30/7/25

Δεν Ξεχνώ!

Στις  30 Ιουλίου 2021 ο  Εφιαλτάκης-Μητσοτακένσκι-Γκραμπόφσκι από το Σπήλι Ρεθύμνου δήλωσε ότι 
ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ 
 ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Από τον Ρέθυμνο, στις 30 Ιουλίου 2021, ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΜΑΝΑΣ, ανέλαβε όχι μόνο την πολιτική ευθύνη , (όπως ο Μιχαλολιάκος), για τη Γενοκτονία με τα ΕΜΒΟΛΙΑ, αλλά ομολόγησε τον δόλο του και την πρόθεση του. 
 «Πρέπει να μπορέσουμε να πείσουμε τους συμπολίτες μας οι οποίοι ακόμη το σκέπτονται», είπε. 
 Κυρίαρχο σύνθημα της επίσκεψης του πλασιέ της ΠΦΑΪΖΕΡ ήταν το επικοινωνιακό σύνθημα «προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε, βγαίνουμε νικητές». 
Το ευκόλως εννοούμενο που παρέλειψε ήταν το ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ. Ο Εφιαλτάκης ομολόγησε ότι εκανε την κρίση ευκαιρία και ότι ΕΚΕΙΝΟΣ και η  εγκληματική του οργάνωση θα έβγαιναν στο τέλος νικητές . 
 Ο εχθρός τους είμαστε εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ τους οποίους προσπαθούν να εξοντώσουν για να μας αντικαταστήσει με τους ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ.
Με την ψευδή δήλωση του «ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ (μας), είναι ασφαλές. Δεν έχει παρενέργειες», ο ΦΟΡΕΣΤ ΓΛΑΜΠ ΕΦΙΑΛΤΈΝΣΚΙ τα ομολόγησε ΟΛΑ. ΕΝΟΧΟΣ !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σαν σήμερα, στις 15 Οκτωβρίου, το 1940, αποφασίστηκε στην Ρώμη, η επίθεση για την κατάληψη της Ηπείρου. Ο τυχοδιώκτης Μουσολίνι διέταξε να γίνει αρον-άρον σε 11 ημέρες, η βλακώδης εισβολή για να προλάβει την επέτειο της Πορείας στην Ρώμη

Η ιταλική επίθεση του 1940, ήταν προϊόν της Αγγλικής κατασκοπίας και συνδεεται με την  Προδοσία των Γκλύξμπουργκ και Παπάγου.  Το «επιτελικό...