23/8/10

Είσαι Πατριώτης; Δυσμενής μετάθεση!

Αν είναι δυνατόν!…
Αξιωματικός του Ναυτικού (ο Πλωτάρχης Στρατιωτικός Γιατρός Ζ.Μ.) μετετέθη ΑΚΑΡΙΑΙΑ επειδή σε εκδήλωση στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, (όπου παρίστατο και ο υποναύαρχος Κρυονερίτης γνωστός από τα απαράδεκτα γεγονότα που άφησαν άναυδο κάθε Ελληνα, στο «ΑΒΕΡΩΦ») απετόλμησε να επισημάνει το απαράδεκτο γεγονός της παραχώρησης του Ναυτικού Οχυρού Βοτανικού για την ανέγερση τεμένους.
Ο Πλωτάρχης, καταχειροκροτήθηκε, βεβαίως, από τους 300 περίπου συναδέλφους του όταν επεσήμανε την απαράδεκτη αυτή απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης – και ειδικώς του Αρχηγείου Ναυτικού – πλην όμως ο υποναύαρχος Κρυονερίτης και η λοιπή κουστωδία ανωτάτων βαθμοφόρων σκεπτόμενοι προφανώς ότι μπορεί να… μπλέξουν, φρόντισαν να οδεύσει προς… το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης στη Σούδα ο… αυθάδης Πλωτάρχης.
Ποιος ξέρει, μπορεί και να αποταχθεί επειδή είχε την έμπνευση να θίξει τα κακώς πεπραγμένα των ανωτέρων του και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου.
Διότι ειδικά για την ανέγερση του τεμένους στην θέση του Ναυτικού Οχυρού Βοτανικού, δεν είναι δυνατόν να μην εγνώριζε τα πάντα ο Υπουργός.
Μόνο που τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Η μετάθεση του Πλωτάρχη Ζ.Μ. στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης έγινε κατά παράβαση όλων των μόνιμων διαταγών που προβλέπουν την επάνδρωση των μονάδων και με την επίκληση ενός αορίστου υπηρεσιακού οφέλους που στην πραγματικότητα μάλλον είναι βλάβη και για την υπηρεσία και για τον ίδιο.

Οι αριθμοί άλλωστε μιλούν από μόνοι τους. Στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών υπάρχουν τέσσερις (4) παθολόγοι – πρόκειται για την ειδικότητα του Πλωτάρχη γιατρού – ενώ προβλέπονται οκτώ (8) για 1.400 ασθενείς που νοσηλεύονται το χρόνο στις παθολογικές κλινικές που αριθμούν 300 κλίνες. Το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης μαζί με τον Πλωτάρχη έχει πλέον πέντε (5) παθολόγους στο δυναμικό του, ενώ προβλέπονται δυο (2) για τις 70 κλίνες του. Ξέρετε πόσοι νοσηλεύονται στο παθολογικό σήμερα; Τέσσερις (4) ασθενείς! Δηλαδή ανά ασθενή αντιστοιχεί περισσότερος από ένας γιατρός! Αν αυτή η μετάθεση δεν κρύβει «εκδικητικότητα», τότε πως μπορεί να δικαιολογηθεί κύριε Κρυονερίτη;

Και κάτι ακόμη. Ο Πλωτάρχης Ζ.Μ. προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια και έκανε ασφαλιστικά μέτρα κατά της μετάθεσής του. Ο δικαστής απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα. Η «Ε.Ω.» επικοινώνησε με τον Πλωτάρχη και αφού μας ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να κάνει καμία κρίση ούτε για την μετάθεσή του, ούτε για τη δικαστική απόφαση μας εξέφρασε το «παράπονό» του: «Ο δικαστής δεν με κοίταξε ούτε μια φορά στα μάτια. Ειλικρινά δεν ξέρω τι χρώμα έχουν τα μάτια του»! Τα σχόλια πιστεύουμε είναι περιττά… Καλούμε μόνο τον Ευάγγελο Βενιζέλο να κοιτάξει και κάτω από το χαλί. Είναι σίγουρο ότι θα βρει πολλά σκουπίδια!


πηγή http://www.elora.gr

5 σχόλια:

SEZARIA PERDOVA+MANU APLISAO είπε...

AΤΥΧΙΑ,ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ!Η ΞΕΨΑΡΩΜΕΝΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ (ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛ ΣΑΛΕΧ) ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΧΑΡΝΩΝ -ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΡΦΩΤΟ (ΑΠΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΙΣΩΣ?) ΚΑΙ ΕΠΑΘΑΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΡΔΟΥΣ( ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΤΟΥΒΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ!
ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ!

ΟΙ ΚΑΦΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΚΟΠΙΡΑΙΤ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ) ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΙ ΤΟΥΣ...

ΚΑΒΑΛΑ: Άγρια Καταδίωξη κλεμμένων αυτ/των με λαθρομετανάστες.2 συλληφθέντες διακινητές,13 λαθρομετανάστες, 2 νεκροί, 7 τραυματίες !



Συνελήφθησαν σήμερα (23-08-2010) στην περιοχή της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, δύο (2) Σύριοι υπήκοοι διακινητές και δεκατρείς (13) μη νόμιμοι μετανάστες.
Ειδικότερα, Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών, εντόπισε περί ώρα 00.55΄ σε δασική περιοχή Αγ. Σύλλα Καβάλας (161,5ο χιλ. Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Καβάλας), δύο ύποπτα κινούμενα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα οποία έθεσε σε διακριτική παρακολούθηση. Κατά την έξοδο από τη δασική περιοχή, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν ένα εκ των δύο αυτοκινήτων και συνέλαβαν τον οδηγό του, Σύριο υπήκοο, τρεις (3) υπηκόους Παλαιστίνης και πέντε (5) υπηκόους Ιράκ....


Το έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν μη νόμιμοι μετανάστες, δεν συμμορφώθηκε στις εντολές για ακινητοποίηση και τράπηκε σε φυγή με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το Δήμο Ελευθερούπολης Καβάλας. Ακολούθησε καταδίωξή του από περιπολικό της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας και ένα περιπολικό του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας με δύο (2) αστυνομικούς, οι οποίοι αντιλήφθησαν την καταδίωξη και συνέδραμαν στην προσπάθεια ακινητοποίησης του αυτοκινήτου.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο 45ο χιλ. της παλαιάς Ε.Ο. Αμφίπολης Σερρών-Καβάλας, λόγω της μεγάλης ταχύτητας που ανέπτυξε ο οδηγός του, εξετράπη της πορείας του, κινούμενο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και, κατόπιν, κινούμενο κυκλικά πάνω στο οδόστρωμα να συγκρουστεί με το περιπολικό όχημα του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα ο οδηγός του οχήματος και ο 53χρονος οδηγός του διερχόμενου αυτοκινήτου, ημεδαπός και κάτοικος Ζυγού Δήμου Φιλίππων Καβάλας, ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας και οι πέντε (5) μη νόμιμοι μετανάστες Άπαντες οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Επίσης, συνελήφθη ένας ακόμα Σύριος υπήκοος ως διακινητής μη νόμιμων μεταναστών.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, τα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα είχαν κλαπεί 15-08-2010 και 20-08-2010 από τους Νομούς Αττικής και Φθιώτιδας αντίστοιχα.
http://efenpress.blogspot.com/2010/08/2-13-2-7.html

Ανώνυμος είπε...

Μας έκανε τον Καλλικράτη,

αρχαίο πρόγονο σακάτη.

Τώρα το σύντροφο Ραγκούση,

κατά Μαξίμου τον καλούσι,

και τον καλούν σ όλους τους τόνους,

ως ειδικός να μαστορέψει,

ώστε μετά απ τους προγόνους,

τους σύγχρονους να σακατέψει!


http://www.koutouzis.gr/epitropakis.htm

Ανώνυμος είπε...

Τι να περιμένει κανείς απο τετοιους ευθυνόφοβους Ναυάρχους του ΚΩΛΟΥ???????
Αυτοι ειναι ποτέ δυνατόν να σηκώσουν κεφάλι στους κουράδες τους πολιτικούς στους οποίους δίνουν λόγο????
A.J.

Ανώνυμος είπε...

Ναύαρχε Κρυονερίτη!!!Συντροφε του Πασοκ το πάλαι!!
Που καταντήσατε το Ναυτικό???
Ετσι δουλεύαμε για τό για το Ναυτικό μας πέρνοντας ακόμα και δουλειά ωρών στο σπίτι μας!!!
Για να συμβαλουμε στην αλλαγή του μεγάλου ηγέτη και στον εκσυγχρονισμό του Ναυτικού μας!!!
Ναύαρχε Κρυονερίτη!!!Θα υπέγραφε μια τέτοια μετάθεση (μετάθεση διωγμού)
Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ Ν. ΠΑΠΠΑΣ Ο ΝΑΎΑΡΧΟΣ Λ ΒΑΣΙΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ??
Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΧΡ.ΛΥΜΠΕΡΗΣ??
ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΔΑΦΟΥΣ,ΘΑΛΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΝ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΑΨΕΣ ΝΑ ΤΟ <ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ????
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥ ΕΛΛΗΝΑ,ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ,ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑΥΑΡΧΕ???
ΡΕ ΠΟΣΟ ΔΕΞΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ????
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΖΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΗΓΕΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΕΣΥ ΠΛΕΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ
ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
ΝΤΡΟΠΗ!!!
ΣΕ ΚΑΛΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ,ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΡΑΠΤΗΣΤΟΣ ΝΕΝΕΚΟΣ,ΕΘΝΟΜΙΔΕΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑΥΑΡΧΕ!!
ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΕΙΣΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Ο Κρυονερίτης παρά το ελληνικότατο επώνυμο είναι αλβανοτσάμης από αυτούς που άφησαν οι τούρκοι σε περιοχές της Αττικής (όπως πχ η οικογένεια Πάγκαλου) και Βοιωτίας. Μιλάμε για ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗ!

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία.  Καταλείφθηκαν η Λάρισ...