29/8/10

Εδω πλατεια Αφρικής .(Αμερικής παλιά)

Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ

Ντροπή και αίσχος είναι δύο μόνο από τις λέξεις που απευθύνουμε στους πολιτικάντηδες και δημαρχούληδες για την τριτοκοσμική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μας αλλά και γενικότερα στο κέντρο της Αθήνας. Είμαι κάτοικος της Πλ.Αμερικής ή αλλιώς Πλ. Αφρικής. Η κατάσταση εδώ έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Πέρα από την πορνεία, την εγκληματικότητα και τα ναρκωτικά πλέον προστίθεται στη λίστα και η υγιεινή. Ο χώρος της πλατειάς έχει πλέον μετατραπεί σε μια τεράστια μπουγάδα. Οι αλλοδαποί φίλοι μας πλένουν τα ρούχα τους στο σιντριβάνι που υπάρχει στην πλατεία και μετά τα δέντρα, τα κάγκελα και το γκαζόν (ότι έχει απομείνει δηλαδή…) μετατρέπονται σε απλώστρες. Δεν νομίζω ότι αυτή είναι εικόνα για μια πλατεία, εκτός κι αν εγώ είμαι περίεργη και παράλογη……

Συνεχίζω τη λίστα και θα αναφερθώ στο θέμα υγεία και αυτό έπειτα από προσωπική μου εμπειρία. Οι καλοί μας φίλοι λοιπόν έχουν κουβαλήσει μαζί τους και διάφορα ζωύφια και έντομα (πχ. κοριοί, κατσαρίδες, ψήλοι κ.λ.π.) τα οποία έχουν κατακλύσει τα σπίτια μας αλλά και εμείς οι ίδιοι να έχουμε γεμίσει τσιμπήματα με αποτέλεσμα δερματολογικές παθήσεις και μολύνσεις. Τρέξε σε γιατρούς, τρέξε για φάρμακα, τρέξε για αλοιφές, τρέξε για απολυμάνσεις……Αυτή είναι η καθημερινότητα μου αλλά και της οικογένειας μου τον τελευταίο καιρό !!!!!

Θα κλείσω λοιπόν προειδοποιώντας τους υπεύθυνους
- πολιτική ηγεσία (η οποία μόνο για τους αλλοδαπούς ξέρει να σκορπά λεφτά βλπ. κέντρα υποδοχής, τζαμιά κ.λ.π.)
- τον κ. Κακλαμάνη που χειρότερος και πιο «βρωμιάρης» δήμαρχος δεν έχει υπάρξει αλλά και
- τους ελληνάρες που για 200 και 300 ευρώ παραπάνω νοικιάζουν τα σπίτια τους σε 20 και 30 αλλοδαπούς
ότι αν δεν αλλάξει η κατάσταση σύντομα η οποία είναι επικίνδυνη πλέον για την υγεία μας θα βγούμε όλοι τους δρόμους, θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας και τότε δεν θα μας σταματήσει τίποτα. Ο κόσμος πλέον δεν κρατιέται άλλο. Έχει φτάσει στα όρια του και από στιγμή σε στιγμή θα ξεσπάσει και τότε θέλω να δω τι θα έχετε να μας πείτε….Το νου σας λοιπόν….

Μια απελπισμένη κάτοικος της Πλ. Αμερικής

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα πρέπει να τιμωρηθούν και να πληρώσουν βαριά πρόστιμα όσοι "Ελληνες" νοικιάζουν διαμερίσματα ( κυρίως υπόγεια) σε παράνομους αλλοδαπούς αδιαφορώντας για το κακό που προξενούν στους κατοίκους της περιοχής. Επίσης είναι μαύρα λεφτά αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν δηλώνει τα μισθώματα αυτά ( με το κεφάλι) στην εφορία. Στη συνέχεια πρέπει να τιμωρηθούν όσοι απασχολούν στην εργασία τους παράνομους αλλοδαπούς. Αδήλωτους στο Υπουργείο εργασίας και ανασφάλιστους. ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ δηλαδή. Στη συνέχεια πρέπει να απομακρυνθούν οι λαθροδιακινητές προϊόντων και ανθρώπων. Πρέπει να παταχθεί το λαθρεμπόριο και το εμπόριο μαύρης σάρκας. Η κυβέρνηση της νέας τάξης και των αμερικανόδουλων που κυβερνά την χώρα δεν είναι διατεθειμένη να κάνει τίποτα από όλα αυτά. Η κυβέρνηση δεν έχει συνταγματική νομιμότητα. Και το γνωρίζει. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ. Δώστε τέτοιο χτύπημα στο κρατικοδίαιτο πασοκισταν που θα το θυμούνται για τα επόμενα 100 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν πολιτικοί πρόσφυγες. Οι πρόσφυγες είναι το παραμύθι για να μας αποκοιμίζουν ο Γιωργάκης οι ΜΚΟ και η αριστερά, αυτοί δηλαδή που κερδίζουν εκμεταλλευόμενοι τους λαθρομετανάστες. Κι εγώ αν ήθελα να καταφύγω σαν λάθρο στο εξωτερικό θα ονόμαζα τον εαυτό μου προσφυγα. ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ (ΠΛΕΟΝ) ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΕΚΛΕΓΜΕΝΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΙΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΣΑΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ. Για ποιούς πρόσφυγες μιλάμε; ΤΙ ΑΘΛΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; δεν ντρέπονται όλοι αυτοί οι άθλιοι πολιτικάντηδες που μας κουβάλησαν όλους τους βρωμομουσουλμάνους και τώρα θέλουν να τους φτιάξουμε και τζαμί; ΑΙΣΧΟΣ-ΑΙΣΧΟΣ-ΑΙΣΧΟΣ.