22/8/15

Ιδού η Ρόδος για τους αντιπάλους των ΑριστεροΣόιμπλε

Μίνιμουμ επαναστατικό πρόγραμμα για όσο
η Βουλή είναι ακόμα ανοιχτή



-Ακύρωση των διατάξεων σχετικά με τη φορολογία των Αγροτών.
-Ακύρωση των διατάξεων σχετικά με το επάγγελμα του Φαρμακοποιού και απαγόρευση κάθε δραστηριότητα στη Ελλάδα της «φιλανθρώπου» και «επενδυτικής» οικογένεια Koffler, και κάθε προσώπου που σχετίζεται, άμεσα ή έμμεσα , με αυτούς.
-Απαγόρευση συμμετοχής στις ιδιωτικοποίησης κάθε εταιρείας ή προσώπου που σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με το Γερμανικό Δημόσιο.
-Ακύρωση των διατάξεων για την κατάργηση των φόρων υπέρ τρίτων.
-Παραπομπή της Τασίας και του Δρίτσα σε ειδικό δικαστήριο για συνεργασία με την τουρκική μαφία, με ίδιον όφελος, για τη ακώλυτη διεκπεραίωση των «προσφύγων» στην Ελλάδα, και την ανθρωπιστική κρίση που προκάλεσαν.

Η κ. Πρόεδρος της Βουλής μπορεί να προγραμματίσει συνεδρίαση της Ολομέλειας με την παραπάνω ημερήσια διάταξη, πριν ο Παυλόπουλος προλάβει να διαλύσει το σώμα, και μπορεί να υπάρξουν μέχρι και 151 ψήφοι αν οι ΚΚΕ λιμιτεδ ,
οι ημιανεξάρτητοι, και οι Λαφαζανίστας ψηφίσουν αυτά που λένε.

Υπάρχει ακόμα η πολιτική δυνατότητα να ανατραπούν ορισμένοι από τους επαχθείς όρους που  επέβαλαν ο Σόιμπλε και ο Θατσεροαριστερός συνεργάτης του ALEXIS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Νεφελώδης εἰς τοὺς 0°C ἐν Οὐψάλα.   ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΚΤ...