13/8/18

Απάντηση σε ημι-εσφαλμένη παρατήρηση


Έχω γράψει καλά λόγια για τον Στάλιν, γιατί θεωρώ μεγάλη προσφορά του στην Ανθρωπότητα την εκτέλεση του μεγαλύτερου ανθρωπόμορφου τέρατος του  ΘΗΡΙΟΥ Λεβ Τρότσκι,    και γιατί θεωρώ μεγάλη προσφορά στην Ανθρωπότητα τις; Εκτελέσεις  των καθαρμάτων της Μπουντ. 
Επειδή κράτησε δίπλα του, τους Εβραίους Καγκάνοβιτς, Χρουστσόφ και  Σια, δολοφονήθηκε και το ιουδαϊκό μπολσεβίκικο «κατεστημένο» επανήλθε. 

Για τον Φιντέλ, επίσης έχω γράψει καλά. Γιατί απελευθέρωσε την Κούβα από τους ιουδαίους μαφιόζους. 

Για τον Μιλόσεβιτς δεν έχω γράψει τίποτα καλό, γιατί ήταν Γιουγκοσλάβος κομμουνιστής. Έτσι και αλλιώς τον θεωρώ καταστροφέα των Σέρβων. 
Έχω δημοσιεύσει μια φωτογραφία από το 1000000 που μαζεύτηκαν στο Γκαζιμέσταν. Γιατί ήταν μεγάλο ιστορικό γεγονός, το 1000000 άνθρωποι, στα 600 χρόνια της μάχης στο Κοσσυφοπέδιο.


Για τον Κιμ δεν έγραψα ποτέ τίποτα  θετικό. Ανήρτησα μια επίσημη φωτογραφία, γιατί με έκανε και χαμογέλασα, και επειδή τι ίδιο καπέλο φοράει και ο σύντροφος Κοτζιάς.      

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για τον Τσε Γκεβάρα τι γνώμη έχεις, που ήταν και αντι-πουστρόν;

Ανώνυμος είπε...

Και για τον Ζαχαριάδη έχεις γράψει καλά λόγια Χατζάρα, ο οποίος ήταν άχρηστος...

Ανώνυμος είπε...

Κάτι που δεν είναι ευρύτερα γνωστό Χατζάρα, είναι ότι ο Στάλιν απέρριψε πρόταση των Γερμανών να ανταλλάξει τον αιχμάλωτο στρατάρχη Πάουλους με τον αιχμάλωτο γιό του!

Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝ ΜΥΡΙΩΝ ΤΟΥ 21

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ  ἁπάσσας τὰς Ἑλληνίδας.  Βροχερός εἰς τοὺς 2°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ Γ...