14/8/18

Ο στρατηγός ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ για «Το Ευαγγέλιο του Αληθινού Πατριώτη» του Σπύρου Χατζάρα

«…έγραψα πολλά ιστορικά βιβλία για την πρόσφατη Ελληνική ιστορία και για να τα γράψω μελέτησα εκατοντάδες ιστορίες και ξεσκόνισα πολλές βιβλιοθήκες και πίστευα ότι γνωρίζω καλά τουλάχιστον την ιστορία της εθνεγερσίας του 1821, τώρα στην ηλικία των 93 ετών μελετώντας το βιβλίο αυτό διαπίστωσα ότι είχα ένα σοβαρό ιστορικό κενό δια την ψυχολογία των Ελλήνων κατά την εξέγερσίν των το 1821, και γι' αυτό με έκοψε κρύος ίδρώτας από ΝΤΡΟΠΗ. Προσπάθησα να βρω δικαιολογίες δια να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, σαν απλός εγκληματίας, αλλά δεν εύρισκα.

Τελικά κατέληξα στο ότι, ΝΑΙ μεν ευθύνονται οι κατακτηταί μας που μέσω των Γεννήτσαρων που εκπαιδεύουν μέσα στις στοές της Μασονίας των και τους προωθούν στις Κυβερνητικές θέσεις και την Ακαδημία ΑΘΗΝΩΝ κατέστρεψαν την ιστορία μας, τη γλώσσα μας, τα ήθη και έθιμά μας και καλλιέργησαν την διαφθορά των πάντων αλλά την κύρια ευθύνη φέρουμε εμείς οι σκεπτόμενοι Έλληνες, οι Ιστορικοί, οι Συγγραφείς, οι Δημοσιογράφοι, οι Δάσκαλοι και Καθηγηταί κτλ οι οποίοι δεν ερευνούμε με πείσμα εις βάθος το κάθε γεγονός μέχρι και την τελευταία την πιο μικρή ριζούλα του, αλλά επαναπαυόμεθα σε μια μεγάλη επιτυχία που ανακαλύψαμε και ζούμε υπερήφανοι γι' αυτήν. 

Ευτυχώς που ο φίλος μου Σπύρος Χατζάρας έψαξε βαθιά την Εθνεγερσία του 1821 και μας ξεντρόπιασε όλους. Γι' αυτό παρακαλώ όλους όσους πιστεύουν εις την Αλήθειαν, την ανθρωπιάν, τον πολιτισμόν και τον Ελληνισμόν όχι μόνον να μελετήσουν το βιβλίον «Το Ευαγγέλιο του Αληθινού Πατριώτη» αλλά να καταβάλουν κάθε δυνατήν προσπάθειαν των ηθικήν και οικονομικήν ώστε να το μελετήσουν ή δυνατόν όλοι οι Έλληνες και κυρίως οι νέοι. Βρισκόμαστε σήμερα οι Έλληνες εις την ίδιαν κατάστασιν ακριβώς που ευρίσκετο ο Ελληνισμός το 1817 και εάν δεν καλλιεργήσουμε στο λαό μας και δη στη νεολαία μας την ψυχολογία που καλλιέργησαν το 1817 οι πρόγονοι μας με «Το Δοκίμιον Περί Πατριωτισμού των Φιλογενών» δεν πρόκειται να ελευθερωθούμε από τους κατακτητάς μας με τίποτε άλλο. 

Με εκτίμησιν ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα μόνον εσύ έλειπες από το εθνικιστικό συλλαλητήριο στην Ουάσιγκτον. Τεράστια επιτυχία!

Ανώνυμος είπε...

Στο στρατηγό Αϋφαντή οφείλουμε ότι πρώτος έγραψε για τον κομβικό ρόλο των χαζάρων και για την αποκάλυψη των πρακτόρων την οικογένειας Μαυραγάνη και τον ρόλο του καθενός.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί είναι πάλι αυτοί οι Μαυραγάνηδες;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...