1/8/10

Η Ε.Ε και η παγκόσμια διακυβέρνηση αμφισβητούν την Κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Άμεση εφαρμογή του «δόγματος» της Χάγης «ότι δεν απαγορεύεται ρητά είναι νόμιμο»

Τα λιμάνια Αμμοχώστου, Κερύνειας και Καραβοστασίου, πρέπει να είναι ανοιχτά στην ναυσιπλοΐα για την Επιτροπή

Η νόμιμη κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρτίας κήρυξε με απόφαση της, «κλειστά», Τα λιμάνια Αμμοχώστου, Κερύνειας και Καραβοστασίου μετά την κατάληψη τους από τις δυνάμεις του Αττίλα, το 1974.
Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο κάθε χώρα και κάθε ιδιώτης,
Η ΕΕ με κανονισμό για το απευθείας εμπόριο με τα κατεχόμενα, αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας, και μάλιστα υιοθέτησε την ερμηνεία οδοστρωτήρα της Χάγης για το Κόσσβο , «ότι δεν απαγορεύεται ρητά είναι νόμιμο»
Η εκπρόσωπος του επιτρόπου για τη Διεύρυνσης Στέφαν Φούλε, κα Άντζελα Φιλότε, η οποία κλήθηκε από τον ανταποκριτή της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», στις Βρυξέλλες , να τοποθετηθεί επί της νομιμότητας διεξαγωγής απευθείας εμπορίου από κατεχόμενο τμήμα της επικράτειας της Κυπριακής Δημοκρατίας, απάντησε:

«Η Κομισιόν γνωρίζει ότι η Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας κήρυξε τα τρία λιμάνια που αναφέρονται στην ερώτησή σας κλειστά, μετά τα γεγονότα του 1974. Ωστόσο, η Κομισιόν αντιλαμβάνεται ότι υπό το γενικό διεθνές δίκαιο δεν υπάρχει καμιά απαγόρευση για είσοδο και έξοδο από τα λιμάνια αυτά. Δεν έχει επιβληθεί κανένα εμπορικό εμπάργκο στο βόρειο τμήμα της Κύπρου, είτε από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ είτε από την Ευρωπαϊκή Ένωση.»

Επομένως η απόφαση της Κυπριακής Κυβέρνησης δεν έχει εφαρμογή, διότι «υπό το γενικό διεθνές δίκαιο δεν υπάρχει καμιά απαγόρευση για είσοδο και έξοδο από τα λιμάνια αυτά».

Φάτε διεθνές δίκαιο ρεεεεεε

Σπ.Χ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ώρα για συστράτευση!
Από Κίνηση Πολιτών Αστακού

Αγαπητέ συμπολίτη,
Στα λίγα χρόνια της ύπαρξής της, η Κίνηση Πολιτών Αστακού ήταν πάντα παρούσα στα προβλήματα του τόπου εκφράζοντας με ειλικρίνεια την άποψή της, πολλές φορές κόντρα στο ρεύμα. Αυτό άλλωστε αποδείχτηκε πρόσφατα, όταν Κίνηση αποτέλεσε τη μοναδική φωνή ενάντια στη φούσκα της αραβικής «επένδυσης» στο πολύπαθο Πλατυγιάλι και τελικά κατάφερε να πρωτοστατήσει στην αφύπνιση των συμπολιτών μας.
Με βασικό δεδομένο ότι οι εξελίξεις γύρω από τα φλέγοντα ζητήματα του τόπου μας τρέχουν και ότι η αβεβαιότητα για το μέλλον κερδίζει διαρκώς έδαφος στη συνείδηση των συμπολιτών μας, καλούμε τους απανταχού Αστακιώτες σε...

συστράτευση. Στόχος μας να δώσουμε δυναμικό παρών για να επηρεάσουμε τις εξελίξεις προς όφελος του τόπου μας ενόψει των επερχόμενων κρίσιμων εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπό το πλαίσιο που προσδιορίζει ο «Καλλικράτης».
Για το λόγο αυτό σε καλούμε προσωπικά στην επόμενη συγκέντρωσή μας στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δημαρχείου Αστακού την Κυριακή 8 Αυγούστου 2010 και ώρα 20:00 προκειμένου να μοιραστούμε τις απόψεις μας. Δεν μας ενδιαφέρει το πολιτικό σου πιστεύω, ούτε η όποια κομματική σου ταυτότητα. Μας αρκεί να αγαπάς αυτόν τον τόπο όσο εμείς και να συμμερίζεσαι την αρχή μας ότι αυτοδιοίκηση σημαίνει διαρκής, ενεργός και καθολική αλληλεπίδραση των μελών μας κοινωνίας με μοναδικό σκοπό το καλό του τόπου. Πιστεύουμε ότι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε στην κοινωνία με ειλικρίνεια και τόλμη.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι νομιζεις πως θελουν να πανε τα ελληνοτουρκικα στη Χαγη οι ιουδαιοπασοκοι; Προδοσια με σφραγιδα δικαστηριου και μαλιστα διεθνους.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ
http://bang-gr.blogspot.com/2010/07/blog-post_29.html

Ανώνυμος είπε...

Ε.Ε ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ!!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ,ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.
ΕΞΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ.
ΕΛΛΑΣ ΡΩΣΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑ.
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΠΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.
ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΕΣΕΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ
!!!!

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Να χαρω ενα καπελακι! Να ζησουν να μας ληστευουν και να πας σφαζουν!

http://4.bp.blogspot.com/_NXs7diqTeWA/TFXfnBEMF-I/AAAAAAAATNI/0Bh_gB2b3SY/s1600/tselsi.jpg

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ "αναρχικοι" φιλοσημιτες υπερασπιζονται με παθος τα ανομα συμφεροντα-προνομια των εργοδοτων τους,και μας δινουν να καταλαβουμε γιατι και ποιοι ενοχληθηκαν και εβαλαν "'αναρχικους" πληρωμενους δολοφονους να καθαρισουν το τροκτικο....

ΟΙ εξηγησεις εδω απο τους ενοχλημενους ""αναρχοσημιτες"" ....


http://jungle-report.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

TO LA.OS ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ!!!

ΤΟΝ ΤΑΜΗΛΟ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ
ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στα Τρίκαλα εν όψι των δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου. Ο νυν δήμαρχος Μιχάλης Ταμήλος που εκλέχτηκε στις προηγούμενες εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία και ήταν φανατικός υποστηρικτής της Ντόρας στις εσωκομματικές εκλογές θα ξαναβάλει για δήμαρχος έχοντας αυτή τη φορά και τη στήριξη του ΛΑ.Ο.Σ αλλά όπως φαίνεται και των Οικολόγων Πράσινων!

Στο ΛΑ.Ο.Σ ξέχασαν φαίνεται τη κόντρα τους με τον δήμαρχο και ιδιαίτερα του Ροντούλη με θέμα την προβολή από την ιστοσελίδα του δήμου του συλλόγου Αλβανών Τρικάλων και τις αναφορές του Ταμήλου για ''Μουσολινική νοοτροπία'' και για τα ψηφαλάκια κάνουν ακόμα μια κωλοτούμπα.Δείτε το δημοσίευμα εδώ και προσέξτε τη δήλωση του δήμαρχου για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και τη πιθανή μη στηριξή του από το ΛΑ.Ο.Σ :
«αν έχει τέτοιες αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και αντιλήψεις και δεν σέβεται τα ίσα δικαιώματα δεν μας ενδιαφέρει η στήριξη του».

Όλα ξεχνιούνται όταν έρχεται η εντολή απ την Αραβαντινού...

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα της Λάρισας ''Ελευθερία'' στο φύλλο της 24ης Ιουλίου ο Ταμήλος θα κάνει αίτηση στο ΛΑ.Ο.Σ για στήριξη αφού εξασφαλίσει το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία ενώ θα επιδιώξει και τη στήριξη των Οικολόγων Πράσινων! Που θα βρουν καλύτερο κελεπούρι άλλωστε...


Τελικά εξασφάλισε και τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του ΛΑ.Ο.Σ μετά τη συνάντηση με τον υπεύθυνο για τις υποψηφιότητες στην αυτοδιοίκηση του ΛΑΟΣ Κυριάκο Βελόπουλο και τον γραμματέα του κόμματος κ. Γ. Γαρουφαλιά. Την ίδια στιγμή τοπικά στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ που δεν ξεχνούν τη στάση του δημάρχου απέναντι στο θέμα των Αλβανών αλλά και σε άλλα καίρια ζητήματα αντιδρούν και το ενδεχόμενο της μαζικής παραίτησης είναι πλέον πολύ πιθανό.

http://egersis2.blogspot.com/2010/08/blog-post_9165.html

Ανώνυμος είπε...

Το καλο ειναι οτι Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, το κακο ειναι οτι ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ για χαρη του εκαστοτε αλλοδαπου εραστη της

Ανώνυμος είπε...

AFIΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤ'ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓΓΛΙΚΑ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΑ...)

ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟΥΣ!!!

Υποχρεωτικό μάθημα θα είναι τα αρχαία Ελληνικά σε δεκατρία δημοτικά σχολεία στην Οξφόρδη. Οι υπεύθυνοι εκπαίδευσης των σχολείων αποφάσισαν να εντάξουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς το μάθημα των αρχαίων Ελληνικών γιατί πιστεύουν ότι...

έτσι οι μαθητές θα βελτιώσουν τα Αγγλικά τους!!! Πιστεύεται ότι η εισαγωγή των ελληνικών στα σχολεία μπορεί να έχει θετική επίδραση στην κατανόηση της αγγλικής γλώσσας. Πολλές από τις αγγλικές λέξεις έχουν ρίζες ελληνικές δηλώνει η καθηγήτρια λατινικών Λόρνα Ρόμπινσον, ένθερμη υποστηρικτής της αρχαίας ελληνικής γλωσσάς. Όπως δήλωσε στους Τάιμς η αρχαία ελληνική γλώσσα "Θα παρέχει τη βάση για να κατανοήσουν οι μικροί μαθητές την πολυπλοκότητα της αγγλικής γραμματικής"

http://fimotro.blogspot.com/2010/08/blog-post_2300.html

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ....ΝΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ ΚΟΘΩΝΙΑ!

ΚΥΠΡΟΣ:Ο Υπουργός του ΑΚΕΛ και η κυβέρνηση υπερασπίζονται τους αλλοδαπούς εγκαταλείποντας τους ντόπιους...

Φίλες και φίλοι!

Ο κ. Αντρέας Μορφίτης πρόσφατα με άρθρο του (Οι αλλοδαποί και οι ντόπιοι) τόλμησε να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση για την μεταναστευτική πολιτική που ακολουθεί η σημερινή κυβέρνηση. Όπως θα διαβάσετε στο άρθρο, παραθέτει πέντε αληθινά περιστατικά για να καταδείξει «τον παραλογισμό και την αθλιότητα που διέπει τη στάση μας όσον αφορά τη μεταχείριση των συμπατριωτών μας, των Ελλαδιτών αδελφών μας σε σύγκριση με τους αιτητές ασύλου αλλά και τους λαθρομετανάστες τους οποίους έχουμε αναγάγει ως πρώτη εθνική προτεραιότητα.»

Τυγχάνει να γνωρίζω ότι ο κ. Μορφίτης κατοικεί στην Λάρνακα, στην πόλη της Κύπρου στην οποία το πρόβλημα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και είναι και είναι "αυτόπτης μάρτυρας" του παραλογισμού που αναγκάζει καθημερινά αρκετούς συμπολίτες μας να βγαίνουν στις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές και να τα λένε έξω από τα δόντια. Τελικά, όλοι φαίνεται να γνωρίζουν για το πρόβλημα, εκτός από τον κ. Συλικιώτη και την Κυβέρνηση. Και ΝΑΙ, πρόκειται για μεγάλο πρόβλημα να βλέπει κανείς "αιτητές ασύλου", "λαθρομετανάστες","πολιτικούς πρόσφυγες" κ.α., να γυροφέρνουν στις υπεραγορές και στην αγορά, αδειάζοντας τα ράφια με τα επιδόματα που εμείς πλουσιοπάροχα τους παρέχουμε, χωρίς να έχουν ανάγκη να δουλέψουν (αφού τα κορόιδα πληρώνουν την "πέντε αστέρων διαμονή" στην χώρα μας). Είναι πρόβλημα να αναλογίζεται ο φτωχός κι ο μεροκαματιάρης, σε περίοδο κρίσης την προνομιακή μεταχείριση των αλλοδαπών, την στιγμή που αρκετοί από τους ντόπιους έχουν φτάσει στα όρια της φτώχιας.

Επειδή όπως φαίνεται, ξέρει που ζούμε και ποιοι κυβερνούν, γράφει στο υστερόγραφο του ο κ. Μορφίτης… «Ας μην σπεύσουν οι νεοφανείς δήθεν υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να μου προσάψουν την κατηγορία ότι διακατέχομαι από ξενοφοβικά σύνδρομα και προάγω ρατσιστικές αντιλήψεις».

Ήξερε ο κ. Μορφίτης ότι κάποιοι δήθεν υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αντιδρούσαν για το άρθρο του. Πού να φανταζόταν όμως ο άνθρωπος, ότι θα έσπευδε ό ίδιος ο Υπουργός (ο ίδιος ο υπερασπιστής των αλλοδαπών εις βάρος των ντόπιων) να τον "κατακεραυνώσει" (έτσι νομίζει δηλαδή) με μακροσκελέστατο άρθρο του (ο ρατσισμός πλήττει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια), το οποίο επισυνάπτω;

Διαβάστε το άρθρο του Υπουργού για να δείτε πώς απαντά στους δικαιολογημένους προβληματισμούς ενός πολίτη. Διαβάστε για να διαπιστώσετε πώς προσπαθεί να ταυτίσει τον κ. Μορφίτη και τους όσους αντιδρούν στην πολιτική του… «δώστα όλα στους αλλοδαπούς για να γίνουμε μειοψηφία στην ίδια μας την πατρίδα», με τον ρατσισμό και την ξενοφοβία εκμεταλλευόμενος ένα ατυχές συμβάν στην Λευκωσία.
Φαίνεται ότι ο Υπουργός υποτιμά την νοημοσύνη των πολιτών. Νομίζει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μυαλό και το χρησιμοποιούν για να σκέφτονται, να ερευνούν και να μαθαίνουν στοιχεία και αριθμούς. Ο κ. Μορφίτης είναι ένας από αυτούς και του απαντά με δεύτερο άρθρο (κι αυτό επισυνάπτεται) στο οποίο είναι, κατά την άποψη μου, καταπελτικός.

Δεν είμαστε ρατσιστές, ούτε ξενόφοβοι, λέμε κι εμείς με τη σειρά μας κ. Συλικιώτη. Ο Κυπριακός Ελληνισμός το έχει αποδείξει αυτό εδώ και δεκαετίες. Το μόνο που θέλουμε είναι να μας αφήσετε να ζήσουμε ως Έλληνες με αξιοπρέπεια στην πατρίδα μας και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας στην Χριστιανική Κύπρο (αυτήν που απέμεινε προς το παρόν, αν και με την Διζωνική που οραματίζεται η Κυβέρνηση σας, ολόκληρη η Κύπρος είναι που χάνεται). Δεν πιστεύουν όλοι στις θεωρίες σας που λένε ότι η γη είναι πατρίδα όλων μας. Η πατρίδα η δική μας είναι η Κύπρος και αυτήν προσπαθούμε να προστατεύσουμε αντιδρώντας στις πολιτικές σας που θα μετατρέψουν σιγά-σιγά Κύπρο σε Λίβανο (αν αφεθείτε ανενόχλητοι να συνεχίσετε το… "έργο" σας). Στην Κύπρο δεν υπήρχε μέχρι τώρα ξενοφοβία και ρατσισμός.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/08/blog-post_6795.html

Ανώνυμος είπε...

O Jeff υπο το βλεμμα των ραββινων προγωνων του!!!!!

http://2.bp.blogspot.com/_kbsrUwizMMc/TFZPLnKXsJI/AAAAAAAAdXk/Q8sGetFJRH8/s1600/%CE%93%CE%91%CE%A0+%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%95%CE%99%CE%9F.png

Ιστορια εδω

http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/08/blog-post_614.html

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...