4/4/11

Υπάρχει νέα λαϊκή πλειοψηφία

Συμπεράσματα από τις δημοσκοπήσεις Οι Δημοσκοπήσεις «μαϊμού» δίνουν και παίρνουν, με στόχο να στηρίξουν τον προδότη και την πράσινη παρέα του Σόρος. Με διαφορά λίγων ημερών δημοσιεύτηκαν δημοσκοπήσεις της RASS και της Metron Analysis που βρήκαν τη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» με 1,1% η μία και με 1,9% η άλλη. Το «άλλο Κόμμα», 0,9% η μία, 2,5% η άλλη. «Άκυρο-λευκό- αποχή» 18,5%, λέει η μία, «Άκυρο-Λευκό», 2,7% λέει η άλλη. Οι τεράστιες αποκλίσεις στα «ψιλά γράμματα» δείχνουν την «εικονική πραγματικότητα», των ερευνών. Η αλήθεια που δεν μπορούν να κρύψουν είναι ότι τα δύο «ομόκεντρα κόμματα» έχουν χάσει το παιχνίδι, και στο μεν ΠΑΣΟΚ, απομένει το 53% των «δυσαρεστημένων» οπαδών του, δηλαδή γύρω στους 1.580.000 ψήφους ενώ στην ΝΔ πιστεύουν ακόμα γύρω στους 1.380.000 πολίτες. Από αυτούς που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ, οι 660.000 έχουν πάρει οριστικά «διαζύγιο», με τα «πράσινα λαμόγια», όπως και 700.000 δεξιοί, που δεν θέλουν να ακούν για τα «γαλάζιο-φιλελεύθερα λαμόγια». 1.360.000 πολίτες , αναζητούν και περιμένουν «άλλη λύση», χωρίς τους κλέφτες και τους φαύλους. Αυτούς προσπαθούν να τους σπρώξουν στην απογοήτευση, και στην αποχή για να κάνουν τη δουλειά τους οι Κλέφτες και οι Ψεύτες. Η ψωρο-ελίτ και η Παγκόσμια Τραπεζιτική Χούντα μέσα από το κλίμα απαισιοδοξίας και απελπισίας που κυριαρχεί στην κοινωνία, σπρώχνει το 1/3 του εκλογικού σώματος στο να πάρει ριζικές αποστάσεις από την πολιτική διαδικασία. Ταυτόχρονα, «Άλλο Κόμμα», ψηφίζει το 9,5% των τέως ΠΑΣΟΚΩΝ (περίπου 300.00) και 8,2% των δεξιών,(200,000). Επομένως η Νέα Πλειοψηφία, του Νέου Πολιτικού Φορέα, των «Ανωνύμων και Τιμίων», υπάρχει ήδη. Δυνητικά το πρώτο κόμμα είναι αυτό των ασυντόνιστων «Τιμίων», που διαθέτει ένα ακροατήριο 1.900.000 ψήφων. ΚΚΕ και ΛΑΟΣ ,με συν και πλην παραμένουν στα ίδια και τα αυτά, δηλαδή γύρω στις 500.000 και στις 350.000 αντιστοίχως. Άλλες 600.000 θα σκορπιστούν στα διάφορα άλλα σχήματα. Με βάση αυτά τα δεδομένα η Παράταξη των «Ανωνύμων Τιμίων», εφόσον καταφέρει να βρει πολιτική έκφραση θα είναι πρώτο κόμμα στις προσεχείς εκλογές με 30% και 130 έδρες, και το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ θα διαγωνισθούν για τη δεύτερη και τρίτη θέση με ποσοστά γύρω στο 22-23%, και θα ανατραπεί το πολιτικό σύστημα των διεφθαρμένων. Το ΚΚΕ και ο ΛΑΟΣ θα βρίσκονται στην νέα βουλή. Για τους άλλους θα αποφασίσει η «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση» και η ΝΟΘΕΙΑ. Σπύρος Χατζάρας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Hannah Saragoussi

Αλλάζει το χάρτη της Ελλάδας ο Ραγκούσης-Νταλάρας επανακαθορίζοντας τις παραμεθόριες περιοχές!


http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/04/blog-post_7277.html

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΗΜΙΓΥΜΝΟΣ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΣΕ ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΧΟΡΕΥΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ! video


http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/04/25-video.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.echedoros-a.gr/2011/04/blog-post_04.html

Μυστικές Υπηρεσίες Σκοπίων: Η Τουρκία σχεδιάζει την "Ευρω-ασιατική Ένωση"

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να παθουμε για να μαθουμε;
Αφού πρώτα έβαλε το αντιρατσιστικο λιθαρακι του για να καταστραφεί η χώρα, τώρα ο κ. Κούνδουρος «ξύπνησε» κι άρχισε να... βλέπει την πραγματικότητα: «Τέσσερα κτήνη, 4 βάρβαροι που ούρλιαζαν και βρωμούσαν και φορούσαν μάσκες με έκαναν να δω την πραγματικότητα»

ο αληθης καθημερινος ρατσισμος και εχθροπαθεια ,φυλετικος,εθνικος και ταξικος ειναι των εποικων εις βαρος των ελληνων.

«…Κατά βάθος χαίρομαι για το συμβάν ( εννοεί την ληστεία πριν 7 μήνες ). Το γεγονός με έκανε να δω την πραγματικότητα.
Είχα μια ανόητη ευαισθησία και γενναιοδωρία με την είσοδο ή μάλλον την εισβολή των ξένων στην Ελλάδα. Έλεγα ότι της.....
ίδια γης παιδιά είμαστε, να μπει ο κόσμος στην Ελλάδα, να ευφρανθεί, να νιώσει ασφάλεια, να φάει, να πιει ελληνικό νερό.
Ε, από την ώρα του περιστατικού τέρμα όλες αυτές οι εφηβικές μαλακίες. Τέσσερα κτήνη, 4 βάρβαροι που ούρλιαζαν και βρωμούσαν και φορούσαν μάσκες με έκαναν να δω την πραγματικότητα.

Εκείνο το “μην τον κρατάς, πνίξ’ τον τον πούστη” που φώναζε ο μόνος που άκουσα να μιλάει τσάτρα- πάτρα ελληνικά,…τι το θέλανε;
Από εκεί κινήθηκε ένας μηχανισμός από σκέψεις μου, που πέταξε έξω από την Ελλάδα όλους τους μετανάστες. Δεν είναι σωστό όμως και ως κοινωνική συμπεριφορά η Ελλάδα να ανοίγει τις πόρτες της, σαν την πουτ… που ανοίγει τα πόδια της: 1.400.000 ξένοι μέσα στη χώρα; Το 15% της χώρας μετανάστες; Πόσοι Έλληνες μπορούν να απορροφήσουν αυτό το νούμερο; Και όμως έγινε. …
Δεν ήθελαν μόνο να κλέψουν. Ήθελαν να σκοτώσουν. Έναν άλλο γείτονα τον έπνιξαν με μαξιλάρι. Εγώ μόλις γλίτωσα. …. Είδα μια εκδικητικότητα φυλετική, ταξική, κοινωνική, εθνική…Ήταν μίσος….
Μετά το επεισόδιο βρέθηκα στο αυτοκίνητο φίλου. Ήρθε ένας Πακιστανός να καθαρίσει τα τζάμια. Του λέει ο φίλος “όχι.”. Εγώ, που είχα περάσει την περιπέτεια, του λέω “δώστου κάτι του νεαρού, δεν πειράζει”. Του έδωσε ένα κέρμα. Το παίρνει ο Πακιστανός, το κοιτάζει και μας το πετά στα μούτρα.
Πήδηξα έξω , τον έπιασα από τον σβέρκο και τον έσουρα με κακία, με ένα μίσος, στο αυτοκίνητο και του ‘πα “βρες το”.
Από πίσω ο κόσμος έβλεπε την εικόνα ενός λευκού που έσερνε έναν φουκαρά Πακιστανό σαν να ήταν σκύλος. Η εντύπωση πού έδωσα ήταν ότι η λευκή ράτσα ταλαιπωρούσε έναν φουκαρά πακιστανό σκύλο. Και όμως συνέβαινε το ανάποδο. Η παρεξήγηση είναι μέσα στη ζωή μας.
- Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω το περιστατικό που έζησα κακιά στιγμή, αλλά έτσι θα το εξευτέλιζα. Δεν ήταν σαν το τραμ που με πάτησε στον δρόμο εξαιτίας μια αδεξιότητάς μου. Ήταν το γέννημα ενός στάτους πολύ ευρύτερου που κυριαρχεί σε όλη την Ελλάδα. Η ταπείνωση ενός έθνους σε σημείο να μην μπορεί να κυκλοφορήσει κανείς στο δρόμο χωρίς το καρδιοχτύπι μη τυχόν του τύχει το απρόσμενο κακό. Όπως μου είπε ο αστυνομικός διευθυντής που με βρήκε τότε, “η Αθήνα είναι μια ανοχύρωτη πόλη όπου κυριαρχούν ο φόβος, η ανησυχία και το απρόσμενο”….


* Στα 17 του χρόνια ήταν μαχητής της ομάδας Μπάυρον του ΕΑΜ.
ΔΙΔΑΓΜΑ : Μην περιμένουμε να ΜΑΣ φωτίσει το φως που θα καίει το δικό μας σπίτι. Η πυρκαγιά στο σπίτι του γείτονα φτάνει να αφυπνίσει και μας.- Κάποια φίλη «ψηφοφόρος του ΚΚΕ μέχρι τότε», έγινε και αυτή «ρατσίστρια» όταν την «αντικατέστησαν» στη δουλειά της δύο «σύντροφοι» από το Μπαγκλαντές.
Ποιος θα χαρακτηρίσει και τον (μαχητή του ΕΑΜ) Κούνδουρο ρατσιστή και ακροδεξιό;
* Και όποιος το κάνει ας μας επισυνάψει το «προοδευτικό» βιογραφικό του.
** Η συνέντευξη Κούνδουρου έχει εξαφανιστεί από το «ηλεκτρονικό βήμα»
*Το Βήμα Κυριακής(3.4.2011) – σελ. Β2.10 – συνέντευξη του Νίκου Κούνδουρου στον Γ. Ζουμπουλάκη

Ανώνυμος είπε...

Απελπιστική η κατάσταση στις γειτονιές γκέτο


Οι κάτοικοι των περιοχών γκέτο κάνουμε έκκληση σε όλους τους αρμόδιους να παρέμβουν άμεσα και επί της ουσίας στις περιοχής μας προκειμένου να επανέλθουν οι γειτονιές σε κανονικούς ρυθμούς ζωής... Οι αλλοδαποί και οι τσιγγάνοι από την Ρουμανία και την Βουλγαρία που έχουν στην κυριολεξία καταλάβει τις γειτονιές μας έχουν δημιουργήσει προβλήματα τεράστια και έχουν καταστήσει την ζωή μας κόλαση. Ζούμε ουσιαστικά σε άλλες χώρες. Ζούμε σε χώρ! ες της Αφρικής και της Ασίας με άλλους νόμους και συνήθειες. Να αναλάβουν οι αρμόδιοι τις ευθύνες τους και να αρχίσουν οι έλεγχοι
1. στους αλλοδαπούς για τα χαρτιά τους, που δεν έχουν
2. στους ιδιοκτήτες για τα παράνομα υπόγεια που τους νοικιάζουν και για το αν τα δηλώνουν στην Εφορία. Ένα σωρό Έλληνες στοιβάζουν τους λαθρομετανάστες στα διαμερίσματα και κανείς δεν τους ενοχλεί.
3. Ο Δήμος να αρχίσει τα πρόστιμα για το παραεμπόριο και τα παράνομα μαγαζιά και να κάνει επιτέλους την δουλειά του, γιατί μέχρι τώρα κόβει μόνο κλήσεις.

Να συσπειρωθεί ο κόσμος στις γειτονιές και να δούνε πώς θα αντιμετωπίσουν όλοι μαζί το πρόβλημα. Νόμιμοι τρόποι υπάρχουν. Για αρχή 1517 είναι το τηλέφωνο για τις καταγγελίες στο ΣΔΟΕ, οι οποίες μπορεί να είναι και ανώνυμες. 1539 στο υγειονομικό. Πιέστε την δημοτική αστυνομία, το δημοτικό συμβούλιο της γειτονιάς σας. Καταγγείλτε τους ιδοκτήτες που δεν υπολογίζουν εμάς τους κατοίκους, αλλά κοιτάνε μόνο την τσέπη τους.

Αναγνώστης
Αναρτήθηκε από tromaktiko

Θέματα Ελληνικής Ιστορίας: Παρελθόν, Παρόν, Μέλλον

«Δημιούργησα το ιστολόγιο Θέματα Ελληνικής Ιστορίας υπό το ψευδώνυμο "Φιλίστωρ" το 2009, με πρώτο δημοσιευθέν άρθρο για τον σπαρτι...