1/12/12

Περιμένοντας τον Τσατσόπουλο

ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ
 Πηγή http://taxalia.blogspot.com/2012/12/blog-post_4378.html#more 

Τι γένεται ορέ μάγκες; Έλειψα δι ολίγον τι(εργάτης σε ελαιοσυλογή. Περί μεροκάματο σε παραδίπλα νομό, να πούμε) και δεν πήρα πρέφα τι παίζει, ένεκα η επικενωνία ανύπαρκτος μένων εισέτι απληροφόρητος και εντελώς χαχόλης. Άμα τη επιστροφή λοιπόν, μας κατεβάσασι απέ το ελεοφωρείον της γραμμής , τροχόμπατσοι τον αριθμό τέσσερις, στην είσοδο της πόλης και μας ψάξασι να μην πω ως και που, Θε μου σχώρνα με, έναν προς έναν, θηλυκούς και σερνικούς και σύγκριναν τις φάτσες μας με φωτογραφίες που κρατούσαν σαν εικονίσματα.
Κάποιον θα ψάχνουν προφανώς και δια τούτο το εν λόγω πατιρντί, εσκέφθην . Μετά μας αφήκαν και περάσαμε απέ τα μπλόκα. Παρακάτω είδα δρόμους γιομάτους στημένα οδοφράγματα με πολίτες κι αστυνόμους ομού σε εναλλασσόμενες βάρδιες . Όσο δε μπαίναμε στην πόλη έβλεπα μια ανεξήγητη ανακατωσούρα .
Άνθρωποι να στοιβάζουν σάκους με άμμο στις πόρτες και τα παράθυρα των πολυκατοικιών ,άλλοι φορτωμένοι με τρόφιμα τα κουβαλούσαν στα σπίτια των, αυτοκίνητα ακινητοποιημένα σε κεντρικές αρτηρίες εν έδει οδοφραγμάτων , κατεστήματα σφραγισμένα με μεταλλικές μπάρες στις πόρτες τους.
Ομάδες παραστρατιωτικές και παραχριστιανικές διαδήλωναν στη Εγνατία, φωνάζοντας ακατάληπτα συνθήματα . Ο Ψωμιάδης ντυμένος Ζορρό καβάλα στ άλογο, εμψύχωνε τους φρουρούς των εισόδων της πόλης εκεί κατά Σφαγεία μεριά . Στίφη ομοφυλόφιλων λεσβίων και ποτάνων έπαιζαν πετροπόλεμο στα πέριξ της ΔΕΘ, με συντηρητικούς συνταξιούχους τρελόγερους.
Στο λιμάνι έστησαν δυο δεξαμενόπλοια στην είσοδος , προς αποτροπή απόβασης. Λιμενικοί και βατράχια στημένοι ακροβολιστί κατά μήκος της αιγιαλίτις ζώνης, ελέγχουν την από θαλάσσης πρόσβαση. Στην κορυφή του Λευκού Πύργου εγκατέστησαν ραντάρ και άνδρες με κιάλια σαρώνουν 24 ώρες τον ορίζοντα για αγνώστους (η γνωστούς) εισβολείς. Στα πανεπιστήμια έχουμε καταλήψεις(τι πρωτότυπο) από κουκουλοφόρους , παλουκοφέροντες δημοκράτες με αίτημα την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, κλοπών ,ναρκωτικών, σκουπιδιών και πάσης φύσεως κυκλοφορούντων και πικραμένων νταλαβεριτζήδων.
Ο πρύτανης Μυλόπουλος κλεισμένος στην χρυσή του τουαλέτα απειλεί πως αν δεν λήξουν όλα αυτά τα τραγελαφικά που συμβαίνουν και δεν πάρει ο ίδιος μια έκτακτη και γενναία επιχορήγηση, δεν θα βγει από κει(απ τη χέστρα του )στον αιώνα τον άπαντα.
Τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης δεν μας λένε την αλήθεια(ως συνήθως) περί των γενομένων στην ήδη (πεπηδηγμένην) υπόλοιπη Ελλάδα, μόνο αναλύσεις επί αναλύσεων και κόντρα διαφημίσεις κι όλο μας δείχνουν ένα τεράστιο παπάρι γαϊδάρου με το λογότυπο από κάτω, ε-ε-έρχεται.(πληρωμένη διαφήμησις του ΣΥΡΙΖΑ) Φόρουμ και δίκτυα εναντία στο φασισμό και την ξενοφοβία οργανώνουν παραστάσεις με το αριστούργημα της Λένας Κιτσοπούλου(ναι αυτής με το αξύριστο μ-ο-υ-ν-ί και τα πλατιά γούστα) Αθανάσιος Διάκος -η επιστροφή. Περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ σε ολη την πόλη διανέμουν τζαμπαντάν, προφυλακτικά και βαζελίνη. Η Ρεπούση με συνεχείς τηλεοπτικές παρεμβάσεις καθησυχάζει τον κόσμο , ότι τίποτα κακό δεν θα του συμβεί απλά θα το νιώσουν ως στριμωξίδι, να πούμε, από πίσω τους και η ιστορία θα συνεχιστεί ανεμπόδιστα. Ας μην το κάνουμε θέμα λοιπόν. Ο Άκης έβγαλε ανακοίνωση απ τον Κορυδαλλό όπου και διαβιεί (με Μάκαρο κλπ) ότι όλα αυτά είναι μια πολιτική σκευωρία για να τον εξοντώσουν(ευτυχώς η Βίκυ είναι ασφαλής εκεί μέσα(είναι?)Η δε Εύα Καιλή συνεχίζει τις διακοπές της στην Μύκονο( τώρα την πήδηξαν ,την γλύτωσε θα σας γελάσω)Δεν το είπα εγώ ρε παιδιά το ΣΤΑΡ το λέει!!!! Σύλλογοι για το δικαιώμα αυτοδιάθεσης της Τρύπας(ξέρετε ποίας) πραγματοποιούσαν συναυλία στο πάρκο της παραλίας (όχι ΔΕΝ συμμετείχε ο Νταλάρας) για να εκδηλώσουν την αντίθεση τους στα φασιστικά και αντιδημοκρατικά αυτά μέτρα. Η κίνηση για ''το δικαίωμα στον οργασμό'' απειλεί να εισβάλει στο υπουργείο Μακεδονίας και με τα δόντια κρατούν τον Καράογλου μη βγει και τους πλακώσει ,σαν το διαιτητή παλαιόθεν. Ακροδεξιοί παλουκοφόροι περιφερόμνενοι στις ανατολικές συνοικίες, ξυλοφορτώνουν , ελευθεριάζοντες ενδυματολογικώς, γράφοντας τους στο μέτωπο με μαρκαδόρο ΑΝΘΕΛΛΗΝ . Σχολεία κλειστά, μαγαζιά ανοικτά έως την δύσιν του ηλίου, συγκεντρώσεις άνω των τριών ατόμων άνευ λόγου και αιτίας απαγορεύονται. Θεούσες των κατηχητικών και μη, εισέβαλαν στα Sex shop κατεστήματα της πόλης ,βανδαλίζοντάς τα(παρετηρήθησαν αθρόες κλοπές οργάνων και άλλων τίνων βοηθημάτων , αλλά αυτά χρεώθηκαν σε ανήθικη προπαγάνδα των αντιπάλων)Τα κόμματα έβγαζαν αβέρτα ανακοινώσεις που κανείς δεν λάμβανε υπ όψιν . Μες την γενική τους ανυποληψία βουλευτές όλων των κoμμάτων πλανώνται στους δρόμους πένητες και αλλόφρονες ως προφήτες , περιφέροντες την αλήθεια τους που δεν άκουγε κανένας . Τάχασα . Ρωτούσα . Κάποιοι με κοίταγαν σαν εξωγήινο . Αλλοι σαν να μην με έβλεπαν. Τράβηξα για Τούμπα ποδαράτος . Να βρω το Δεσποινάκι να μο πει τι συμβαίνει επιτέλους. Σ όλη τη διαδρομή σκηνές απείρου κάλλους . Άντρες τραβολογούσαν γυναίκες .Ημίγυμνες και κάποιες εντελώς ξεβράκωτες από ιερή μανία κατειλημμένες, τρέχαν προς άγνωστη κατεύθυνση και πίσω τους να τις κυνηγάνε, άνδρες με σεντόνια στα χέρια. Είδα ανθρώπους αραχτούς και κωλόμπαρους στα πάρκα. Παπάδες καλογέροι και καλογριές τους ράντιζαν πιθανόν με αγιασμό(άλλοι λέγαν με νεράκι σκέτο να τους φύγει η κάψα) ψάλλοντες τροπάρια να ξορκίσουν το κακό(όχι κι ούλοι θάλεγα).
Στο γήπεδο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ 40 χιλιάδες ταμπουρωμένοι, με κλειστές τις πόρτες ,ψάλλαν ομαδικώς το ''τη Υπερμάχω Στρατηγώ''.
Συνέχισα για το σπίτι και την βρήκα τη μουρλή να προσπαθεί να φρακάρει ένα στρώμα στο άνοιγμα του παραθύρου. Ολα κει μέσα θύμιζαν πόλεμο. Τρόφιμα στοιβαγμένα , λάμπες θυέλλης , κουβέρτες και φάρμακα α και ουίσκυ. (Να μας λείψει το εθνικόν ποτόν; Εν καιρω αποκλεισμού; jamais
-Ήρθες επιτέλους; μου φώναξε ξέπνοη
-Τι γίνετε ρε; Τι πάθατε; Για δε μου λέτε και μένα τι τρέχει να ξέρω τι να κάνω;
-Δεν τάμαθες; Ο Τατσόπουλος γάμησε την μισή Αθήνα, τελειώνει την άλλη μισή κι ήδη κάνει κατά τον ανήφορο. Υπολογίζουμε ότι κατά τα μέσα της εβδομάδας θα φτάσει κι εδώ. Γαμεί και δέρνει μιλάμε , αβέρτα.  Ο Άνθιμος κήρυξε την πόλη σε κατάσταση πολιορκίας και ο Μπουτάρης πρότεινε να κάνουμε μια επιτροπή από εκατό πουτάνες που θα βγουν εκτός των τοίχων σε μια απέλπιδα προσπάθεια να εξευμενίσουν το θερίο. Επικρατεί αλαλούμ. Άλλοι θέλουν να αντισταθούν ,άλλοι να ενδώσουν, άλλοι να διαπραγματευτούν, άλλοι απλά να στηθούν, άλλοι να το ευχαριστηθούν, άλλοι να παραστήσουν τους αδιάφορους, άλλοι γιατί όχι να δοκιμάσουν, άλλοι δεν πιστεύουν, άλλοι ελπίζουν, άλλοι προσεύχονται να έρθει ,άλλοι ναμην έρθει ,άλλοι πληρώνουν ,άλλοι προσφέρουν γη και ύδωρ κι άλλοι διαλαλούν το ''μολών λαβέ'' σ ολους τους τόνους και πάει λέγοντας.
-Εμείς τι θα κάνομεν Μήτσε μου; Πιάσε το σκοινιά και δένε. Θα τραβήξουμε και την ντουλάπα πίσω απ την πόρτα και δεν θα ανοίγουμε σε κανέναν ως να περάσει ο Τατσόπουλος και το φονικό εργαλείο του. Τρόφιμα πήρες; Νερό; Σφίξε το σκοινί και φέρε να καρφώσουμε πόρτες και παραθύρια. .Σκεφτείτε και να γεμίσει την Ελλάδα ούλη με μικρά Τατσοπουλάκια. Αμ το χειρότερο; Να μας γαμήσει και να μας αρέσει. Ορέ ξερφτίλα και να φτύσω τα μουστάκια μας. Καθ ότι όσους πήδηξε ήδη, δεν τους βλέπω να διαμαρτύρονται και πολύ. Δηλαδή εξόν από τεράστιος συγγραφέας, βουλευτής, Συριζόμπατσος, είναι και γαμίκος και γλυκοτσούτσουνος; Μα όλα τα καλά τα έχει επάνω του αυτό το παίδι ; Μα ούλα; Κι ούλα αυτά γιατί τον είπαν αδερφή να πούμε;
- Επιτέλους ποιός ανεγκέφαλος ξύπνησε το κτήνος ;

Ο διατελών εν πολιορκία Μήτσος ο Τούφας

ΥΓ ''Μήτσο!!!άντε ξυπνά ρε χριστιανέ μου!! μεσημέριασε. Άντε κι άδειαζε μου τη γωνιά κι έχω να καθαρίσω το σπίτι!!!'' Ουφ εφιάλτης ήταν. Είπα κι εγώ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...