9/7/23

Το Κιοτσέκι ο Εφιαλάκης Μητσοτακένσκι θα μιλήσει ΜΕΘΑΎΡΙΟ στο Βίλνιους με τον Ταγίπ για το πως θα σεβαστεί τα ζωτικά συμφέροντά της Τουρκίας στο Αιγαίο τα οποία ανανγωρίζουν τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Τα 6 σημεία της Προδοτικής Συμφωνίας Πλαίσιο της Μαδρίτης, (του 1997),την οποία μας επέβαλαν οι Αμερικανοί και της οποίας την πλήρη υλοποίηση απαιτεί ο Ταγίπ από την Αθηναϊκή Αργυρώνητη ΨωροΑλίτ. Και αυτό θα γίνει με τις "ΠΡΕΣΠΕΣ" για το ΑΙΓΑΙΟ που έρχονται.


 

Οι έξι «Αρχές» που επέβαλαν στον Σημίτη οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι για να μην γίνει Πόλεμος προβλέπουν:

 -Αμοιβαία δέσμευση για την ειρήνη, την ασφάλεια και τη συνεχή ανάπτυξη σχέσεων καλής γειτονίας. (ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ)

 -Σεβασμό της κυριαρχίας της κάθε χώρας. 

 -Σεβασμό των Αρχών του Διεθνούς Δικαίου και των Διεθνών Συνθηκών. 

 -Σεβασμό στα θεμιτά , ζωτικά συμφέροντα και ενδιαφέροντα της κάθε χώρας στο Αιγαίο, τα οποία έχουν μεγάλη σημασία για την ασφάλεια και την εθνική κυριαρχία τους.
(ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΓΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ  ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ)

 -Δέσμευση αποφυγής μονομερών ενεργειών στη βάση του αμοιβαίου σεβασμού και της επιθυμίας, ώστε να αποτραπούν συγκρούσεις οφειλόμενες σε παρεξήγηση,

 -Δέσμευση διευθέτησης των διαφορών με ειρηνικά μέσα,  βάση αμοιβαίας συναίνεσης και χωρίς τη χρήση βίας ή την απειλή βίας.

ΤΟ ΚΙΟΤΣΕΚΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΠΕΛΠΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"...Σμύρνη : πάρτυ σε Ορθόδοξη Εκκλησία...!". Τους έχει στριμώξει για τα καλά ο Κούλης με τον κολλητό του του ΥΠΕΞ. Αυτά είναι δείγματα πανικού των Τούρκων. Και το γλεντάνε !

Οι Χρυσές Λίρες που έριχνε ο Κερατάς Θεός για να φάνε οι πεινασμένοι προλετάριοι του ΚΚΕ

Ο Αντρέας Τζήμας, αφού βγήκε σαν Βούλγαρος από την φυλακή, ήρθε άφραγκος στην Αθήνα , μ αζί με, τον αλκοολικό σλαβομακεδόνα Ανδρέα Τσίπα, κα...