18/5/13

Η ΧΟΥΝΤΑ 2

- ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ Ιωάννης Δραγασάκης (προς τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλο που πρόσβαλε βαναύσως τα χρηστά ήθη του Κοινοβουλίου λέγοντας, άκουσον-άκουσον και φρίξον, το άκρως υβριστικό: «ο mister Αλέξης κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και περιμένει να ξυπνήσει πρωθυπουργός!»)
Αυτά που είπατε, οι χαρακτηρισμοί για Πρόεδρο κόμματος, για ερώτηση που προηγήθηκε, είναι υβριστικά και εκτός θέματος. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να χαρακτηρίζετε μια ερώτηση, η οποία απασχόλησε το Κοινοβούλιο, «σούπα». Όλα τα άλλα είναι υβριστικά. Σας ενημερώνω ότι υπάρχει άρθρο στον Κανονισμό της Βουλής που προβλέπει συγκεκριμένες ενέργειες και κυρώσεις για Βουλευτές που συμπεριφέρονται υβριστικά προς το Σώμα, μεταξύ των οποίων είναι και η αποβολή από την Αίθουσα.

Απόψεις  υψηλού κυνο-βουλευτικού ήθους βουλευτών
του ΣΥΡΙΖΑ.

-ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ: Αλήτη!
-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ: Τρομοκράτες!
-ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ: Δολοφόνοι, αντεροβγάλτες!
-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ: Βγάλε και το πιστόλι να μας πυροβολήσεις! Χάιλ Χίτλερ!

  (Στο σημείο αυτό οι Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή αποχωρούν από την Αίθουσα)

ΚΑΙ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Ιωάννης Δραγασάκης): Παρακαλώ, κύριοι συνάδελφοι, ησυχία! Το Προεδρείο, μετά από όσα συνέβησαν, εφαρμόζοντας το άρθρο 80 και το άρθρο 81 παράγραφος 2, επιβάλλει στον κ. Ηλιόπουλο για την συμπεριφορά του τη μομφή. Κατ’ αρχάς, τον καλέσαμε να σταματήσει να μιλάει.Εν συνεχεία, εφαρμόζοντας τον Κανονισμό της Βουλής του επιβάλαμε τη μομφή και την αποβολή από την Αίθουσα.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ και της Δημοκρατικής Αριστεράς)

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κε Χατζαρα τι το σκεφτεστε? Αν βαλετε με τη ΧΑ υποψηφιοτητα θα βγειτε (ειστε αναγνωρισιμος) μια και θα παρει γυρω στο 20% στις βουλευτικες και στις Ευρωεκλογες πολυ περισσοτερο (διαμαρτυρια γαρ). Αντε και εχει καλο μισθο ο ευρωβουλευτης.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο ποιά είναι η γνώμη σου;Οι αυτοαποκαλούμενοι του συνταγματικού τόξου φοβούντε την ΧΑ και την πολεμούν με κάθε τρόπο θεωρώντας εμάς τόσο ηλίθιους ωστε να μήν πιστέψουμε στα μάτια μας για το ποιός έχει δίκιο,ή να θέσω αλλιώς την ερώτηση,είναι τόσο ηλίθιοι που δέν καταλαβαίνουν οτι με αυτά που κάνουν ενισχύουν τη ΧΑ ή τόσο ρουφιάνοι που ενισχύουν τα άκρα και πάνε τη χώρα σε εμφύλιο;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗ ΧΑΤΖΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΝ

ΟΠΟΤΕ ΨΑΞΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΑΣΕ ΤΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε σπυρο

αν καποιος παρακολουθουσε τουλαχιστον στα πεταχτα χθες το καναλι μουγκα και τα αλλα δυο μεγαλα σε κωμικοτητα με τις περιουσιες ιδιοκτησιες θα εβγαζε το συμπερασμα οτι το χαιλ το ειπε ο βουλευτης του εθνικιστικου κομματος και οχι ο βουλευτης πατζας ως αντιδραση δικη του.

προσωπικως βλεποντας στα πεταχτα τους τιτλους των ειδησεων αυτο καταλαβα,δεν αφιερωσα και περισσοτερο χαμενο χρονο να ασχολουμαι με θεατρικα μονοπρακτα -μαλακιες της κομματοκρατιας και των καναλιων της.


μιλουσαν για φρικη που ακουσθηκε το χαιλ ενω αυτο το ειπε απο οτι καταλαβαινω απο τα πρακτικα που παραθετεις εφοσον ειναι σωστα ο πατζας.

επομενως αδυνατω να καταλαβω τι ακριβως πραγματικοτητα κατασκευαζουν τα καναλια της διαπλοκης.

σε κρετινους απευθυνονται;

δεν αντιλαμβανονται οτι ειναι πλεον γραφικοι και εχουν φθασει στο σημειο αν δεν τους αρεσει η πραγματικοτητα να φτιαχνουν μια δικη τους;

μα ειναι δυνατον αυτοι οι γραφικοι να εχουν δεκαετιες στα χερια τους τις τυχες της ελλαδος;

τα εκαναν σκατα και δεν λενε να αποσυρθουν απο τον ελεγχο της χωρας.

καιρος να αλλαξει η ελιτ της χωρας αυτοι ειναι για τα τσιρκουλα.

κανατε εσεις οι δημοσιογραφοι σαν παρακρατικη συμμορια που καταντησατε, ενα γραφικο συνοθυλευμα πολιτικων και επιχειρηματιων με μια στοιβα λακεδες πανεπιστημιακους και μαιντανους διανοουμενους της συμφορας και της πλακας να φαινονται σαν μεγαλοι και φοβεροι δεκαετιες.

αυτοι με ενα φυσημα καλοκαιρινο θα καταρρευσουν!


και ενας δεκανεας και ενας μαγκας αρσενικος διανοουμενος ακομη μπορει να τους ριξει ολους αν ειναι ατσιδας...

Ανώνυμος είπε...

το κομμα του παντζα και του τσιπρα ειναι ενα αντιδραστικο αντιεπαναστατικο κομμα,υποδοχεας και εγκλωβιστης των μαζων .


αν περιμενουν οι ελληνες οτι θα αλλαξει τιποτα πλανωνται.

εδω χρειαζονται επαναστατες με γνωση και ικανοτητες στρατηγικης οχι γατακια τυπου μενεμ στην αργεντινη για οσους γνωριζουν.

αν ποτε κυβερνησουν θα γελασει το παρδαλο κατσικι με οσους φανταζονται οτι θα αλλαξει κατι.

με αστους ευρωπαιστες δεν υπαρχει μελλον ειτε αριστερους ειτε δεξια .

με ορματιστες του πολυπολιτισμου των αγορων και φεντεραλιστες της δημοκρατιας της.

το προβλημα ειναι ηθικο πολιτισμικο και οικονομικου συστηματος που ακολουθει η ευρωπη και εχει πιασει ομηρους ελληνες και λοιπους συγγενεις.

η ελλας καταστρεφεται απο τις ιδιες οικονομικες συστημικες επιλογες που πλουτισε η κινα και ζητανε απο τους κινεζους μια ελεημοσυνη του κερδισμενου απο τις μαλακιες της δυσεως.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΩΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ-ΧΟΤΖΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ Ο,ΤΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ 1990 ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΓΚΟΥΛΑΓΚ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΣΟΓΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΤΟΜΗΜΕΝΑ ΧΑΒΑΝΑΓΚΙΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΩ ΓΙΑΧΒΕ.....

Ανώνυμος είπε...

Τι να κανη κι ο drugασακης;
Χορεύει οπως του υπαγορεύει το χαχαμικάτο!
Αφού τον κρατανε από τ´ αρχ@δια, με το πρεζόνι την κόρη του...