29/8/15

Παλιά (Ιουδαϊκά) Κόλπα

Τα Capital Controls ήσαν παράνομα

Η επιβολή των παράνομων Capital Controls στην ελληνική οικονομία ήταν αποτέλεσμα συνομωσίας. Τα παράνομα Capital Controls προκάλεσαν τεράστια ζημιά στις ελληνικές τράπεζες και στις ελληνικές επιχειρήσεις προς όφελος των Γερμανών, και η Ελληνική Δημοκρατία θα έπρεπε να ζητάει με αγωγές να αποζημιωθεί από αυτούς που συνωμότησαν εναντίον της.
Και κορυφαίοι στην λίστα των συνεργατών των απατεώνων ήσαν οι ελληνόφωνοι Alexis και Μπαρουχ(άκης).

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι ειπε ο τσιπρας παλι πριν λιγο .

απαριθμωντας τις επιτυχιες του ειπε οτι δωσαμε σε χιλιαδες παιδια ιθαγενεια και πλεον αναπνεουν τον αερα της ...ελευθεριας !

μιλουσε για τους λαθρομεταναστες δηλαδη και μας ειπε οτι τους μοιρασε ιθαγενειες αρα και εκλογικα βιβλιαρια....


και ειναι τετοιο το θρασος τους που χαρακτηριζουν μια πραξη παραδοσης της χωρας σε εισβολεις που μπαινουν παρανομα σε μπουλουκια ,ως πραξη που τους χαριζει την ελευθερια!!!

δηλαδη εκει που μας χρωστουν μας παιρνουν και το βοδι οι λαθρο απο πανω κατα τον τσιπρα!

ωστε οι εισβολεις και τα παιδια τους ηταν φυλακισμενοι ;

μα ποιος τους φυλακισε στη χωρα;

μηπως τους εφερε κανεις με το ζορι εδω;

μηπως τους προσκαλεσαμε και επειτα τους φυλακισαμε αποκλειοντας τους την εξοδο απο τα συνορα μας και δεν το ξερουμε?


για ποια ελευθερια των παιδιων των εισβολεων μιλας τσιπρα?

η μονη ελευθερια που χαθηκε και δεν μπορειτε ολοι οι πολτικοι να την επιστρεψετε με καμμια ιθαγενεια ειναι η ελευθερια των ελληνων

και την χαρισατε σε ξενες ρατσες που τις κανατε πολυπληθεις και πολυαριθμες μειονοτητες εθνοτικες και θρησκευτικες στο ελληνικο εδαφος

τις κατασκευασατε απο το μηδεν και διχως καμμια οικονομικη η αλλη λογικη συμφεροντος της χωρας...

φλαμπουριαρης είπε...

Ο αντιρρησίας συνείδησης ήταν... βίαιος


Δήλωσε αντιρρησίας συνείδησης για θρησκευτικούς λόγους και ότι απεχθάνεται τη βία, προκειμένου να υπηρετήσει εναλλακτική στρατιωτική θητεία σε δημόσια υπηρεσία, αλλά οι πεποιθήσεις του δεν τον εμπόδισαν να κάνει «τόπι στο ξύλο» έναν ανήλικο στον χώρο υπηρεσίας με συνέπεια να χάσει το ευεργέτημα.

Δήλωσε αντιρρησίας συνείδησης για θρησκευτικούς λόγους και ότι απεχθάνεται τη βία, προκειμένου να υπηρετήσει εναλλακτική στρατιωτική θητεία σε δημόσια υπηρεσία, αλλά οι πεποιθήσεις του δεν τον εμπόδισαν να κάνει «τόπι στο ξύλο» έναν ανήλικο στον χώρο υπηρεσίας με συνέπεια να χάσει το ευεργέτημα.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας έδειξε «κόκκινη κάρτα» σε 20χρονο αντιρρησία συνείδησης κρίνοντας νόμιμη την απόφαση του αρμόδιου Στρατολογικού Γραφείου να τον τιμωρήσει με έκπτωση από το δικαίωμα που του είχε αναγνωριστεί για εναλλακτική θητεία, στέλνοντάς τον ουσιαστικά να ντυθεί «στα χακί».

Στην ασυνήθιστη υπόθεση που απασχόλησε το ΣτΕ, οι αρμόδιες Αρχές δέχθηκαν πέρυσι αίτημα του 20χρονου και αντί στρατιωτικής θητείας, τον διέθεσαν για κοινωνική υπηρεσία σε Κέντρο Προστασίας Παιδιού, παρέχοντας εργασία έναντι αμοιβής. Ωστόσο, αντί προστασίας λίγους μήνες αργότερα, πρόσφερε... μπουνιές και κλωτσιές σε ανήλικο τρόφιμο του Κέντρου, το ΔΣ του οποίου αποφάσισε να ενημερώσει την αρμόδια στρατολογική Αρχή.

Απολογία
Ο 20χρονος αντιρρησίας κλήθηκε από τη στρατολογική υπηρεσία σε απολογία για «άσκηση βίας με ραπίσματα και λακτίσματα σε βάρος ανήλικου τροφίμου». Η εγγύηση που έδωσε με γραπτό υπόμνημα ήταν ότι ο ανήλικος συνέχεια του επετίθετο φραστικά, με χειρονομίες και λιθοβολισμό και ότι την ημέρα που τον έδειρε, εκείνος του είχε πετάξει μία μεγάλη πέτρα για να τον κτυπήσει. Η διοίκηση του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού τού επέβαλε 3μηνη στέρηση αποδοχών, αλλά η Στρατολογική Υπηρεσία αποφάσισε να εκπέσει από το δικαίωμα εναλλακτικής θητείας.

Ο 20χρονος προσέφυγε στο ΣτΕ υποστηρίζοντας ότι η ποινή παραβιάζει τη συνταγματική αρχή της αναλογικότητας. Το ΣτΕ απέκρουσε τον ισχυρισμό, σημειώνοντας ότι επέδειξε συμπεριφορά αντίθετη όχι μόνο προς τις πεποιθήσεις του περί βίας, αλλά και προς τον σκοπό του ιδρύματος

ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ είπε...

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι θα καθΑρίσει την επόμενη κυβέρνηση


Την πεποίθηση ότι το Ποτάμι είναι πολύ ψηλά στην επιλογή των Ελλήνων Κωπηλατων και θα του δώσει τη δυνατότητα να καθαρίσει τις εξελίξεις και τα πιατα στην επόμενη χασαποταβερνα, εξέφρασε ο επικεφαλής του προγραμματος, Σταύρος Θεοδωράκης.


Μιλώντας και τραγουδωντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάται και κληθείς απο την fbi να σχολιάσει τις πρώτες δημοσκοπήσεις που έχουν δει το σκοτος της δημοσιότητας, ο κατωθι Θεοδωράκης σημείωσε ότι ακόμα είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, καθώς τα πράγματα αλλάζουν από μέρα σε αλλο μηνα και τόνισε πως τα γκάλοπ δεν βγάζουν κυβερνήσεις ουτε ο αυγουστος πορτοκαλια.

Κατά την αιφνιδιαστική επίσκεψή του στο Δαφνι, ο κ.Θεοδωράκης τόνισε ότι υπάρχει άμεση ανάγκη να στηριχθούν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία που κρατούν όρθιο το πολιτικο σύστημα , λύνοντας κάποια από τα πολύ μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει μέσα από μια προσπάθεια αναδιαπραγμάτευσης της δοσολογιας.

Παράλληλα, επιτέθηκε στην κυβέρνηση και στο σκυλο της χασαποταβερνας κατηγορώντας τους ότι δεν προχώρησε τον διαγωνισμό για την πρόσληψη νέου νοσηλευτικού προσωπικού λόγω κομματικών σκοπιμοτήτων παρά το ότι υπάρχει το υπερυθρο φως από την ΕΕ και τον μουλα ομαρ.

Ο κ. Θεοδωράκης είχε συνάντηση με τον διοικητή του φρενοκομείου,τον διευθυντή της Κλινικής εισαγωγων επειγοντων περιστατικων και συζήτησε με το ιατρικό προσωπικό και τους ασθενεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις καλπες και στο λουτροκαμπινε.

«Σε αυτό το νοσοκομείο έχουμε 500.000 επισκέψεις τον χρόνο, 15.000 επεμβάσεις για δεσιμο ,τις οποίες με λίγους ακόμα νοσηλευτές απο την Βουλη μπορεί να φθάσουν στις 30.000», επισήμανε ο Κονφερασιε του Ποταμιού, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για σκοπιμότητες «καθώς δεν έχει προχωρήσει τον διαγωνισμό για νέες προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού στην Κουλή παρά το γεγονός ότι η Αλ Τσιπράιντα έχει δεσμευτεί γι' αυτό».

«Προτιμάει, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, να κάνει "μπαλώματα", τοποθετώντας παιδιά, συγγενείς και σκυλους παρά να λύσουν τα προβλήματα που έχουν τα ελληνικά φρενοκομεια από την απουσία κυνοβουλευτών», τόνισε και προσέθεσε:

«Καταργησα το εισιτήριο των 5 εβραιώ στα νοσοκομεία και για να καλύψουμε τα κενά βάλαμε φόρο 6% στην υγειονομική περίθαλψη. Μοιράσαμε καθρεφτάκια στους ιθαγενείς δηλαδή μαλακες νεοελληνες ».

Ο κ. Θεοδωράκης εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να εξορθολογιστεί το σύστημα υγείας στα φρενοκομεια ώστε να μην επιβαρύνονται οι κοινοβουλευτικοι αλλά αυτοί που έχουν την πνευματικη δυνατότητα.

Καταραμενος Αντωνοφις είπε...

ΤΗ ΤΡΙΤΟΔΕΥΤΕΡΑ ΣΕ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΒΕΛΓΙΚΟ ΚΟΓΚΟ ΚΥΨΕΛΗΣ

Ο Μεϊμαρ-άκης πάει στον Τζερώνυμο πριν ξεκινήσει τις περιοδείες με το θιασο


Τον Αρχιεπίσκοπο Λαθραθηνών και Πάσης Λαθρελλάδας θα συναντήσει το απόγευμα του Σαββάτου ο πρόεδρος της Νέας Δημοπρασίας, ο οποίος την Δευτέρα θα βρεθεί στην Ναμιμπια νικαιας και την σενεγαλεζικη Αχαΐα, κατά την περιοδεία του στην Δυτική Αφρικη.



Οπως έγινε γνωστόν απο τα υψωματα του Γκολλαν Συγγρου ο κ.Μεϊμαράκης θα επισκεφτεί, το Σάββατο 29 Αυγούστου , στις 19:30, τον Μακαβριώτατο Αρχιεπίσκοπο πασων των εν Ελλαδι Φυλων Και θρησκειων κ. Τζερώνυμο, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Ισλαμαμπαντ με θεμα τα πρόσφορα της αγιας ευθυμιας σωτηριας Μπελου ,μπας και σωθουμε στις καλπες.

Ο διαγωνιζομενος για αυτον το μηνα, στο τηλεπαιχνιδι ποιος θελει να γινει Πρόεδρος της Νέας Δημοπρασίας, κ. Βάγγελος Μεϊμαρ-άκης θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 31 Αυγούστου περιοδεία σε κουτουκια και χασαπικα , στη διάρκεια της οποίας θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τις Τσεπες Των αλλων, με αγρότες και προσφυγες τραβεστι , καθώς και με τη Διοικούσα Ταβερνα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Τζιμπουτι.

Στις 19:30, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοπρασίας θα πραγματοποιήσει συναυλια και εκθεση κουκλοθεατρου στο περικλειστό γυμναστήριο-εκδοροσφαγειο της Πορνοπολης Πάτρας (ΕΑΠ – Άγιος Διονύσιος ο Μπηχτης) ενω το βραδυ τα μεσανυχτα θα επισκεφτει τον Αντωνη Σαχλαμαρα στη Στυλη οπου μοναζει με χαπι εντ.

ΦΩΦΗ θεοχαρης ΚΙΔΗΤΣΩ είπε...

Επίσκεψη – αστραποβροντο με πραντα της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, που συναντήθηκε στην Τεχνόπολη με τους εκπροσώπους των ΣΥΝταξιδιωτικών φορέων εν όψει ΔΕΘ και χειμερινων εκπτωσεων στα μαγαζια

«Οι πολίτες παραπλανήθηκαν και εξαπατήθηκαν από τον κ. Τσίπρα και πλέον γυρνούν στο σπίτι τους να παρουν ξυραφακια».

Αυτό είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, από τη Θεσσαλονίκη, όπου συναντήθηκε με υπαλληλους του κόμματος και εκπροσώπους των αντιπαραγωγικών φορέων εν όψει της επίσημης επίσκεψής της στην 80η ΔΕΘ.

Η κ. Γεννηματά θα επισκεφτεί την Έκθεση ανθοκομιας και τις μπουτικ ρουχων και κρεατικων στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου, όμως φρόντισε να έχει από σήμερα μια συνάντηση με τους εκπροσώπους των συνταξιδιωτικων φορέων, στην Τεχνόπολη, ώστε να ενημερωθεί για μια σειρά από ζητήματα χειμερινης κολεκσιον καλτσον και να διαμορφώσει έτσι και το προγραμματικό πλαίσιο του κόμματος γκαρντα ρομπα, που πρόκειται να ανακοινώσει στη ΔΕΘ -ΔΕΝ .

Ανώνυμος είπε...

Πως δικαιολογειτε νομικα το οτι ειναι παρανομα;

Ανωνυμος είπε...

Όχι ΑΛΕΞΗΣ αλλά ΑXEL CIPRA για να καταλάβει μασάτε.

Ανώνυμος είπε...

http://www.onalert.gr/stories/metanasteysi-o-xartis-tou-tromou/44466

Aποριες

1. τι σχεση εχει η λαθρομεταναστευση απο τριτες χωρες στην ευρωπη με τη συνθηκη σεγκεν που αφορα τις ευρωπαικες χωρες κυριε αβραμοπουλε;

2. γιατι σας φοβιζει η ανοδος λαικιστικων και ξενοφοβικων κομματων;αν η ευρωπη ειναι ανικανη να προστατευσει τα συνορα της και την ευημερια της απο την τριτοκοσμικη πανουκλα τοτε ο κοσμος θα ψηφισει κομματα που θα μπορουν να παρουν αντρικιες αποφασεις εναντιον της.

3. γιατι ειστε εναντια εσεις οι ευρωπαιοι στην ευρωπη φρουριο;υπαρχει κανενας αλλος τροπος να προστατευτει η πατριδα μας και ο λευκος χριστιανικος πολiτισμος απο την επιδρομη των βαρβαρων νεγρων και μουσουλμανων ;


σας το λεμε ξανα κυριοι

δεν θελουμε στην γη μας να ερθουν ουτε μαυροι ουτε μουσουλμανοι και σκουροχρωμοι

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ

ειναι ασυμβατοι με το δικο μας πολιτισμο ,εδω κατοικουν μονο λευκοι και μονο ο χριστιανισμος ειναι ανεκτος .

οι μαυροι μας ενοχλουν με το χρωμα του δερματοςτους την αισθητικη του λευκου πολτισμου μας,ειναι αξεστοι ασυμβατοι και εχουν οψη ασχημη σαν αγρια ζωα.

μας ενοχλουν την αισθητικη μας

και οι μουσουλμανοι ειναι μια αηδιαστικη ομαδα ανθρωπων που φερνουν μαζι τους τη μιζερια και τον σκοταδισμο τους στην λευκη ευρωπη


δεν θα το επιτρεψουμε ποτε να πατησουν ποδι


δεν μας ενδιαφερει πως θα τους ονομασετε

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ προσφυγες η μεταναστες ΗΛΙΘΙΕ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΝΕΓΡΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ



ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΕΥΡΩΠΗ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...