11/12/08

ΣΥΝ + ΑΛΗΤΗΡΙΟI.Alekos+Alexis


"Το συλλαλητήριο προέρχεται απο το συν-λαλούμε ρε παιδιά, και όχι απο το ΣΥΝ + ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ".

η Λιάνα Κανέλλη στον Ρ/Φ CITY


ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΑΝΑ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!

565 τα κατεστραμμένα μαγαζιά
Βαρύς είναι ο απολογισμός των καταστροφών από τη μανία των"αγανακτησμένων" αλλά και των πλιατσικολόγων στο κέντρο της Αθήνας. Με τον αριθμό των κατεστραμμένων καταστημάτων να ξεπερνάσε τα 565 και το κόστος των ζημιών να έχει ξεπεράσει τα 200 εκατ. ευρώ σύμφωνα με την ΕΣΕΕ.Πάνω από 2000 εργαζόμενοι,έχασαν τή δουλει'α τους,και όλα δείχνουν πως το αθηναϊκό εμπόριο πήρε τη χαριστική βολή, δύο εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα.
Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία του ΕΒΕΑ, 37 μαγαζιά έχουν καταστραφεί ολοσχερώς στις οδούς Σταδίου, 3ης Σεπτεμβρίου, Φιλελλήνων, Στουρνάρη, Ερμού και Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Παράλληλα, ζημιές υπέστησαν 16 τράπεζες, 2 σούπερ μάρκετ, και 40 μεγάλα καταστήματα και αλυσίδες.
Αλλα 468 μεσαία και μικρά καταστήματα, κατεστράφηκαν, καθώς και 3 θέατρα – κινηματογράφοι, ενώ κλοπές σημειώθηκαν σε αποθήκες εμπορευμάτων, σε προϊόντα κινητής τηλεφωνίας και αξεσουάρ, πληροφορικής, ένδυσης, υπόδησης, ηλεκτρονικών ειδών, κοσμημάτων, ρολογιών, οπτικών ειδών κ.λπ.
Η ΕΣΕΕ, σε ανακοίνωσή της, υπογραμμίζει πως στην Αθήνα υπάρχουν 565 μαγαζιά με ζημιές, και μερική ή ολική καταστροφή.
Αγνωστοι πραγματοποιούν (επιδεικτικά)εφόδους σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Αθήνας κλέβοντας αποκλειστικά γκαζάκια και οινόπνευμα. Τέτοιου είδους κλοπές μέχρι στιγμής έχουν γίνει σε τρία σημεία εντός της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...