4/2/13

Μόνο Ιδιωτική περίθαλψη για τους «μετανάστες»

Να απαγορευθεί κάθε πρόσβαση τους στα δημόσια Νοσοκομεία

Του Σπύρου Χατζάρα

Το δημόσιο ασφαλιστικό σύστημα, έπεσε έξω, από τους προμηθευτές, τις συντάξεις μαϊμού, τις αισθητικές επεμβάσεις του ΙΚΑ, και την δωρεάν περίθαλψη των Αλβανών και των άλλων λαθρομεταναστών.
Βέβαια, η ιατρική Μαφία, και οι συμμορίες των προοδευτικών ιατρών και νοσηλευτών στα κρατικά νοσοκομεία εκμεταλλεύτηκαν και εκμεταλλεύονται τον πόνο και του Αλβανού και του κάθε λαθρομετανάστη, διότι οι συμμορίες κανονίζουν την εισαγωγή και επιλέγουν τους πελάτες. 
Ετσι , άνω του 50% των νοσηλευόμενων στα νοσοκομεία του ΕΣΥ, είναι (λαθρο)μετανάστες. Κρεβάτι για έλληνες δεν έχει, αλλά για τα παιδιά του μαύρου θεού και τα αλβανά, έχει και παρά έχει.

Για να αντιμετωπίσει το τεράστιο κόστος για τον προϋπολογισμό των ανασφάλιστων τζαμπατζήδων, που δεν πληρώνουν εισφορές, η τρόικα πρότεινα να αυξηθούν συμβολικά τα νοσήλια που πρέπει να πληρώσουν. Και μιλάμε για πενταροδεκάρες.

 Οι αριστεροί προοδευτικοί φυσικά δεν το ανέχονται αυτό , και η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών- Πειραιώς , 15 γιατροί του ΕΣΥ από νοσοκομεία του Λεκανοπεδίου, το Ελληνικό (ΣΥΡΙΖΟ)Φόρουμ Μεταναστών, το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, προσέφυγαν τους στο ΣτΕ, και ζητούν να ακυρωθεί η από 28.10.2012 υπουργική απόφαση με την οποία καθορίζεται τα νοσήλια στα νοσοκομεία για τους αλλοδαπούς.

Οι προοδευτικοί ισχυρίζονται ότι η υπουργική απόφαση είναι αντισυνταγματική και ‘ότι παραβιάζει την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), τον χάρτη θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη Σύμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το ερώτημα είναι εάν σε όλα αυτά προβλέπεται το ανθρώπινο δικαίωμα το Έλληνα να μην δανείζεται για να πληρώνει κερατιάτικα την περίθαλψη του λαθρομετανάστη που μπούκαρε στον τόπο μας χωρίς να μας ρωτήσει επειδή έτσι του γούσταρε.
Από πού και ως που, ο κάθε έλληνας φορολογούμενος, και όχι το «απρόσωπο κράτος»,(όπως το βλέπουν οι προοδευτικοί-αριστεροί), ευθύνεται ως «πατερούλης» για τον αλλοδαπό για τον οποίο όμως δεν αναλαμβάνει καμιά ευθύνη το κράτος από το οποίο προέρχεται;

Το Πακιστάν δεν παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών του, που τους εγκαταλείπει στο έλεος του Τουρκαλβανού Τζερώνυμο, και όχι στο Έλεος του Αλλάχ, του Σαούντ και του αλ Θάνι.

Και σε ποιο άρθρο ακριβώς η Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου προβλέπει ότι πρέπει να βάλουν το χέρι στην δική μας τσέπη, για να κάνουν την κοινωνία μας πολυπολιτισμική όπως θέλει η παγκόσμια διακυβέρνηση;

Αλλά επειδή στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μόνο κρατικά νοσοκομεία αλλά και ιδιωτικά, η προσβασή των αλλοδαπών στα ιδιωτικά είναι απόλυτα ελεύθερη, και το τιμολόγιο δεν καθορίζεται από υπουργικές αποφάσεις, αλλά από την «αγορά».
Τα ιδιωτικά τιμολόγια για τους «προοδευτικούς» γιατρούς δεν παραβιάζουν τον χάρτη θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ουτε την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
Για το λόγο αυτό, για να προστατευτούν τα ανθρώπινα δικαιώματα επιβάλλεται να έχουν οι Αλβανοί και οι άλλοι λαθραίοι Ελεύθερη ιδιωτική περίθαλψη, και να απαγορεύεται κάθε πρόσβαση τους στα νοσοκομεία που έχουν πληρώσει οι έλληνες από το έλλειμμα τους.

Για να προστατευτούν οι λαθραίοι άνθρωποι από την ρατσιστική ιατρική μαφία προτείνω να λειτουργήσει άμεσα πενταψήφιο νούμερο για ανώνυμες καταγγελίες Αλλοδαπών για την εκμετάλλευση που υπέστησαν από προοδευτικούς-αριστερούς νοσοκομειακούς ιατρούς, και οι ανώνυμες καταγγελίες αυτές να οδηγούν στην άμεση απόλυση από το ΕΣΥ των ρατσιστών ιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...