26/2/13

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΑΜΙΑΣ ...

Δεν τους καταλαβαίνω ορισμένους αριστερούς. Ο κ. Μωυσής Λίτσης είναι ένας υπερήφανος Εβραίος με σπουδές στο Ισραήλ προς το οποίο έχει εκπληρώσει όλες τους τις υποχρεώσεις. Ποτέ δεν έκρυψε άλλωστε την εβραϊκή του καταγωγή και ούτε άλλαξε το όνομα του, όπως ο «Τάκης» Χασίδ, για παράδειγμα.

Επομένως, δεν καταλαβαίνω την ευτράπελη ανακοίνωση του γνωστού πράκτορα και προβοκάτορα , «για την ναζιστική επίθεση κατά του δημοσιογράφου Μωϋσή Λίτση».

Εάν δηλαδή πεις τον Εβραίο, Εβραίο, είσαι ναζιστής; Καλααά!

Περιμένω να τους ιδώ να βγάζουν αφρούς μόλις βγει το «Εβραϊκό Ζήτημα» στα ελληνικά.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λιτσης ειναι το ονομα του η Λιστης;
Εκτος και ειναι γΛιτσης


Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι ο Τάκης Χασίδ ?

Ανώνυμος είπε...

Ο Μωυσης Λιτσης, αδελφος του ηθοποιου Ερρικου Λιτση, διαμενει σε ενα ρετιρε επι της Πατησιων μιας πολυκατοικιας λαθρεποικων. Ξερετε, αυτες που στεγαζουν 40 ατομα στο τριαρι.
Τα συμπερασματα δικα σας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μωυσης Λιτσης, αδελφος του ηθοποιου Ερρικου Λιτση, διαμενει σε οροφο-ρετιρε επι της Πατησιων σε πολυκατοικια λαθρεποικων. Ξερετε, αυτες που στεγαζουν 40 ατομα στο τριαρι.
Τα συμπερασματα δικα σας.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να ξαναρωτήσω ποιός ειναι ο Τάκης Χασίδ ?
Μήπως ο mister toyota ?

Η μουσική πρόσκληση προς την «εργατιά» για τις σφαγές των Δεκεμβριανών «Ντροπή στον εργάτη, στον σκλάβο ντροπή Στο αίμα αν δεν πνίξει μια τέτοια ζωή».

«Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους γυναίκες και άντρες με όπλα στους ώμους  στο κόκκινο λάβαρο πάντα πιστοί στη Σάλπιγγα πλάι που μ...