5/8/10

Ο πλαστογράφος προτέκτωρ και το προτεκτοράτο του ΔΝΤ

«Επίτιμος προτέκτορας της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών ανακηρύχθηκε ο Πρόεδρος κ.Κ.Παπούλιας»

του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Ομολογώ ότι αυτόν τον ακαδημαϊκό τίτλο τoν αγνοούσα.
Ανοίγω το «Μείζον Ελληνικό Λεξικό» και στα σχετικά λήμματα δεν βρίσκω τον τίτλο: «προτέκτορας», αλλά το γνωστό προτεκτοράτο, το οποίο με τόση προσήλωση, ευθύνη και... σοβαρότητα υπηρετεί ο «επίτιμος προτέκτορας»!
Η Ελλάδα βιώνει τις τελευταίες στιγμές της υπόστασής της και ο αξιότιμος κύριος Πρόεδρος υπογράφει σιωπηλώς την πείνα του λαού της και τον ανασκολοπισμό της!
Συγχαρητήρια Κύριε Πρόεδρε, και εις ανώτερα!
Προσωπικά δεν αισθάνομαι υπερήφανος!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μαλιστα! του βαλανε ενα τενεκεδενιο παρασημο στο πετο και καμαρωνει ο ιθαγενης δελαπατριδης μας! αξιος ο μισθος του, δεν ειναι για περισσοτερα!

Ανώνυμος είπε...

MEΘΟΔΕΥΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ (ΑΡΧΙΚΑ..)?

ΤΙ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?

Συνάντηση Νταβούτογλου-Δρούτσα και συζήτηση επί των τουρκικών διεκδικήσεων

Εξακολουθεί τις συναντήσεις με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου ο Έλληνας ΑΝΥΠΕΞ Δ.Δρούτσας, παρά τις επιθετικές κινήσεις της Άγκυρας σε βάρος των εθνικών συμφερόντων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.

Σήμερα θα έχουν συνάντηση στη Ρόδο, όπου πραγματοποεί ιδιωτική επίσκεψη ο Α.Νταβούτογλου και ο Δ.Δρούτσας έσπευσε να ζητήσει να συναητθούν για να παραθέσει γεύμα στον ίδιο και την οικογέναιά του.

Η συνάντηση προγραμματίστηκε ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο πλευρές.

Η Τουρκία θέτει θέμα απόσυρσης των ελληνικών δυνάμεων αυτοάμυνας από το νησί υποστηρίζοντας ότι η παρουσία τους παραβιάζει την Συνθήκη των Παρισίων του 1947.


http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content
&task=view&id=13567&Itemid=83

Ανώνυμος είπε...

Ομάδες καθαρισμού ζωντανών σκουπιδιών με απολύμανση .
Προστατευτείτε από τους εγκληματίες και μην περιμένετε ,
μοιρολατρικά να σας σώσει το κράτος .
Οργανωθείτε , σχηματίστε ολιγομελές ομάδες από πολίτες οπλισμένους ,με εργαλεία καθαρισμού , και να αρχίσουν αμέσως τον καθαρισμό , άλλωστε τα απορρίμματα δεν θα τα αναζητήσει κανείς και θα πάνε στην χωματερή .
Διότι τα ζωντανά σκουπίδια ,
είναι παράνομα και ζουν από τις ληστείες , το εμπόριο ναρκωτικών , και το παράνομο εμπόριο – λαθρεμπόριο , από την πορνεία και κάθε άλλο έγκλημα , που δεν το χωρεί το μυαλό σας , και είναι φύρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες .
Εξ άλλου και να τα πιάσει η αστυνομικά , τα ζωντανά σκουπίδια με τον νόμο Καστανίιδη και τους αριστερούς δικηγόρους των μη κυβερνητικών οργανώσεων ,τα αφήνουν ελεύθερα χωρίς απολύμανση , να συνεχίσουν το έργο τους .
Με αυτές τις ομάδες που θα καθαρίσουν τα σκουπίδια από τους δρόμους , βοηθούμε και την Ελληνική αστυνομία που της έχουν δέσει τα χέρια το ΠΑΣΟΚ και με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί αρκετά η εγκληματικότητα στην Ελλάδα .
Σημείωσης :
Αν δεν κάνετε αυτά που σας αναφέραμε , τότε καθίστε να σας ληστεύουν να σας εξευτελίζουν , να βιάζουν ,να φοβάστε για την ζωή σας κυκλοφορόντας μετά το απόγευμα , και να βγαίνετε να κλαίτε στα κανάλια επειδή αυξήθηκε η εγκληματικότητα και να τα ρίχνετε όλα στην αστυνομία , τι να σου κάνει ο αστυνομικός ,αφού δεν τον αφήνουν να δράση όπως πρέπει και του έχουν δεμένα τα χέρια ;;;;;
Και με τους νομούς Καστανίδη του ΠΑΣΟΚ , ο εγκληματίας μετά το έγκλημα αφήνετε αμέσως ελεύθερος να συνεχίσει το θεάρεστων έργο του .

Ανώνυμος είπε...

Nα μας ζήσει και ΧΡΟΝΙΑ του ΠΟΛΛΑ.
Αχ να μπορούσα να τον γιαουρτώσω.
A.J.

Ανώνυμος είπε...

H ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΠΕΡΑΣΤΕ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΕΠΟΙΚΟΙ ΠΕΡΑΣΤΕ...


Oι συλλήψεις λαθρομεταναστών στη χώρα μας σε σχέση με πέρυσι...12.500 συλλήψεις στον ΕΒΡΟ και... απ αυτούς ΚΑΝΕΝΑΣ δε επαναπροωθηθηκε στη χώρα του. Μετά τον καινούριο νόμο ΟΛΟΙ τους πήραν χαρτί παραμονής και την άγουσα για Αθήνα-Θεσσ/νικη.


"Χτες" σε δελτίο ειδήσεων του MEGA ,αναφερόμενο στην αναβάθμιση και ενίσχυση της FRONTEX (ευρωπαϊκή δύναμη φύλαξης των συνόρων για λαθρομετανάστες)ειπώθηκε (και υπήρχε και σχετική κάρτα την οποία φωτογράφισα) οτι ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ οι συλλήψεις λαθρομεταναστών στη χώρα μας σε σχέση με πέρυσι.

1ο τετραμηνο 2009: 2252 συληψεις
1ο τετραμηνο 2010: 848 συληψεις
ΜΕΙΩΣΗ δηλ. 1404 ατομα.

ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ !!!!!

Ο νομός Εβρου έχει 7 τμήματα συνοριακής φύλαξης.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ από αυτά πέρυσι το 1ο 7μηνο υπήρξαν 1000 συλλήψεις ενώ την ίδια περίοδο του 2010 ....κρατηθείτε... 12.500 συλλήψεις στον ΕΒΡΟ και...

Απ αυτούς ΚΑΝΕΝΑΣ δε επαναπροωθηθηκε στη χώρα του.
Μετά τον καινούριο νόμο ΟΛΟΙ τους πήραν χαρτί παραμονής και την άγουσα για Αθήνα-Θεσσ/νικη.

Γνωριζω την κατασταση εκ των εσω και τα στοιχεια δεν ειναι απορητα αλλα προσβασιμα για οποιον ενδιαφερεται.

Νίκος

http://skeftomasteellhnika
.blogspot.com/2010/08/o-12500.html

Ανώνυμος είπε...

(ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ?ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ?)

Ο Δήμος Συκεών υπέρ των λαθρομεταναστών

«Επιμένουμε να μην αφήνουμε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, ειδικά όταν αφορούν ευαίσθητους τομείς όπως η κοινωνικοποίηση των μεταναστών συμπολιτών μας», δήλωσε ο «πράσινος» δήμαρχος Συκεών Σίμος Δανιηλίδης. Προτεραιότητά του, είναι... οι μετανάστες! Ίσως ο άνθρωπος να βλέπει στις 7 Νοεμβρίου... Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύριος αυτός υπέβαλε δύο προτάσεις για τη στήριξη των μεταναστών ανταποκρινόμενος με ταχύτητα αστραπής σε σχετική προκήρυξη του υπουργείου Εσωτερικών, που εκδόθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Υπηκόων Τρίτων Χωρών. Φυσικά, το αντικείμενο της δράσης αυτής είναι «η διευκόλυνση της διαδικασίας κοινωνικής ένταξης των μεταναστών, καθώς και η εξασφάλιση χώρων αλληλεπίδρασης μεταξύ μεταναστών και πολιτών της κοινωνίας υποδοχής μέσω διαπολιτισμικών ανταλλαγών». Σημειωτέον είναι το ότι το Ευρωπαϊκό Ταμείο Υπηκόων Τρίτων Χωρών χρηματοδοτεί το πρόγραμμα αυτό κατά 75%, ενώ το υπόλοιπο το «λουζόμαστε» οι Έλληνες φορολογούμενοι. Και αυτά σε εποχές που κόβουν την επιδότηση των στεγαστικών δανείων από τον ΟΕΚ (ετήσια δαπάνη 35.000.000 ευρώ) για την πρώτη κατοικία! Όταν λοιπόν σας λέμε ότι για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προέχουν οι μετανάστες, έχουμε δίκιο!

«Προτάσεις» και «δράσεις» υπέρ μεταναστών
Τι προτείνει όμως ο «πράσινος» δήμαρχος Συκεών (για να δούμε τι θα «χρηματοδοτήσουμε); Η πρώτη πρόταση, τιτλοφορείται «Η τέχνη δίαυλος για την ένταξη των μεταναστών» και περιλαμβάνει εργαστήρια ζωγραφικής, φωτογραφίας και θεάτρου, με συμμετοχή συνολικά 60 μεταναστών, διοργάνωση θεατρικής παράστασης και έκθεσης των παραγόμενων από τα εργαστήρια προϊόντων, δημιουργία λευκώματος και όλα αυτά με προϋπολογισμό 130.000 ευρώ.

Η δεύτερη πρόταση τιτλοφορείται «Πολιτιστική Εκδήλωση για την Ημέρα του Μετανάστη» και αφορά στη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη και την Ξάνθη, με τουλάχιστον 600 συμμετέχοντες και προϋπολογισμό ανέρχεται περίπου 80.000 ευρώ.
Σημειώνουμε εδώ, για να καταλάβετε με τι έχουμε να κάνουμε, ότι ο δήμος Συκεών είναι ο πρώτος στη χώρα που δημιούργησε Τοπικό Συμβούλιο Μεταναστών (το 2007), ενώ στο οικείο δημαρχείο λειτουργεί από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
και Γραφείο Αλλοδαπών. Επίσης, από το περασμένο φθινόπωρο λειτουργεί στο δήμο Σχολείο Ελληνικής Γλώσσας για τους μετανάστες. Όλα για τους τελευταίους. Φαίνεται ότι οι κατά τα άλλα φορολογούμενοι Έλληνες κάτοικοι του δήμου Συκεών, δεν χρειάζονται τίποτα από τη δημοτική τους αρχή.

http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article
&id=5058:2010-08-05-17-39-09&catid=89:2008-10-10-10-48-18&
Itemid=281

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΥΡΙΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΟΜΕΝΟ ΟΛΟΙ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΗ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΥΡΙΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ .
ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ .

Ανώνυμος είπε...

kapws etsi einai.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΥΡΙΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΟΜΕΝΟ ΟΛΟΙ .
ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΗ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΥΡΙΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ .
ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ .

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ. ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Γι αυτούς http://www.patris.gr/articles/184460 γράψατε προχθές εδώ http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/08/blog-post_4161.html και σας ευχαριστώ.

Ιδού η επιβεβαίωσή σας: http://www.patris.gr/articles/184732


Ελεύθεροι υπό όρους για τις διαρρήξεις οι Ρουμάνοι

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χθες οι τρεις Ρουμάνοι που σύμφωνα με την Αστυνομία είχαν διαπράξει σωρεία κλοπών σε ξενοδοχεία της Χερσονήσου και των Μαλίων. Μεταξύ των θυμάτων τους ήταν και ο πρέσβης της Αυστρίας, ο οποίος έκανε τις διακοπές του σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου. Οι τρεις συνελήφθησαν με επεισοδιακό τρόπο σε ξενοδοχείο της περιοχής όταν έγιναν αντιληπτοί από νεαρούς Ολλανδούς. Τους εγκλώβισαν μέσα στο ξενοδοχείο-ο ένας «παγιδεύτηκε» στην ταράτσα-και λίγα λεπτά αργότερα ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς. Οι δύο εξ αυτών λίγες ημέρες πριν, είχαν και πάλι συλληφθεί για άλλες περιπτώσεις κλοπών αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι.
Στους δύο αλλοδαπούς επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση, ύψους 6000 ευρώ και στον συγκατηγορούμενο τους 5000 ευρώ. Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει την έντονη δυσφορία των διωκτικών Αρχών καθώς εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι όσο είναι ελεύθεροι θα διαπράξουν και άλλα αδικήματα.
Ωστόσο με το νέο νόμο (σ.σ.κλικ εδώ), τα δεδομένα σε σχέση με την προσωρινή κράτηση των κατηγορουμένων είναι πιο ελαστικά. Από τη στιγμή που σε βάρος των τριών δεν υπήρχαν αμετάκλητες καταδίκες, τότε δικαιολογείται η αντικατάσταση της προσωρινής τους κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Πάλι ελεύθερους υπό όρους τους άφησαν. Το λάθος είναι της δικαιοσύνης, διότι "Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει την έντονη δυσφορία των διωκτικών Αρχών καθώς εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι όσο είναι ελεύθεροι θα διαπράξουν και άλλα αδικήματα."

Τι να κάνομε; Να στείλουμε εξώδικο στους δικαστές, που να τους καθιστά υπεύθυνους για τυχόν νέες κλοπές ή άλλα ποινικά αδικήματα από τους ίδιους; Ποιος θα μας συμβουλέψει, αν όχι ο συνήγορος του πολίτη;

Φιλικά

Κρητικός

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/08/blog-post_1642.html

Ανώνυμος είπε...

Προς ολους τους συνελληνες.Ριξτε μια ματια σε αυτη τη σελιδα:http://www.getgreeceback.com/index.php?option=com_content&view=article&id=73&Itemid=39