17/2/13

Δολοφόνοι!

Ο Προβόπουλος, ο Σαμαράς, ο Συνταγματολόγος Benny De Shrek, και ο αριστερός κυρ Φώτης Κουρέλης δολοφόνησαν Οικογενειάρχη στο Βόλο

 Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ένας 57χρονος ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων, που αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, κρεμάστηκε από δέντρο σε απόσταση 2 περίπου χλμ. από το σπίτι του. Ο 57χρονος, που ήταν έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών , κατοικούσε με την οικογένειά του στη Χλόη Μαγνησίας , άφησε σημείωμα στην οικογένειά του,στο οποίο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.

1 σχόλιο:

Αποστολης είπε...

Ο Θεος ας τον αναπαυσει ......
Δεν ξερω αν λεω αμαρτια αλλα απο τους 3000 απογοητευμενους που κανουν το απονεννοημενο χαθηκε να βρεθει και ενας οργισμενος και αγανακτισμενος να παρει μαζι του και κανενα αλλοθρησκο !!!! μπας και ξεβρωμισουμε .... δεν ειναι και πολλοι !!!! ασε που θα λουφαξουν και οι υπολοιποι !!!!!

Η μουσική πρόσκληση προς την «εργατιά» για τις σφαγές των Δεκεμβριανών «Ντροπή στον εργάτη, στον σκλάβο ντροπή Στο αίμα αν δεν πνίξει μια τέτοια ζωή».

«Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους γυναίκες και άντρες με όπλα στους ώμους  στο κόκκινο λάβαρο πάντα πιστοί στη Σάλπιγγα πλάι που μ...