙΑΣ!
'ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΈΤΣΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ!

ΔΕΝ ΣΚΥΒΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ
ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ
ΜΕΓΑΛΏΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ
ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ
ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ
ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ
ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΗ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ,ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΙΚΙΝΓΚ,ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΙ,ΨΕΥΤΟΕΘΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ



ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ
ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδια θα βρεθει κάποιος νοημων άνθρωπος να πει σε αυτον τον ερμο Γερμανικο λαο οτι για ολα οσα τραβα αυτος και ολος ο υπολοιπος κοσμος δεν ευθυνεται ο ελληνικος λαος αλλα οι ιδιοι οι ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ? θα βρεθει κανενας να τους θυμισει οτι το 3ο Ραιχ στηριχτηκε στο ψεμα για τους "ενοχους" εβραιους, για να αιματοκυλισει εναν ολοκληρο κοσμο? και οτι στηριξαν αυτο το αιματοκυλισμα τυφλα και αδιαμαρτυρητα? τους συγχωρησαμε για τοτε σαν ενα παραπλανημενο λαο. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ! Θα βρεθει ποτε κανενας να τους πει πως θα επρεπε και αυτοι να επιδιωκουν ενα κοινωνικοτερο κρατος απο αυτο που τους επιβαλει συνταξη απανθρωπα στα 67 για να πλουτιζουν οι τραπεζιτες στις πλατες τους? και επειδη δηλαδη αυτοι ειναι υποτελεις στο αδικο και αφυσικο, οσοι δεν ειναι, ειναι τεμπεληδες και αχρηστοι?
Και τελος παντων κι εμεις οπως κι αυτοι κυβερνιομαστε απο καθαρματα αλλα τουλαχιστον εμεις σηκωνουμε το βαρος μας και δεν κατηγορουμε αλλους για τα δικα μας λαθη παρα μονο τους εαυτους μας.
Οσο για εμας τους Ελληνες, εχουμε πολυ ασθενη μνημη και παρ οτι πουλαμε εξυπναδα και πνευμα στους αλλους πιανομαστε κοροιδα και ξεχναμε την ιστορια μας, που πρεπει να ζει μεσα μας και να μεταδιδεται στα παιδια μας απο εμας, ασχετα απο τα σχολεια και οσα διδασκονται εκει!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Μητροπολίτης Άνθιμος "Μου έδωσαν χειροβομβίδα να την φάω"
Κυριακή, 07 -03-2010
Αιμίλιος Πολυγένης
http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4424:-q-q&catid=13
Για την σκληρότητα που κατέχει τους Γερμανούς μίλησε σήμερα ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, από το Ιερό Ναό της Παναγίας Δεξιάς.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο κ. Άνθιμος ανέφερε προς το εκκλησίασμα: «Θα σας πω ένα μικρό προσωπικό ανέκδοτο, για να σας δώσω το περιεχόμενο των μεγάλων γεγονότων, που μας εξοργίζουν από την Γερμανία και την Ευρώπη».

«Όταν οι Γερμανοί μπήκαν στην Ελλάδα ήμουνα εφτά ετών, σε αγροτικό σπίτι έξω από τον Πύργο προς το χωριό Σαλμόνι με τους γονείς μου, η μάνα μου δασκάλα χωρίς να διδάσκει στο σχολείο. Δεν είχαμε να φάμε τίποτα για πρώτη φορά 2 με 3 μέρες, όταν λέμε τίποτα ούτε μπομπότα. Τότε, ήρθανε δύο τάγματα Γερμανών τα οποία κατασκήνωσαν έξω από το σπίτι μας, κοντά στα διακόσια μέτρα και έκαναν ασκήσεις, πάνοπλοι, κατάφορτοι και τρώγανε».

Στη συνέχεια τόνισε ο κ. Άνθιμος «Τότε από παιδική περιέργεια, διότι ξέφυγα λίγο από τους γονείς μου, πήγα σιγά σιγά και τους πλησίασα το μεσημέρι την ώρα που τρώγανε, θυμάμαι κιόλας ότι τρώγανε κάτω με τα όπλα τους δίπλα. Εγώ κοίταζα από μακριά διστακτικά, τότε με είδε ένας και μου έκανε νεύμα με το χέρι να πάω κοντά, αν και φοβήθηκα πήγα γιατί είπα ίσως μου δώσουν κάτι να φάω».

«Αυτός λοιπόν ο Ευρωπαίος, που είδε ένα παιδάκι 7 χρονών στην υποδουλωμένη πατρίδα του, παίρνει μια χειροβομβίδα και μου την δίνει να την κρατήσω στο χέρι, μα φυσικά εγώ δεν την πήρα. Τότε μου λέει: «Άφκα», δηλαδή αυγό πάρτο να το φας! Ένας αγέρωχος σκληρός ευρωπαίος στρατιώτης, σε ένα παιδί υπόδουλης γενιάς που πεινάει και λιμοκτονεί του δίνει για ένα αυγό να φάει μια χειροβομβίδα».

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος, σχολιάζοντας την επίσκεψη Παπανδρέου στη Γερμανία τόνισε: «Αυτό έδωσε και η κ. Μέρκελ στον κ. Παπανδρέου, γιατί αυτή είναι η στάση τους, των σκληρών, των μεγάλων, των δυνατών και των υπεροπτών έναντι των μικροτέρων. Θα σας βοηθήσουμε όταν μπορέσουμε του διεμήνυσε».

Τέλος, ο κ. Άνθιμος τόνισε: «Έχουμε ένα φόβο αυτό τον καιρό, μήπως οι πιθανές εξυπηρετήσεις στο Κράτος μας, συνδυαστούν με την επιβολή κάποιων μέτρων εις βάρος της Πατρίδας μας, για τα Εθνικά μας θέματα. Όπως το θέμα του Σκοπιανού το οποίο μας σφάζει κάθε μέρα, το προσέχουμε και το παρακολουθούμε γι΄ αυτό να έχουν το νου τους τετρακόσια οι πολιτικοί μας».

Ανώνυμος είπε...

Με πρόσχημα τη δυσχερή οικονομική θέση της χώρας, η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας μελετά τη δραστική μείωση της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), ενέργεια η οποία θα έχει ανυπολόγιστες στρατιωτικο-διπλωματικές συνέπειες. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Real News υπάρχουν εισηγήσεις για αποκάκρυνση του 30% των οπλιτών της ΕΛΔΥΚ στο πλαίσιο των περικοπών του υπουργείου για το προσωπικό που υπηρετεί εκτός συνόρων. Στην ΕΛΔΥΚ (σχηματισμός επιπέδου Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας) υπηρετούν σήμερα 950 Ελλαδίτες, όπως προβλέπουν οι Συνθήκες Ζυρίχης-Λονδίνου, με λειτουργικές δαπάνες χαμηλότερες του ενός εκατ. ευρώ. Η ΕΛΔΥΚ διαθέτει μεγάλη ισχύ πυρός (61 άρματα μάχης Μ-48Α5 MOLF, τουλάχιστον 80 ΤΟΜΠ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΙΙ και σημαντικό αριθμό πυροβόλων) ενισχύοντας την αποτρεπτική ικανότητα της Εθνικής Φρουράς.
Οι απαράδεκτες αυτές εισηγήσεις δεν εντάσσονται σε κάποιο γενικότερο αμυντικό σχεδιασμό και αναπόφευκτα, εν μέσω συνομιλιών για την επίλυση του Κυπριακού, δημιουργούν συνειρμούς με την απόσυρση της Ελληνικής Μεραρχίας το 1968, όταν οι σαφώς υπέρτερες κατοχικές δυνάμεις συνεχίζουν τη βελτίωση των υποδομών τους και την ανανέωση του παλαιότερου υλικού. Οποιαδήποτε κατ΄ελάχιστο μείωση της δύναμης της ΕΛΔΥΚ σημαίνει ότι η Αθήνα αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της που απορρέουν από τις Συνθήκες Εγγυήσεως, δημιουργώντας μείζον πολιτικό ζήτημα.
Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ
ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ .

Λαέ πάρε τα όπλα σου και σήκω αμέσως τώρα και εγκαταστάσου
Έξω από την βουλή , έξω από τα σπίτια –παλάτια των υπουργών ,
Βουλευτών , πρωθυπουργού , πρόεδρου δημοκρατίας εργατοπατέρων
Αρχιεπισκόπου Αθηνών ,ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ υπουργούς βουλευτές πρωθυπουργούς , εργατοπατέρων ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ που έκλεψαν με μετάφεραν τον πλούτο των ταμείων εκτός Ελλάδος .
διότι αν δεν πας τώρα να μπουκάρεις μέσα
Και να κάνης ότι έκαναν οι Ρουμάνοι στον Τσαουσέσκου
Και με την Ρωσική Επανάσταση στην Τσαρική Οικογένεια ,
Θα σου το κάνουν αυτοί ,δεν είναι μόνο οι μυώσεις των μισθών
Και τελειώσαμε , αυτά που σου έχουν ετοιμάσει και πιο
Διεστραμμένος άνθρωπος δεν τα έχουν στεφτεί .
Τα έχουν σκεφτεί όμως αυτού που σου ανέφερα .
Σκέψου την οικογένεια σου , τα παιδιά σου
Το μέλλον των παιδιών σου , τι Ελλάδα τους παραδίδεις .
Προστάτεψε την ζωή σου την οικογένεια σου τα παιδιά
Τα δικαιώματα σου , το σπίτι σου
Σου απομένει πολύ –πολύ λίγος χρόνος .
Μετά θα είναι πλέον πολύ αργά για όλους μας .
Τα συμφέροντα σου θίγονται μειώνετε ο μισθός σου
Η σύνταξη σου ακριβαίνουν τα είδη πρώτης ανάγκης
Πέφτει η ποιότητα της ζωής σου ,θα πεθάνεις από μαρασμό
Και εσύ ασχολιέσαι με τα γαμήσια της Τζούλιας
Με την εξής διαφορά ο Τσέχος γαμιάς είναι

Κυβέρνηση με όλο το συρφετό και εσύ, η ΤΖΟΥΛΙΑ