19/1/12

Ρουφιανοπόλεμος

Ο «αρουραίος» και ο «πουτάνα» που ειναι έμμισθοι της πρεσβείας μάχονται για τα 30 αργύρια που τους μοιράζουν


Ο ομοφυλόφιλος ρουφιάνος, με τον κωδικό «πουτάνα» βρίζεται με τον ρουφιάνο «πρύτανη των Μπλόγκερ», που έχει τον κωδικό «αρουραίος», και που συνεργάζονται με το δίκτυο, του «αυτόχθονα» (κυκλαδίτη) ΑΛΑΦΟΥΖ. ( Οι Lafuze, οι Alafuz, και οι LaFuze είναι Εβραίοι).


Η ουσία είναι το «λάδι» που πια δεν φτάνει για όλους.


Οι πιο πουτάνες από τις πουτάνες είναι οι Έλληνες συγγραφείς που είναι στο payroll Τραπεζών, υπουργείων, κομμάτων, πολιτικών, μεγαλοεπιχειρηματιών, πρεσβειών, αφού στο κόλπο δεν είναι μόνο οι «δημοσιογράφοι».


Ο αρουραίος που ξέρει τα πράγματα από τα μέσα λέει ότι, «Ο «πνευματικός κόσμος» της Ελλάδας είναι βαθύτατα υλικός. Και βαθύτατα εξαγορασμένος. Για την ακρίβεια, ξεπουλημένος.


Καλά δεν μας λένε κάτι νέο.

δελτιο11 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιοι ειναι αυτοι? κατι περισσότερο για να μας βοηθήσετε?

Ανώνυμος είπε...

Ιστορικά, οικονομικές πολιτικές τύπου τρόϊκας , πολιτικές πεμπτουσίας του Καπιταλοφασισμού, τεχνικώς έχουν ανάγκη από την ύπαρξει ενός αυταρχικού πλαισίου για να επιβιώσουν. Και αυτό , διότι μόνο η ΒΙΑ μπορεί να ισορροπήσει τον εξόφθαλμο παραλογισμό της.

Αυτό το είδαμε στην Λατινική Αμερική , η πολιτική της τρόϊκα , ΑΚΡΙΒΩΣ , ίδια επιβλήθηκε μέσω δικτατοριών τις περασμένες δεκαετίες, πχ καθεστώς Πινοσέτ η και στην Ινδονησία , καθεστώς Σουχάρτο κτλ.. η στην Πολωνίας , Αλλυλεγύη- Βαλέσα, ή και στην Ρωσία , καθεστώς Γιέλτσιν.

Ο αυταρχισμός δεν είναι απαραίτητα «στρατιωτικής φύσεως», μπορεί να είναι και άοπλος, π.χ. έχοντας έναν ΜΟΝΟΚΟΜΑΤΟ μανδύα δικαίου , πχ Πολωνία, Ρωσία . Ένα φωτοστέφανο αγιότητος που τυφλώνει, που καίει, ας πούμε.

Σήμερα, στην Ε.Ε. κάτι τέτοιο δεν είναι και εύκολα υλοποιήσιμο.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΎΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΠΙΤΑΛΟ-ΦΑΣΙΣΤΑ (τύπου Παπαναδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη, Παπαδήμιου κτλ..κτλ..κτλ..) , ούτε φυσικά τους ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.

Αρκεί μόνο να υπάρχει φαντασία και αυτοσχεδιασμός εκ μέρους του.

Ας κάνουμε μερικές αντιστοιχίες μεταξύ του καθεστώτος Χιλής (Πινοσέτ) και του καθεστώτος Παπαδήμιου και των υποστηρικτών του (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ..κτλ..κτλ…κτλ…)

Οικονομική Πολιτική Πινοσετ = Οικονομική Πολιτική Παπαδήμιου

Στρατός Πινοσέτ = ΣΚΑΙ, ΜΕΓΑ, ANT1, ΤΕΛΕΑΣΤΥ , εφημεριδούλες , κτλ κτλ κτλ…

Όπλα στρατού Πινοσέτ (Σφαίρες, Πυρομαχικά κτλ..κτλ..) = Συναίνεση

(Σημ…ίδιο δίπολο Η ΥΠΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Η ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ= Η ΥΠΑΚΟΥΣ/ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ = Η ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ)
Στυλιστική Λεπτομέρεια Ομοιότης .

Ο Στρατηγός Πινοσέτ είχε μόνιμο άγχος αν ήταν κουμπωμένο το παντελόνι του.

Ο Στρατηγός Παπαδήμιος ελέγχει το φερμουάρ του ενώ πλησιάζει το Μαξίμου.

Τι να σημαίνει αυτό άραγε για τους δικτάτορες….μήπως δεν είναι άγχος αλλά απλώς τσεκάρουν αν έχουν μαζί τους αυτό που θα ταΐσουν τον Λαό τους;…

Ποιος ξέρει….

Οπαδός Καπιταλο-Φασισμού και Ψηφοφόρος ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ.

Από τις λίγες οάσεις καθαρής ηδονής, είναι η ατάκες του Ενδόξου Γαλατά-Δεκανέα όταν με αυστηρότητα εγκαλεί την Δημοκρατία της ΑθηνοΒαϊμάρης επί των ευθυνών της. Τι κρίμα να μην αφήνει μουστάκι ο Δεκανεύς-Εργάτης του Έθνους...τι κρίμα...θα ήτο ρέυσις εκδοτική , πολιτιστική και αισθητική.

Και κάτι άλλο πέραν του "σιδερένιος..."

Δοκιμάστε να πείτε εμφατικά την φράση "Ο Άξων "....δεν νιώθετε ένα ρίγος, μία ηχητική αυστηρότητα που σταματά ακόμη και την ροή του χρόνου;...ο Άξων....

Απίθανη επιλογή mister S.

(Σας πειράζω...)

Ο ΑΑΑΑΑξωνωννννννννν....χα,χα,χα

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ2.

"Γύφτοι θα 'ναι ή Εβραίοι ή ο κύριος Κανείς..." τι στίχος.


Συνεχίζω να σας πειράζω.

Ανώνυμος είπε...

Και συνΖώα (κατά το συνέλληνες του Βελόπουλου), όπως διακηρύττει φλεγόμενος από επικερδές πάθος και ο Λεωνίδας Γεωργιάδης ότι στο τόπο τούτο εκκίνησε η Ανθρωπινη Σκέψις το μακρύ ταξίδι της, πρέπει να είμεθα απλοί.

Το μαγάκι θα λειτουργεί ως εξής, αν το πειραματάκι προχωρήσει συνΖώα.

Θα περιφέρεται η τρόικα στις χώρες με πάνω κάτω τις ίδιες αιτίες τις οποίες θα φιλοτεχνεί η Goldman Rockefeller but not Rotschlid Saachs και οι αδερφουλες , στις διάφορες χώρες , στις τοπικές ελίτ (κυβερνήσεις, συμφέροντα κτλ...κτλ..) και θα τους λέει...

"Μπορείτε να μας ακουμπήσετε 15 δις σε 3 χρόνια;". Με άλλα λόγια βρείτε το ευτελές αυτό ποσό μέχρι τότε.

Θα λένε τα ντόπια χορτάτα και βολεμένα βοθρόσκυλα της εκάστοτε χώρας..."Δεν μπόρω τόσα, αλλά θα δω τι θα κάνω". Θα μαζεύουν λιγότερα. Οι άλλοι θα μανουριάζουν ....τέλος πάντων θα καταλήγουν προσωρινώς σε κάποιο ποσό.

Θα μας τα παίρνουν συνΖώα, όσα μπορούν , αναλόγως το τάλαντο του εκάστοτε βοθρόσκυλου και τον φόβο των συνΖώων...θα ησυχάζετε λίγο και μετά από λίγο καιρό, ξανά τα παιδιά ....ήρθαμε....Πωλ Τόμσεν...και ΣΙΑ.

Κάπως έτσι.....

Διότι οι άνθρωποι , κάθισαν και σκέφθηκαν...."ΤΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ...ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΊΠΟΤΑ ΕΤΣΙ...

ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ...ΙΔΟΥ Η ΛΎΣΙΣ....ΜΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΜΠΕΗΔΕΣ (ΒΆΛΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Η ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΘΕΛΕΤΕ) , ΜΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΥ ....απλά πράγματα...τα ζώα να είναι καλά και ήσυχα....

"Σαρκόζ Μπέη, Μερκέλ Χανούμ, σύρετε ορέ χάμω στα ζωα (εμείς..) και φέρτε γάλα και μαλλί..."

Μπήκατε;

Βέβαια οι μεσάζοντες από τον Ροντούλη μέχρι τον Παπαδήμο Μπέη ή Παπανδρέου Μπέη, Καρατζεφέρ Μπέη και λοιπούς οθωμανούς , από τον Αλαφούζ Μπέη , Κουρή Μπέη, Μπομπολά Μπέη μέχρι τον Χατζηνικολάου Γιουσούφ , αυτοί όλο και κάτι τις θα βγάζουν στην άκρη ...με πρόσχημα την δουλειά τους βέβαια...ΑΛΛΑ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ;...ΠΕΡΙΓΡΆΦΗΚΕ ΠΑΡΑΠΆΝΩ...

....αρά αυτή πρέπει να είναι η δουλειά τους.


ΑΠΛΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΣΥΝΖΩΑ.


ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!


Αμνός

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑ 21:00

Μην αφοδεύσει για τις επόμενες 2-3 ώρες. Θα υπάρξει διάγγελμα του Παπαδήμιου Μπέη προς τους υπηκόους της Αυτοκρατορίας (εμάς συνζώα) . Αν κρίνουμε τον περισπούδαστον λόγο του προεστού Καρατζαφερ Μπέη εξερχόμενος από το Σαράϊ Μαξίμου , πρέπει να κρατηθούμε και να αφοδεύσομεν συγχρονισμένοι. Θα είναι διπλασία η ανακούφισις.

Όπως θα έλεγε και ο ανθρωπιστής Αλαμπάν-Αλέκ μέσα από τον πολυτελή οντά του :

"Geçmemezlik devam ediyor". (Η φτώχια συνεχίζεται..)

Hokkabaz

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι προς τον γαμπρό του Μπακατσέλου το αγόρι που ξεχύλησε από πατριωτισμό.

Αμά ζητάς από τα συνζώα (εμάς) να δεχτούμε το βρετανικό δίκαιο...

να βάλουμε πρώτα σαν υποθήκη ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ την περιουσία του πεθερού σου, την δικιά σου...

..Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα τα αγόρια....της κυβερνήσεως, του ΠΑΣΟΚ , του ΛΑΟΣ, της ΝΔ....του Αλαφούζου και λοιπών ...και μετά ακολουθούμε και εμείς με την δικιά μας...και μετά η Ελλάδα...

ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; Γίνεται...αγόρια της πιάτσας είμαστε....όχι παράσιτα (πολιτικοί και νταβατζήδες) ...ξέρεις τις συμφωνίες έχουν δει τα ματάκια μας χοντρέ , όσο εσύ κατέκλεβες ,εσύ και τα άλλα τα κοπροσκυλα,τις ελπίδες του φουκαράδων;

ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ...ΜΠΟΥΛΗ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ...ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ...ΚΟΡΟΜΗΛΑ;


Αμά τα κακαρώσει η γριά...(Η Ελλάδα...) και αρχίσει η κατάσχεσις...να ξεκινήσουν από τα δικά σας...να λένε ...Καρατζαφέρης...τι έχει το αγόρι αυτό;...τόσα ακίνητα...φέρτα εδώ...αφαίρεση...πάμε παρακάτω...Παπανδρεόυ....το αυτό....Μητσοτάκαινα...το αυτό....Αλαφούζος...το αυτό....και μετά τα χρυσαφικά της γριάς..


Οποιος έχει άντερα...ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ...ΠΡΏΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΝ ΣΑΚΟ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.


Ευκαιρία να γίνετε άντρες από παράσιτα που είστε.


Να σας δούμε.

Τοκογλύφος του Μαξίμου.

ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ...ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥ ΜΑΓΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ , ΤΟΝ ΔΕΚΑΝΕΝΑ, ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΡΟΜΠΑ ΚΤΛ....ΚΤΛ..ΚΤΛ...


ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

perastika spyro..siderrenios.prwta apo ola ygeia..
ea2010

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ ΧΘΕΣ .
Ο ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΚΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι "Βενιζέλε"....

Η κορούλα σου, να την χαίρεσαι, ΑΥΡΙΟ, έχει εφόδια να κάνει την ζωούλα της....έχει εσένα , τον αξέχαστο πεθερούλη σου, έχει..

Οι κορούλες και αγοράκια των εκατομμυρίων μπατίρηδων αυτού του τόπου το ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ "ΒΕΝΙΖΕΛΕ" είναι τα χρυσαφικά της μαμάς "Ελλάδας" , για ένα καλλίτερο ΑΥΡΙΟ.

ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ "ΒΕΝΙΖΕΛΕ" , ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΘΗΚΗ ΣΕ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ , ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΛΠΙΔΑ;

ΜΙΑ ΥΠΟΘΗΚΗ "ΔΑΜΟΚΛΕΙΟ ΣΠΑΘΗ" , ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΟΥΚΑΡΑΔΩΝ (και όχι ασφαλώς της κορούλας σου, του πεθερούλη σου και την δικιά σου)...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΟ "ΒΕΝΙΖΕΛΕ";

ΕΙΝΑΙ...και είναι και αισχρό "ΒΕΝΙΖΕΛΕ". Είναι αίσχρο, διότι
ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΗ "ΒΕΝΙΖΕΛΕ" , οι μόνοι που θα ωφεληθούν είναι αυτοί που δεν την έχουν ανάγκη για να ζήσουν, δηλαδή εσύ και το συνάφι σου, όπως και ο πεθερούλης σου και το συνάφι του

Χαλάλι όμως. Εξάλλου η Ζωή είναι Δίκαιη. Απλώς εμείς οι άνθρωποι δεν την καταλαβαίνουμε "Βενιζέλε".

Και όλα αυτά ισχύουν για όλους τους βολεμένους, ΣΥΝΕΤΟΥΣ...nothing personal...απλώς ως άνθρωπος μου είσαι ιδιαιτέρως συμπαθής γι αυτό και ο προσωπικός τόνος..nothing personal....όπως θα έλεγε το άλλο το παράσιτο.

"Μια φυσαρμόνικα που κλαίει.."


Υ.Γ.
Ξέρεις κάτι Βενιζέλε. Η Ζωή είναι δίκαιη. ..για όλους μας..απλώς μάτια δεν υπάρχουν να το δουν. Μάτια και υπομονή... Ειδικά σε μία χώρα άρπα-κόλα. Να το θυμάσαι αυτό. Δίκαιη...

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...