10/12/12

ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Υπάρχουν πολλές φωνές, γνώμες διαφόρων «εμπειρογνωμόνων» δημοσιογράφων, ότι χωρίς πολιτικά κόμματα δεν υπάρχει δημοκρατία.
Μέγα λάθος ή από άγνοια ή από σκοπιμότητα. Το έχουμε ξαναγράψει : η επιβληθείσα στην απελευθερωμένη Ελλάδα (1821) Αγγλοσαξονικού τύπου Δημοκρατία, είναι σχεδιασμένη και δομημένη, για να ελέγχει έθνη και κυβερνήσεις. Οι ύπουλοι και καταχθόνιοι δυνάστες της ανθρωπότητας έχουν δύο βραχίονες, την κομματοκρατία και το επαίσχυντο και φονικό ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα για να κυβερνούν τις χώρες.
Ο εχθρός τους και τομέγα εμπόδιο στα καταστροφικά έργα τους είναι ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία.
Πρέπει για την σωτηρία των Λαών να εξουδετερωθούν. Πώς ; καταργήστε τον ΤΟΚΟ και τις ιδιωτικές τράπεζες (εμπορεία χρήματος). Αυτό το οποίο συνεχώς επαναλαμβάνουμε, είναι ζήτημα στρατηγικής ζωτικής σημασίας. Να χτυπήσουμε τους πυλώνες της Βαβέλ πού θέλουν να οικοδομήσουν. Αιώνες προσπαθούν να υποτάξουν τους Γκογίμ (κτήνη) όπως μας αποκαλούν. Τώρα όμως το 2012 θα έχουν την αναμέτρηση πού άρχισαν με την τεχνητή οικονομική κρίση το 2008. Η προηγούμενη του 1929 ήταν προπαρασκευαστική.
Η Ελλάδα μας όμως θα δώσει πάλι το Φώς (ex orient lux) για αυτό ο σατανάς η παγκοσμιοποίηση δηλαδή, εμάς τους Έλληνες έχει ως στόχο. Επανάσταση ιδεών. Νέο πολιτικό και οικονομικό σύστημα. Τα υπάρχοντα και κατασκευασμένα, από το ίδιο σατανικό «χέρι» πολιτικά και οικονομικά συστήματα κατάρρευσαν όπως και οι άθεες ιδεολογίες τους. Θάρρος, υπομονή σε λίγο χρόνο φτάνουμε στο σημείο ΜΗΔΕΝ. Δεν θα ξέρουν πού να κρυφτούν, εγχώριοι και ξένοι, πουλημένοι πράκτορες του σατανά. Δεν χρειαζόμαστε τα χρήματά τους. Δεν χρειαζόμαστε κανένα δάνειο. Άμεση επαναφορά του εκδοτικού μας προνομίου, πού εγχώριοι προδότες μας το αφαίρεσαν. Πρέπει πλέον η Ελλάδα μας να αποκτήσει Ελληνική Κυβέρνηση Ελλήνων πατριωτών πού να υπηρετεί τα συμφέροντα του Λαού μας και μόνον.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος
Christathan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: