5/8/11

Άμεση ανατροπή αυτής της κυβέρνησης

ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣ;;;

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/08/blog-post_4010.html
Όλα δείχνουν πως το κοινωνικοπολιτικό σύστημα, βαλτώνει ανεπιστρεπτί, μέσα στα ίδια τα αδιέξοδα που μόνο του φρόντισε να δημιουργήσει.


Οι πολιτικοί αχυράνθρωποι που υποτίθεται ότι το διαχειρίζονται, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια ιδιότυπη Λερναία Ύδρα. Για κάθε ένα πρόβλημα που επιχειρούν να διαχειριστούν, μια πλειάδα καινούριων αδιεξόδων γεννιέται, και αυτός ο φαύλος κύκλος δείχνει να μην έχει τελειωμό.
Όσοι επιμέναμε από την πρώτη στιγμή, ότι αυτή η κρίση - που δεν είναι μόνο οικονομική - δε συνιστά απλά μια εκδήλωση κάποιων «κακώς κείμενων», που αρκεί να τα ρετουσάρει κανείς για να απαλλαγεί από το βραχνά της, είναι προφανές πως δικαιωθήκαμε.
Αλλά αυτή η διαπίστωση, δε θα είχε καταλυτική σημασία, αν στον τόπο μας δεν ασελγούσε πολιτικά ένας θίασος ορκισμένων αχυρανθρώπων, που δείχνουν να έχουν «αυτονομηθεί» μέσα στην απόλυτη υποταγή τους, υποκρινόμενοι ότι με τις εφιαλτικές πολιτικές που ακολουθούν, θα καταφέρουν να βάλουν αργά ή γρήγορα τον τόπο σε μια άλλη πορεία.
Πρόκειται για ανθρώπους πολιτικά και νοητικά αφελείς;;; Πρόκειται για ένα συνονθύλευμα παραγοντίσκων που δεν έχουν συναίσθηση του πλανητικού γίγνεσθαι, και ναρκισσίζουν - για όσο ακόμη θα τους ανέχεται η κοινωνία - ταμπουρωμένο πίσω από την ασφάλεια που τους εξασφαλίζει η ασπίδα της πολιτικής εξουσίας την οποία - προς το παρόν – διαχειρίζονται;;;Ή μήπως συναποτελούν μια ομάδα απόλυτα κατευθυνόμενων αχυρανθρώπων, με σαφείς εντολές από τις οποίες δε τους επιτρέπεται να παρεκλίνουν;;;


Το δίλημμα είναι σαφές, και η κυβέρνηση της .φούντας θα πρέπει να επιλέξει το ρόλο που επιφυλάσσει για τον εαυτό της, στη χορογραφία αυτής της εφιαλτικής καθημερινότητας.
Όλα δείχνουν πως το κοινωνικοπολιτικό σύστημα, βαλτώνει ανεπιστρεπτί μέσα στα ίδια τα αδιέξοδα που φρόντισε πρώτο να δημιουργήσει. Οι πολιτικοί αχυράνθρωποι που υποτίθεται ότι το διαχειρίζονται, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια ιδιότυπη Λερναία Ύδρα. Για κάθε ένα πρόβλημα που επιχειρούν να διαχειριστούν, μια πλειάδα καινούριων αδιεξόδων γεννιέται, και αυτός ο φαύλος κύκλος δείχνει να μην έχει τελειωμό.
Τα εφιαλτικά δημιουργήματα αυτού του κοινωνικοπολιτικού συστήματος, αρχίζουν να κανιβαλίζουν και να στρέφονται αδίστακτα ενάντια στους ίδιους τους τους δημιουργούς.
Οι «οίκοι αξιολόγησης» δεν αρκούνται μόνο στο να πουλάνε ακριβοπληρωμένο νταβατζιλίκι στις εθνικές οικονομίες και τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Στρέφονται πλέον απειλητικά και εναντίον των ίδιων των δημιουργών τους.
Τα χρηματιστήρια των αχαλίνωτων οικονομιών, στήσανε το χορό του Ζαλόγγου, παρασέρνοντας στον απόλυτο αφανισμό, αυτό που είναι εντεταλμένα να αναπαράγουν.
Και αυτές οι εφιαλτικές εξελίξεις, δεν αφορούν μόνο στις οικονομίες των «υπηρεσιών» και στις κάθε λογής εξαρτήσεις. Πρόκειται για εξελίξεις που επεκτείνονται και καταπίνουν και τις παραγωγικά δομημένες οικονομίες, και εκείνες που εμφανίζονται να καμαρώνουν ως σχετικά αυτοδύναμες και κυρίαρχες.
Μέσα σ αυτό το περιβάλλον που πλέον λειτουργεί ανεξέλεγκτα,
η Ελληνική κοινωνία συνθλίβεται κάτω από ένα πλέγμα πολιτικών πειραματισμών, που την καθιστούν εξιλαστήριο θύμα.
Καλείται να πληρώσει τιμήματα που δεν ανάλωσε.
Καλείται να εγκαταλείψει όνειρα που δεν πρόλαβε να ζήσει.
Καταδικάζεται σε μια δυστυχία απόλυτη.
Και το χειρότερο είναι πως όλοι ξέρουν, και πρωτίστως το ξέρουν αυτοί που επιβάλουν αυτές τις πολιτικές πως πρόκειται για μια μάταια συμφορά.
-Καμία πατρίδα δε θα σωθεί.
-Καμία οικονομία δε θα ορθοποδήσει.
-Καμιά ελπίδα δε θα αναβιώσει.
-Καμία προοπτική δεν πρόκειται να φωτιστεί.
Και πριν αυτή η κοινωνία αφυπνιστεί από την πολιτική μαστούρα της ψεύτικης ελπίδας και της κατευθυνόμενης πολιτικής εξαπάτησης και επιχειρήσει να χειραφετηθεί, βάλθηκαν να τη βουλιάξουν στη μαστούρα της παραίσθησης για να τη μετατρέψουν σε κοινωνία - ρετάλι, χωρίς βούληση, χωρίς προσωπικότητα, χωρίς αξίες, χωρίς έμπνευση, και με μηδενική προοπτική.
Το σύστημα ΠΑΣΟΚ θερίζει τη χώρα. Πρόκειται για την πλέον επικίνδυνη πολιτική κυβέρνηση όλων των εποχών. Η άμεση ανατροπή της αλλά και η παραδειγματική τιμωρία των πρωτεργατών της, δε συνιστά απλά έναν στόχο πολιτικό.
Ταυτίζεται με την ίδια την ανάγκη αυτής της κοινωνίας να επιζήσει, να διαφυλάξει το χαρακτήρα της, την ταυτότητά της.
Η άμεση ανατροπή αυτής της κυβέρνησης.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/08/blog-post_4010.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ατύχησε 30χρονος αλλοδαπός (φυσικά!) ληστής στην Καλαμάτα.
Φορώντας κουκούλα και κρατώντας όπλο, μπήκε σε τράπεζα, βούτηξε γύρω στις 13.000 ευρώ και εξαφανίστηκε. Αλλά, σε λίγα λεπτά εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και συνελήφθη.
Όπως αποκαλύφθηκε, ο αλλοδαπός ληστής είχε αποφυλακιστεί προ ολίγων μόλις ημερών από τις φυλακές Ναυπλίου, όπου εξέτιε ποινή πενταετούς φυλακίσεως πάλι για το ίδιο αδίκημα (ληστεία), που είχε διαπράξει στην πόλη της Κορίνθου.
Το περίεργο είναι το εξής: εφόσον αποφυλακίστηκε, γιατί δεν απελάθηκε στη χώρα του;
Σίγουρα δεν πρόκειται περί λάθους των αρχών. Αυτό σημαίνει, ότι ακόμα και οι εγκληματίες που διαπράττουν κακουργήματα και φυλακίζονται, δεν απελαύνονται μετά την έκτιση της ποινής τους, παρά επιστρέφουν στην ελληνική κοινωνία για να κάνουν τα ίδια και χειρότερα!
Αυτή η διαπίστωση επιβεβαιώνεται κι από ένα άλλο περιστατικό.
Ως γνωστόν, τέσσερα προστατευόμενα από την αριστερά και την… πρόοδο "μπουμπούκια" της βίλας Υπατίας (σχετικό θέμα), που ζουν στην Ελλάδα χαριστικά, όχι με κανονικές άδειες παραμονής, αλλά υπό ένα καθεστώς ..."ανοχής", είχαν συλληφθεί στις 19 Ιουλίου, στο αεροδρόμιο της Αθήνας, όταν έφευγαν για την πατρίδα τους (Μαρόκο) με βαλίτσες γεμάτες κλοπιμαία.
Ε, λοιπόν, δικάστηκαν αλλά ούτε αυτοί απελάθηκαν!
Αυτό θα πει "δημοκρατία"! Αυτό θα πει "πολυπολιτισμική" κοινωνία!
Με τις υγείες μας…

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΑΙ ΚΚΕ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΑΣ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ-ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΑΙ ΚΚΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΧΘΕΣ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ - ΜΕΤΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΞΕΝΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ. ΤΟ ΚΚΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΑΛΙΝΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΥΤΟΙ -ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ-ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΣΤΟΥΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ" ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΡΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.

102 χρόνια από την Μικρασιατική προδοσία και την Εθνική Καταστροφή. Ο Γουναρης δήλωνε ότι δεν θα εγκαταλείψει την Μικρά Ασία , ενώ οι Γουναρικοί Βουλευτές τον εγκατέλειπαν, και η δύναμη του στην Βουλή ειχε μειωθεί σε 155.

  Η κυβέρνση Γούναρη είχε ακόμα  17 ημέρες ζωής. Οι Έλληνες στην Σμύρνη και την Μικρά Ασία είχαν ακόμα 140 ημέρες ζωής Τα "εκτός των τε...