7/2/13

Ρουφιανοσύναξη του Rockfeller Brothers Fund στη Θεσασαλονίκη

Μέχρι το Σάββατο θα συνεχιστεί στη Θεσσαλονίκη το συνέδριο, του «Φόρουμ για την Περιφερειακή Συνεργασία στα Βαλκάνια» με την χορηγία του Rockfeller Brothers Fund, στο οποίο μετέχουν επιλεγμένοι , πολιτικοί , εκπρόσωποι ΜΚΟ, και επιχειρηματίες, με στόχο τον μετασχηματισμό της περιοχής σε μία «ενιαία δύναμη», χωρίς σύνορα, όπως την Οθωμανική εποχή, που θα συμμετάσχει
«στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια ζωή», υπό την εβραϊκή καθοδήγηση.
Το Φόρουμ, αναγνωρίζει ότι «η κρίση δίνει μια μοναδική ευκαιρία» για την ενίσχυση της οικονομικής ανάπτυξης μέσω της «περιφερειακής συνεργασίας».
Ομιλητής quest star, o αρχιρουφιάνος και προδότης. Ο Αβάπτιστος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσίπρας δήλωσε στην ΔΕΘ πως τιμάει τη Φεντερασιόν, ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΦΕΝΤΕΡΑΣΙΟΝ!!! Εκείνους δηλαδή που αγωνίζονταν για αυτόνομη Μακεδονία!!! Μιλάμε πλέον για κλίκα.

Έχουμε να κάνουμε με ένα κίνημα ΑΘΕΩΝ-ΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΝΕΟΜΑΡΞΙΣΤΩΝ...ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΑΡΩΜΑ. Ούτε οι ληστείες είναι τυχαίες....Η κατάσταση θυμίζει Ρωσία λίγο πρίν το μπάμ των Μπολσεβίκων. Θερίζουν με μίσος την Ελληνική κοινωνία ενώ για το ΔΝΤ, απλά κάνουν μούγκα.

Η μουσική πρόσκληση προς την «εργατιά» για τις σφαγές των Δεκεμβριανών «Ντροπή στον εργάτη, στον σκλάβο ντροπή Στο αίμα αν δεν πνίξει μια τέτοια ζωή».

«Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους γυναίκες και άντρες με όπλα στους ώμους  στο κόκκινο λάβαρο πάντα πιστοί στη Σάλπιγγα πλάι που μ...