15/6/18

Λαός-Στρατός- Δημοκρατία- Εθνική Ανεξαρτησία

Ο βοσκός δεν τα είπε, με τη σωστή σειρά. Είπε αυτό που σκέφτονται όλοι, αλλά με λάθος τρόπο. 
«Μα δεν υπάρχει ένας Ντάβος ή ένας Γκράτσιος να ανατρέψει την προδοτική Νατοϊκή Χούντα Τσίπρα-Καμένου και να σώσει τον λαό και τον τόπο από τους εφιάλτες τους προδότες και τους δοσίλογους και να επαναφέρει τη Δημοκρατία» ;

Ο Στρατός δεν ανήκε ούτε στο ΝΑΤΟ, ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στον ελληνικό λαό. Είναι κομμάτι του ελληνικού λαού. Και αποστολή του είναι η αντιμετώπιση του εχθρού και των πρακτόρων του εχθρού. Και το έκανε το 1974 όταν ανέτρεψε την προδοτική χούντα Ιωαννίδη-Cia που παρέδωσε την Κύπρο στους Τούρκους.

 Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει τώρα. 

Η προδοτική Χούντα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Cia παραδίδει τη Μακεδονία στο ΝΑΤΟ και δικαιώνει τους Συμμορίτες που νικήθηκαν το 1949 στον Γράμμο και το Βίτσι. 

Οι ΕΑΜοβούλγαροι Κομμουνιστοσυμμορίτες επιστρέφουν να καταλάβουν την Μπελομόρσκα Ματσεντόνιγια , την Κοστούρ και την Λερίν. 

Κάθε Έλληνας που διάβασε την προδοτική «συμφωνία» της Πρέσπας είναι έξω φρενών. 

Το πραξικόπημα είναι η υπογραφή της Συμφωνίας παρά την αντίδραση του 80% του Ελληνικού Λαού. 

Η Κόκκινη Χούντα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Cia πρέπει να ανατραπεί. 

Και μακάρι να υπήρχε ένας Ντάβος ή ένας Γκράτσιος να τους ανατρέψει και να αποκαταστήσει την Λαϊκή Κυριαρχία. 

Ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης, επειδή είναι ένας απλός βοσκός αφού διάβασε τη συμφωνία των προδοτών, έξω φρενών, ζήτησε από τον Στρατό την σύλληψη του επίορκου υπουργού άμυνας, του εφιάλτη και δωσίλογου Πρωθυπουργού και του συνεργάτη τους Προέδρου της Δημοκρατίας. 
«Τα κεφαλια σας στις Πρεσπες»! τους είπε. 

Οι ένοχοι εσχάτης προδοσίας, οι Πεμπτοφαλαγγίτες, οι πράκτορες του εχθρού , που εξαπάτησαν τον λαό, οι Χουνταίοι, οι δοσίλογοι, οι Εθνοπροδότες, άρχισαν να φωνάζουν για «πραξικόπημα».

 Ναι, όλος ο λαός, πλην των Συριζοπροδοτών, περιμένει έναν Σωτήρα. 
Έναν Νέο Ντάβο. Έναν Νέο Γκράτισο. Ένα Νέο κίνημα στο Γουδί.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Σρτατος και ποια στελεχη του να μας σωσουν? Αυτοι ειναι..."δημοσιοι υπάλληλοι"! Έτσι τούς έμαθαν.Κυριλε γυαλί ηλίου Rayban, σιδερωμενη στολή εξοδου και φιγούρα στις γκομενες!! Δεν είδατε τον Α/ΓΕΣ με τι άνετο "στυλακι" πήγε να κάνει επιθεώρηση στον Εβρο μετά την απαγωγη των δυο παιδιων?

Ανώνυμος είπε...

φλωροι βουτυρομπεμπεδες πουντρες ειναι και μασωνοι οι ανωτεροι αξιωματικοι,ανηκουν στην ελιτ δεν εχουν καμια σχεση με τον λαο ειναι προδοτες.

Ανώνυμος είπε...

Ρε κόψτε τις μαλακιές εδω μέσα.Ειμαι αρκετά μεγάλος για να ξέρω ποσο στηρίξατε τους στρατιωτικούς στη μεταπολίτευση οταν τα κάθε λογής σκουπίδια, που χτές βγάλατε κυβέρνηση για να μην σας μειωθεί η σύνταξη, τους λοιδωρούσαν και το πέζαν δαρμένα θύματα και αγωνιστές του κώλου.Ετσι Σπύρο;Τώρα ποιός θα βάλει το κεφάλι του στον τορβά;Αχάριστοι, ε αχάριστοι.

Ανώνυμος είπε...

Δεν συμφωνώ κ. Χατζάρα με τον χαρακτηρισμό "προδότης" για τον Ιωαννίδη. Βλάκας μπορεί να ήτανε, προδότης όμως όχι. Ότι βοήθεια στάλθηκε στην Κύπρο μετά την εισβολή στάλθηκε χάρις στον Ιωαννίδη. Μόλις τον παραμέρισαν οι άλλοι στρατιωτικοί και καλέσανε τον Καραμανλή, από εκείνη τη στιγμή (23 Ιουλίου 1974) δεν στάλθηκε ούτε φυσίγγιο!

Ανώνυμος είπε...

Λέγονται αυτά τα πράγματα δημόσια; Ο Μπαρμπαρούσης αθωώνεται λόγω βλακείας...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...