4/2/13

Ο Τσουμπάες και οι Εβραίοι κάνουν κουμάντο και στη Ρωσία του Πούτιν *

14 χρόνια φυλακή
ζήτησε ο εισαγγελέας
για τον
απόστρατο εθνικιστή
συνταγματάρχη
Βλαντίμρ Βασίλιεβιτς Κβατσκόφ

Ο συνταγματάρχης Βλαντίμρ Κβατσκόφ,
(Владимир Васильевич Квачков),
 έγινε ευρύτερα γνωστός εκτός της Ρωσίας
όταν συνελήφθη το 2005,
κατηγορούμενος ότι οργάνωνε απόπειρα δολοφονίας του επικεφαλής της εβραϊκής ομάδας στην διακυβέρνηση της; Ρωσίας, Ανατόλι Τσουμπάες, που ήταν το δεξί (εβραϊκό) χέρι του Γιέλτσιν και διευθυντής της Ρωσικής Εταιρείας ηλεκτρισμού RAO UES από το 1998 μέχρι το 2008. (Έκτοτε είναι πρόεδρος της Ρωσικής Εταιρείας Νανοτεχνολογίας και μέλος του συμβουλίου της JPMorgan Chase)

 Ο Κβατσκόφ έμεινε τρία χρόνια στη φυλακή αλλά αθωώθηκε στις 5 Ιουνίου, 2008. Στο δικαστήριο, ούτε παραδέχθηκε ούτε αρνήθηκε τον ηγετικό ρόλο του στην απόπειρα δολοφονίας, και δήλωσε ότι δεν θεωρούσε την απόπειρα δολοφονίας ενός ανθρώπου σαν τον Τσουμπαες εγκληματική ενέργεια, ούτε καν πλημμέλημα, και ευχήθηκε κάποιος να καταφέρει να την τελειώσει .
 Η εξάλειψη του κάθε Τσουμπάες είπε ο Κβατσκόφ στο δικαστήριο, είναι απολύτως αναπόφευκτη και δικαιολογημένη, για την επιβίωση του ρωσικού Έθνους.

Ο συνταγματάρχης Κβατσκόφ, πολέμησε στο Αφγανιστάν, στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, και στον εμφύλιο του Τατζικιστάν, και ήταν διοικητής των μονάδων της GRU στη Γερμανία. Αποστρατεύτηκε το 1998 και αμέσως προσελήφθη ως μελετητής στο υπουργείου Άμυνας για την μελέτη οργάνωσης και αντιμετώπισης του σύγχρονου ανταρτοπόλεμου. Το 1999 έλαβε το διδακτορικό του με τη μελέτη. « Μέσα και μέθοδοι των ειδικών πληροφοριών στον σύγχρονο πόλεμο». Η εφημερίδα Rossiyskaya Gazeta έγραψε ότι κατά τη διάρκεια των ΝΑΤΟικών βομβαρδισμών της Ο.Δ. Γιουγκοσλαβίας το 1999 , ο Κβατσκόφ παρουσίασε στον Σλομποντάν Μιλόσεβιτς σχέδιο «εναλλακτικού πόλεμου», αλλά ο Μιλόσεβιτς αποφάσισε να μην κλιμακώσει τη σύγκρουση.

Κατά τη διάρκεια της κράτησης του , ο Κβατσκόφ έγινε ένα είδος «Ρομπέν των δασών» για τη ρωσική κοινή γνώμη και από ένας σχετικά άγνωστος συνταξιούχος συνταγματάρχης των Ειδικών Δυνάμεων μετατράπηκε σε εκδικητή ενός λαού και για πολλούς «εθνικός ήρωας», και απέκτησε τον φωτοστέφανο του μάρτυρα του ρωσικού Έθνους.

Στις 22 Δεκεμβρίου 2009 συνελήφθη και πάλι, από την FSB, η οποία εισέβαλε στο διαμέρισμα του και μετά από έρευνα βρήκε μια βαλίστρα. Προηγουμένως η FSB είχε συλλάβει στο Τολιάτι, ορισμένα μέλη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Ρωσίας, που είχαν υποστηρίξει με ανακοίνωση τους τον Κβασκόφ, και τα οποία θα έκαναν πραξικόπημα εξοπλισμένα με μεσαιωνικές… βαλίστρες.

Για τρίτη φορά, ο Τσουμπαές και η εβραιοκρατία συνέλαβαν τον Κβασκόφ, το 2010, με την κατηγορία ότι σχεδίαζε πραξικόπημα και την κατάληψη με ομάδα ενόπλων των κτιρίων , της FSB, του Υπουργείου Εσωτερικών και του Υπουργείου εκτάκτων καταστάσεων στο Κβορόφ, στην περιφέρεια του Βλαντίμιρ.

Ο συνταγματάρχης Κβατσκόφ κατά τη διάρκεια της δίκης απέρριψε την κατηγορία ότι σχεδίαζε ένοπλη εξέγερση, και είπε ότι η υπόθεση κατασκευάστηκε λόγω της έντονης πολιτικής του δραστηριότητας.
Ο συνταγματάρχης Κβατσκόφ, τόνισε ότι οι «ομάδες Λαϊκής Πολιτοφυλακής » που σχηματίστηκαν με βάση τη δική του μελέτη, έκαναν ασκήσεις αυτοάμυνας και δεν ετοίμαζαν, «ένοπλη εξέγερση».
Ο εισαγγελέας είπε ότι η ενοχή του αποδείχθηκε πλήρως και ζήτησε να του επιβληθεί ποινή 14 ετών.

Η απόφαση αναμένεται…

* Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δέχθηκε στο Κρεμλίνο την Ιερά Σύνοδο της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και υποσχέθηκε ότι το θρησκευτικό αίσθημα των πιστών θα πρέπει να υποστηριχθεί. Οι ιεράρχες της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας από την πλευρά τους, είπαν ότι δεν είναι τόσο η εκκλησία όσο η ίδια η κοινωνία που χρειάζεται έναν νέο νόμο για την προστασία των θρησκευτικών συναισθημάτων. Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία επί αιώνες έχει υποστηρίξει το ρωσικό λαό, και είναι ενοποιητικός παράγων δήλωσε ο Πούτιν, και πρόσθεσε: «Πρέπει να θυμόμαστε ότι η καταστροφή του κράτους άρχισε με τις διώξεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας». «Τα θρησκευτικά αισθήματα των πιστών θα πρέπει να προστατεύεται τόσο από τη δύναμη της κοινής γνώμης και από την ισχύ του νόμου», είπε ο ρώσος πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: