3/8/10

ΚΥΠΡΟΣ:Ο Υπουργός του ΑΚΕΛ και η κυβέρνηση υπερασπίζονται τους αλλοδαπούς εγκαταλείποντας τους ντόπιους...

... ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ ΚΟΘΩΝΙΑ!

Φίλες και φίλοι!

Ο κ. Αντρέας Μορφίτης πρόσφατα με άρθρο του (Οι αλλοδαποί και οι ντόπιοι) τόλμησε να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση για την μεταναστευτική πολιτική που ακολουθεί η σημερινή κυβέρνηση. Όπως θα διαβάσετε στο άρθρο, παραθέτει πέντε αληθινά περιστατικά για να καταδείξει «τον παραλογισμό και την αθλιότητα που διέπει τη στάση μας όσον αφορά τη μεταχείριση των συμπατριωτών μας, των Ελλαδιτών αδελφών μας σε σύγκριση με τους αιτητές ασύλου αλλά και τους λαθρομετανάστες τους οποίους έχουμε αναγάγει ως πρώτη εθνική προτεραιότητα.»

Τυγχάνει να γνωρίζω ότι ο κ. Μορφίτης κατοικεί στην Λάρνακα, στην πόλη της Κύπρου στην οποία το πρόβλημα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και είναι και είναι "αυτόπτης μάρτυρας" του παραλογισμού που αναγκάζει καθημερινά αρκετούς συμπολίτες μας να βγαίνουν στις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές και να τα λένε έξω από τα δόντια. Τελικά, όλοι φαίνεται να γνωρίζουν για το πρόβλημα, εκτός από τον κ. Συλικιώτη και την Κυβέρνηση. Και ΝΑΙ, πρόκειται για μεγάλο πρόβλημα να βλέπει κανείς "αιτητές ασύλου", "λαθρομετανάστες","πολιτικούς πρόσφυγες" κ.α., να γυροφέρνουν στις υπεραγορές και στην αγορά, αδειάζοντας τα ράφια με τα επιδόματα που εμείς πλουσιοπάροχα τους παρέχουμε, χωρίς να έχουν ανάγκη να δουλέψουν (αφού τα κορόιδα πληρώνουν την "πέντε αστέρων διαμονή" στην χώρα μας). Είναι πρόβλημα να αναλογίζεται ο φτωχός κι ο μεροκαματιάρης, σε περίοδο κρίσης την προνομιακή μεταχείριση των αλλοδαπών, την στιγμή που αρκετοί από τους ντόπιους έχουν φτάσει στα όρια της φτώχιας.

Επειδή όπως φαίνεται, ξέρει που ζούμε και ποιοι κυβερνούν, γράφει στο υστερόγραφο του ο κ. Μορφίτης… «Ας μην σπεύσουν οι νεοφανείς δήθεν υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να μου προσάψουν την κατηγορία ότι διακατέχομαι από ξενοφοβικά σύνδρομα και προάγω ρατσιστικές αντιλήψεις».

Ήξερε ο κ. Μορφίτης ότι κάποιοι δήθεν υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αντιδρούσαν για το άρθρο του. Πού να φανταζόταν όμως ο άνθρωπος, ότι θα έσπευδε ό ίδιος ο Υπουργός (ο ίδιος ο υπερασπιστής των αλλοδαπών εις βάρος των ντόπιων) να τον "κατακεραυνώσει" (έτσι νομίζει δηλαδή) με μακροσκελέστατο άρθρο του (ο ρατσισμός πλήττει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια), το οποίο επισυνάπτω;

Διαβάστε το άρθρο του Υπουργού για να δείτε πώς απαντά στους δικαιολογημένους προβληματισμούς ενός πολίτη. Διαβάστε για να διαπιστώσετε πώς προσπαθεί να ταυτίσει τον κ. Μορφίτη και τους όσους αντιδρούν στην πολιτική του… «δώστα όλα στους αλλοδαπούς για να γίνουμε μειοψηφία στην ίδια μας την πατρίδα», με τον ρατσισμό και την ξενοφοβία εκμεταλλευόμενος ένα ατυχές συμβάν στην Λευκωσία.
Φαίνεται ότι ο Υπουργός υποτιμά την νοημοσύνη των πολιτών. Νομίζει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μυαλό και το χρησιμοποιούν για να σκέφτονται, να ερευνούν και να μαθαίνουν στοιχεία και αριθμούς. Ο κ. Μορφίτης είναι ένας από αυτούς και του απαντά με δεύτερο άρθρο (κι αυτό επισυνάπτεται) στο οποίο είναι, κατά την άποψη μου, καταπελτικός.

Δεν είμαστε ρατσιστές, ούτε ξενόφοβοι, λέμε κι εμείς με τη σειρά μας κ. Συλικιώτη. Ο Κυπριακός Ελληνισμός το έχει αποδείξει αυτό εδώ και δεκαετίες. Το μόνο που θέλουμε είναι να μας αφήσετε να ζήσουμε ως Έλληνες με αξιοπρέπεια στην πατρίδα μας και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας στην Χριστιανική Κύπρο (αυτήν που απέμεινε προς το παρόν, αν και με την Διζωνική που οραματίζεται η Κυβέρνηση σας, ολόκληρη η Κύπρος είναι που χάνεται). Δεν πιστεύουν όλοι στις θεωρίες σας που λένε ότι η γη είναι πατρίδα όλων μας. Η πατρίδα η δική μας είναι η Κύπρος και αυτήν προσπαθούμε να προστατεύσουμε αντιδρώντας στις πολιτικές σας που θα μετατρέψουν σιγά-σιγά Κύπρο σε Λίβανο (αν αφεθείτε ανενόχλητοι να συνεχίσετε το… "έργο" σας). Στην Κύπρο δεν υπήρχε μέχρι τώρα ξενοφοβία και ρατσισμός.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/08/blog-post_6795.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: