2/11/10

ΝΥΧΤΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ

Βγήκαν τα μαχαίρια των ρατσιστών λαθρομεταναστών στο κέντρο

- Τρία άτομα στο νοσοκομείο....... Στην Ομόνοια, τον Άγιο Παντελεήμονα και τα Πατήσια “χτύπησαν” οι ρατσιστές μετανάστες Όσο περνούσε η ώρα τόσο μεγάλωνε η λίστα με τις επιθέσεις εναντίον πεζών σε διάφορες κεντρικές συνοικίες της Αθήνας. Σαν να μην έφτανε η απίστευτη επίθεση 50 ατόμων εναντίον ενός για να του κλέψουν ένα κινητό τηλέφωνο, άλλοι δύο άνθρωποι κατέληξαν στο νοσοκομείο μαχαιρωμένοι. Τα χαράματα, λίγο μετά τις πέντε οι ληστές “χτύπησαν” στην Ομόνοια. Δύο δράστες, έβγαλαν μαχαίρια και απείλησαν ένα νεαρό την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του. Όταν ο άνδρας προσπάθησε να καλέσει βοήθεια οι δράστες τον χτύπησαν με το μαχαίρι και του άρπαξαν τα χρήματά του.
Ευτυχώς και σε αυτή την περίπτωση το θύμα δεν κινδυνεύει. Λίγο νωρίτερα οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν περάσει χειροπέδες σε έναν 20χρονο Πακιστανό ο ποίος με άλλους δύο είχαν επιτεθεί εναντίον ενός μετανάστη στα Πατήσια. Οι τρεις δράστες πλησίασαν τον άνδρα και του ζήτησαν τα χρήματά του. Του πήραν 50 ευρώ και προσπάθησαν να φύγουν. Ένας ακόμη μετανάστης προσπάθησε να τους εμποδίσει. Χωρίς κανένα δισταγμό οι δράστες τράβηξαν μαχαίρι και του το κάρφωσαν στην κοιλιά. Ο άνδρας ευτυχώς μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και δεν κινδυνεύει η ζωή του, οι δύο από τους τρεις αδίστακτους ληστές παραμένουν όμως άφαντοι
http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/11/blog-post_6752.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η απόλυτη απόδειξη για τους χημικούς ψεκασμούς (Chemtrail)

http://www.youtube.com/watch?v=Af_y2LVDvuk

Ανώνυμος είπε...

Εγκληματικότητα του δρόμου..Τι έγινε από χτες το βράδυ μέχρι το πρωί


Στη μέση του δρόμου, πάνω στη λεωφόρο Κηφισού έπεσε θύμα ληστείας ένας άνδρας.

Ο δράστης τον πλησίασε, έβγαλε μαχαίρι και του άρπαξε όσα χρήματα είχε πάνω του. Πριν προλάβει κανείς από τους εργαζόμενους στα καταστήματα να ενημερώσει την αστυνομία ο δράστης είχε γίνει καπνός.

Μια ώρα μετά, στις επτά και μισή στο κέντρο της Αθήνας δυο ληστές μπήκαν σε κατάστημα τροφίμων κρατώντας πιστόλια.

Ακινητοποίησαν τη γυναίκα που βρισκόταν στο ταμείο, το άδειασαν και χάθηκαν στα γύρω στενά.

Στη μία και μισή μετά τα μεσάνυχτα οι δυο δράστες που πήγαν να ληστέψουν το περίπτερο στο Παλιό Φάληρο κρατούσαν λοστούς!

Ο άτυχος περιπτεράς δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Οι δράστες τον αιφνιδίασαν. Το ανάγκασαν να τους δώσει την είσπραξη και εξαφανίστηκαν πριν προλάβει να τηλεφωνήσει στην αστυνομία.

Και ληστής και λιποτάκτης. Ο 25χρονος φαίνεται ότι τα βρήκε... ζόρικα στο στρατό όπου είχε καταταγεί

ως επαγγελματίας οπλίτης και αποφάσισε να γίνει ... επαγγελματίας ληστής. Μέσα στον τελευταίο μήνα στις 8, 12, 16 και 28 Οκτωβρίου λήστεψε το ίδιο περίπτερο στο Παλατάκι, στη συμβολή της Λ. Αθηνών και Καραϊσκάκη και ένα ακόμη στη Λ. Θηβών 103 στο Αιγάλεω στις 18 Οκτωβρίου.
Το περίεργο είναι ότι όλες τις ληστείες τις διέπραξε με αναπτήρα απομίμηση πιστολιού.

Εφιαλτικές στιγμές για ιδιοκτήτρια παντοπωλείου...

Η ληστεία έγινε σε παντοπωλείο, που βρίσκεται στο κέντρο, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Η άτυχη ιδιοκτήτρια είχε μείνει μόνη και ετοιμαζόταν να κλείσει. Ξαφνικά ήρθε αντιμέτωπη με δύο κουκουλοφόρους, που κατάφεραν να τρυπώσουν από την είσοδο.

Την πλησίασαν έβγαλαν μαχαίρι και ζήτησαν... τα λεφτά και γρήγορα! Η γυναίκα τους άνοιξε το ταμείο και οι δράστες αφού τα άδειασαν, έφυγαν χωρίς να την πειράξουν.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους, ήταν άκαρπες...
http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/11/blog-post_5216.html

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...