3/11/10

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ»

Γράφει ο Γιώργος Ιεροδιάκονος
(υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την «Ελεύθερη Αθήνα»)

α) διότι η «Ελεύθερη Αθήνα» συνιστά το μοναδικό ψηφοδέλτιο που αναδύεται αυτόβουλα από συνειδητοποιημένους πολίτες, έξω από κόμματα και σκοτεινούς μηχανισμούς.
β) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» καταγγέλλει σαν βασικό παράγοντα εκχυδαϊσμού της πολιτικής ζωής του τόπου το πολιτικό σύστημα και την κομματοκρατία.
γ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» αγωνίζεται για ουσιαστική και Άμεση δημοκρατία, χωρίς μεσάζοντες, κομισάριους, δόγηδες, κόμητες και βαρόνους και καταγγέλλει το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα ως ολιγαρχικό (και μάλιστα χειρίστης μορφής). Μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» καταδεικνύει σαν άμεση προτεραιότητα τον απεγκλωβισμό των πολιτών από τα κόμματα.
δ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» καταγγέλλει χωρίς περιστροφές τις κομματικές ηγεσίες (όλων των κομμάτων) ως εθελούσια εντεταλμένα όργανα ξένων (εχθρικών προς το έθνος) σκοτεινών Δυνάμεων.
ε) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» θα αγωνιστεί για μια Αθήνα που θα ανήκει στους πολίτες της και θα διοικείται άμεσα απ’ αυτούς. Για μια Αθήνα με δικούς της δημοκρατικούς νόμους, που θα κυρώνονται για τα μεγάλα θέματα από τους ίδιους τους πολίτες, με δημοψηφίσματα.
στ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» αντιλαμβάνεται και καταγγέλλει ευθέως την «ελληνική» κυβέρνηση ως κατοχική και προτρέπει τους πολίτες σε σθεναρή απείθεια προς τους νόμους και τους κρατικούς (κατοχικούς) λειτουργούς της. Μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» διαλαλεί με έμφαση πως «νόμος είναι η βούληση των πολιτών».
ζ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» θα αγωνιστεί για να απελευθερωθούν οι δρόμοι, οι πλατείες και τα πάρκα των Αθηναίων πολιτών από τις συμμορίες των αλλοδαπών, τους ληστές, τους δουλεμπόρους και τους πρεζεμπόρους, που μας κουβάλησαν οι αχυράνθρωποι της παγκοσμίου διακυβερνήσεως από την Ασία και την Αφρική.
η) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» δεσμεύεται ότι θα εξοστρακιστούν τα γκέτο, οι παράνομοι έποικοι μικροπωλητές και τα «πολυεθνικά παζάρια» της μαφίας έξω από τα όρια της Αθήνας.
η ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» τολμά και αναδεικνύει την εντεταλμένα ανθελληνική δράση των Μ.Κ.Ο. και προαναγγέλλει την κήρυξη των δραστηριοτήτων τους ως παράνομες και παρακρατικές, την αναστολή της λειτουργίας τους, το κλείσιμο των γραφείων τους και την δήμευση των περιουσιών τους.
θ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» δεσμεύεται να ακυρώσει στην πράξη τον «λαθρονόμο» που επιχειρεί την αλλοίωση του εθνικού και κοινωνικού ιστού και την νόθευση της λαϊκής κυριαρχίας και να διαγράψει από τα δημοτολόγια όλες τις πολιτογραφήσεις αλλοδαπών και αλλογενών που πραγματοποιήθηκαν με τον ως άνω νόμο.
ι) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» θα οδηγήσει τους παράνομους λαθρο-εποίκους εκτός πόλεως.
κ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» θα αποτρέψει σθεναρά την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό. Η περιοχή του αρχαίου ελαιώνα θα ανακηρυχθεί αρχαιολογική ζώνη με ήπιες παρεμβάσεις χρήσης και κάθε εργασία για ανέγερση τεμένους ή οικοδόμηση εμπορικών κέντρων απαγορεύονται ρητώς.
λ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» θα ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στους διεθνείς τραπεζίτες με την ίδρυση της «Τράπεζας των Αθηναίων»..
μ) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» δεσμεύεται να τοποθετήσει το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που «θάφτηκε» από τους προηγούμενους δημάρχους, Αβραμόπουλο, Μπακογιάννη και Κακλαμάνη, σε περίοπτη θέση στην πλατεία Κοτζιά, ακριβώς απέναντι από δημαρχιακό μέγαρο.
ν) διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» θα γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων μας το νομικό πλαίσιο της Φαυλοκρατίας και θα αποδώσει την απόλυτη νομοθετική εξουσία στους πολίτες που θα αποφασίζουν άμεσα με δημοψήφισμα.

Και το κυριότερο, διότι μόνο η «Ελεύθερη Αθήνα» προτίθεται να ξεκινήσει την Νέα Εθνική Αντίσταση και τον Αγώνα κατά της Ξενοκρατίας, της Ολιγαρχίας, της Φαυλοκρατίας, της Κομματοκρατίας, και της Κλεπτοκρατίας που καταδυναστεύουν τη ζωή μας, τον Λαό και το έθνος μας.
Σ’ αυτές τις εκλογές οι Έλληνες αποστασιοποιούνται από τα κόμματα.
Οι Αθηναίοι , ψηφίζουν για την Ελεύθερη Αθήνα!
Η Αθήνα πάλι στους Έλληνες!
ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: